Autotekniker v/Kim Skytthe Arvostelua 49

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Service af id4, skift til sommerdæk plus gennemgang af diverse småting. Gemmengang af hvad Kim har lavet og tjekket ved udlevering af bilen igen

Jeg skulle have ordnet gearkassen på min Mercedes, Kim var fra starten klar over hvad der skulle ske. Så det blev gjort til UG. Havde også en motorlampe der lyste. Havde fået skiftet luftmasse måleren... Näytä lisää

Min bil begyndte pludselig at skifte mellem automatisk og manuelt gear under kørslen. Bilen var derefter på besøg hos Citroen (Tranbjerg), som mente at koblingen + gearskifte aktivator + stoplysko... Näytä lisää

Dygtig og real mekaniker. God og hurtig til at finde fejl på bilerne. Havde fået en sten i hjulkapsel som blev fjernet uden beregning. Fik lavet et olieskift, prisen var lavere end andre mekaniker jeg... Näytä lisää

1. Auton korjaus ja huolto

Hos Autotekniker v/Kim Skytthe får du en lokal og ærlig mekaniker samt tekniker, som kan hjælpe med alle bilreparationer, service og andre mekaniske opgaver. Som tekniker er jeg god til at fejlfinde på biler og finde årsagen til svære problemer. Her hjælper jeg både private, men også andre værksteder med fejlfinding. Så hvis du står med en udfordring eller fejl på din bil, så tøv ikke med at kontakte mig.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Service af id4

Service af id4, skift til sommerdæk plus gennemgang af diverse småting.
Gemmengang af hvad Kim har lavet og tjekket ved udlevering af bilen igen

16. huhtikuuta 2026

Serviceeftersyn og 4 nye dæk.

Serviceeftersyn (100.000 km) og 4 nye dæk. Alle aftaler overholdt. Venlig og god orientering.

10. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Autotekniker v/Kim Skytthe

Mange tak for din anmeldelse, Christian :-)

Ordentlig

Ordentlig, effektiv, dygtig og behagelig mand ❤️

11. maaliskuuta 2026

Hej Andreas,
Tusind tak for den gode anmeldelse. Det sætter jeg stor pris på :-)

Mvh Kim, Autotekniker

Super service og dygtig mekaniker

Super service og dygtig mekaniker. Kan helt bestemt anbefale Kim Skytthe

12. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Autotekniker v/Kim Skytthe

Mange tak for din anmeldelse - vi sætter stor pris på din anbefaling.

Blev anbefalet Kim

Var blevet anbefalet Kim og havde en rigtig god oplevelse, han gav mig et overslag på det jeg skulle have lavet på min bil og til en fornuftig pris bestemt ikke sidste gang jeg kommer til at bruge ham 👍🏻

23. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Autotekniker v/Kim Skytthe

Tusind tak for de pæne ord 🙌
Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse og var tilfreds med både pris og overslag.

Kan klart anbefales

Fik et servicetjek og en masse igennem tiden, som altid er super godt. Alt bliver gjort efter bogen. Super rar mand. Kan klart anbefales!

7. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Autotekniker v/Kim Skytthe

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord 😊
Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både servicetjek og det arbejde, vi har udført gennem tiden.

Tak for anbefalingen og for tilliden.

Akut serviceaftale

Kim Skytthe var presset på tid, men tog alligevel min bil ind til et tiltrængt service eftersyn og hjulskift.
Alt udført til perfektion og med et glimt i øjet😉

30. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Autotekniker v/Kim Skytthe

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at vi kunne hjælpe – og dejligt at høre, at du er tilfreds med service og hjulskift.

Dygtig

Dygtig håndværker og behagelig personale

24. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Autotekniker v/Kim Skytthe

Tusind tak - jeg er meget glad for din anmeldelse!

Super service

Super service og hurtig eksekvering :-)

22. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Autotekniker v/Kim Skytthe

Mange tak for din anmeldelse!

Hurtig reservation og service

Hurtig reservation og service. Et værksted der giver tryghed og det er et godt arbejde. Et værksted jeg kan anbefale. Tak for en god oplevelse.

25. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Autotekniker v/Kim Skytthe

Tak for den fine anmeldelse! Jeg sætter stor pris på, at du anbefaler os.

Excellent experience

Excellent service, flexibility and always available for any kind of question.

22. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Autotekniker v/Kim Skytthe

Thank you very much. I appreciate you taking the time to write a review.

/Kim, Autotekniker

Super kompetent service

Super kompetent service, teknisk viden på højt niveau, rimelig pris. Jens

15. syyskuuta 2025

Hej Jens,

Mange tak for din anmeldelse! :-)

Årligt eftersym

Han kigger bilen ordentligt igennem og ringer hvis der er noget større der skal laves virkelig en superpålidelig mekaniker

12. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Autotekniker v/Kim Skytthe

Tusind tak for din anmeldelse, Søren!

Mvh. Kim

Bedste anbefalinger herfra….

Lige fra første besøg hos Autotekniker
v/ Kim Skytthe har vi oplevet en professionel service.
Uden tvivl de bedste anbefalinger herfra.

5. toukokuuta 2025

Hej Randi,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for, at I har haft en god oplevelse :-)