Augment Life Arvostelua 259

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Saanut 5/5 tähteä

Ich bin nach 2 jahren krebs Erkrankung entschiede ich an dem Produkt nmn und habe erstmal eine Dose 60 kapsel gekauft 2 wochen danach füllte ich richtig aktiv und lebendig, nun arbeite ich hart und i... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

La spedizione è stata veloce e all’interno della confezione ci sono tutte le indicazioni necessarie su come assumere gli integratori. Ho acquistato NMN in polvere e speravo ci fosse all’interno un mis... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

The best supplements I’ve ever had.🤩 These supplements are exceptional. I absolutely love how easy they are to use, the dosage is perfectly designed, and the packaging is incredibly compact, conve... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Packaging nicht so hochwertig. Beutel mit Pulver sehr voll befüllt, etwas schwierig im Handling. Dosierung schwierig. Ich würde definitiv die Kapseln empfehlen. Geschmack vom NMN ist okay, hat schon e... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kauneus- ja terveysmyymälä

Yrityksen kirjoittama

Augment Life: Healthy Lifespan, Online Shop for Efficacy and Quality-Assured Supplements. Backed by evidence-based research, we prioritize sustainability, efficacy, and safety for a healthy and vibrant life.

4,6

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Muy buena experiencia

El pedido llegó sin problema a tiempo.
Viene con detallada explicación de cómo usar y aunque llevo poco tiempo usando el producto, estoy contenta de momento.

8. syyskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Trasiga kapslar och väldigt tveksam till kvaliten

Jag fick hem min beställning och såg att flertalet kapslar hade gått sönder i förpackningen utan att det var några skador på paketet. När kostnaden är ca 10 SEK per kapsel hade jag förväntat mig en helt annan nivå på kvaliteten då det inte heller fanns något seal på förpackningen för kapslarna och de trasiga kapslarna har kommit ur förpackningen. Jag får en väldigt dålig magkänsla av detta köp. Personerna som säljer dessa produkter jobbar inte inom livsmedelsbranschen utan enbart med marknadsföring och lyckades lura mig till ett köp tyvärr.

16. lokakuuta 2024
Augment Life-logo

Vastaus yritykseltä Augment Life

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är väldigt ledsna att höra om detta, och det här är första gången vi får kännedom om ett sådant problem med våra kapslar. Vårt mål är alltid att leverera högkvalitativa produkter som lever upp till våra kunders förväntningar, och vi beklagar verkligen att din upplevelse inte levde upp till detta.

Vi skulle gärna vilja byta ut din produkt, eftersom det verkar som att du fått en förpackning som inte representerar vår vanliga standard. Vänligen kontakta oss direkt (sweden@augmentlifeshop.com), så ordnar vi ett byte åt dig snarast.

Augment Life

服用NMN跟NR的感受

到了40多50来岁,有时心有余力不足,睡眠质量不好,皮肤松弛,刚吃了几天,基本没不适反应,睡眠质量有所提高,希望在思维反应跟皮肤状态上能够有更显著功效

12. lokakuuta 2024

Great product

Great product. I have been trying it for several weeks and can say that I do feel better in regards of overall health.

27. syyskuuta 2024

Productos de excelente calidad

Productos de excelente calidad, desde una empresa muy activa en el cuidado del medioambiente. Inspiran confianza por la alta información que otorgan tanto de los que venden como de los certificados que los avalan.

25. syyskuuta 2024

Ordered from the UK

Ordered from the UK - really impressed with how quick the delivery was!
Also impressed with the packaging too - simple and like the fact that they talk about a healthy lifestyle on each packet ( particularly when in a world that pushes the idea of a pill solving all of your problems)

27. syyskuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

Muy bien

Muy buenos productos, a buen precio.
El servicio de atención al cliente funciona muy bien.
La unica pega fue la empresa de transporte que tardo un poco mas de lo esperado.

17. syyskuuta 2024

Great products

I have ordered from the company 3 times. The delivery was fast. You need to give time to review nutritional supplements. I have more energy and skin is starting to look younger.

17. syyskuuta 2024

Buon prodotto

Buon prodotto. Arrivato nei tempi giusti. Consumo NMN da tempo e mi sono in formato sulla validità del prodotto Augmentin Life e ho avuto le conferme che mi servivano per procedere all'acquisto.

13. syyskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin