Audi - Servicepartner Slagelse Arvostelua 77

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Elmedalsvej 7, 4200 Slagelse, DK

Fin, kompetent og personlig behandling. Overholder alle aftaler fuldt ud. Fin service uden så mange dikkedarer.

Sammenhæng mellem pris & kvalitet! Jeg skulle have lavet service på min EL bil for første gang og jeg følte mig både tryg og meget tilfreds med pris og kvaliteten på det udførte arbejde. Yderligere s... Näytä lisää

Som altid en fornøjelse! Andreas, Loui og Niklas er alle altid imødekommende, venlige og formår at yde en klasse service! Ligeledes ift. skæve arbejdstider og de forsøger at få det hele til at gå... Näytä lisää

1. Autokorjaamo
  2. Auton varaosaliike
  3. Autotarvikkeet
  4. Autoliike
  5. Autoleasing-palvelu

Audi Danmark er del af Semler Gruppen. Semler Gruppen er Danmarks største koncern i bilbranchen med mere end 100 års erfaring inden for import og salg af biler. Vores specialiserede medarbejdere og mangeårige erfaring giver os en stærk placering på markedet. I Audi organisationen er vores vigtigste opgave at begejstre kunder i Danmark.”Vorsprung durch Technik” er vores DNA og dermed den røde tråd i alle vores aktiviteter. Vores mærkeværdier er sofistikeret, sportslig og progressiv, hvilket afspejles i vedvarende innovation og er grundlæggende i al kommunikation og profilering af Audi.

• Elmedalsvej 7, 4200, Slagelse, Tanska

• 58554300

Skræddersyet tilbehør til din Audi

Der findes masser af originale tilbehørsløsninger til din Audi.

4,3

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Audi Slagelse - Ringe service - find et andet værksted

Hvis du ønsker et værksted der kun ønsker at hjælpe dig hvis du har en nem opgave der er hurtige penge i, så er du kommet til de rette sted.
Hvis du har behov for et værksted der hjælper dig også selv om du har en svær opgave så find et andet værksted.
Til Audi-Servicepartner Slagelse: hvis i ønsker en uddybning så læs den kunde feedback jeg skrev som i aldrig har reageret på.

13. maaliskuuta 2026

Lever op til forventningerne på alle parametre

Fin, kompetent og personlig behandling. Overholder alle aftaler fuldt ud.
Fin service uden så mange dikkedarer.

20. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Audi - Servicepartner Slagelse

Tak for anmeldelsen! Vi er glade for at høre, at du oplevede en god og kompetent behandling, og at vi overholdt vores aftaler. Vi sætter pris på din feedback om vores service.

Som altid en fornøjelse!

Som altid en fornøjelse!

Andreas, Loui og Niklas er alle altid imødekommende, venlige og formår at yde en klasse service! Ligeledes ift. skæve arbejdstider og de forsøger at få det hele til at gå op i en højere enhed - uden at gå på kompromis med service og kvalitet.
Stor cadaeu!

29. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Audi - Servicepartner Slagelse

Vi er glade for at høre, at du altid har en god oplevelse. Vi sætter stor pris på din anerkendelse af vores medarbejderes imødekommenhed og høje serviceniveau, selv under udfordrende arbejdstider. Tak for din store ros!

Fin betjening

Fin betjening, men mangler lige det sidste før det bliver perfekt.

7. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Audi - Servicepartner Slagelse

Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med betjeningen. Vi arbejder løbende på at forbedre os, så vi kan yde den perfekte service.

Der blev udført et solidt service…

Der blev udført et solidt service eftersyn til en rimelig pris. Personalet er meget venlige og imødekommende.

2. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Audi - Servicepartner Slagelse

Tak for anmeldelsen! Vi er glade for at høre, at du synes, at serviceeftersynet var solidt og til en rimelig pris, og at du oplevede vores personale som venlige og imødekommende.

Sammenhæng mellem pris & kvalitet!

Sammenhæng mellem pris & kvalitet!
Jeg skulle have lavet service på min EL bil for første gang og jeg følte mig både tryg og meget tilfreds med pris og kvaliteten på det udførte arbejde. Yderligere så kan man sidde og arbejde ved en arbejdsstation med gratis wifi og god kaffe 😊 Kan varmt anbefale dette værksted!

2. heinäkuuta 2025