Audi - Servicepartner Næstved Arvostelua 100

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Bassinbuen 24, 4700 Næstved, DK

Jeg har haft min bil på jeres værksted, hvor Jonas har serviceret den og hjulpet mig med leasingfirmaet. Jeg kan ikke takke ham nok for hans utrolige professionalisme og venlighed. Hele teamet er dygt... Näytä lisää

Den aftalte tid til værkstedsbesøg blev ændret da det var værkførernes overbevisning at det arbejde der skulle udføres skulle være en kompetent person. derfor blev tiden ændret. Det er jeg som kunde t... Näytä lisää

Her er et værksted, hvor man forstår og yder noget så sjældent som god gammeldags service. Super hjælpsomme og løsningsorienterede mennesker, der strækker sig langt for at hjælpe kunden.

Smilende og høfligt personale. Tog tingene alvorligt og fik lagt en plan for udbedring af problemet. Hurtig udførelse af rep. God gennemgang af det udførte. Dejlig oplevelse.

1. Autokorjaamo
  2. Auton varaosaliike
  3. Autotarvikkeet
  4. Autoliike
  5. Autoleasing-palvelu

• Bassinbuen 24, 4700, Næstved, Tanska

• 55721515

Skræddersyet tilbehør til din Audi

Der findes masser af originale tilbehørsløsninger til din Audi.

4,3

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Dejlig kundeservice

Dejlig kundeservice. De ved meget om det de skal vide noget om. Tommels op her fra.

7. maaliskuuta 2026

Hej Pia

Vi er glade for at høre, at du oplevede god kundeservice og at vores medarbejdere var vidende. Mange tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Fin oplevelse

Fin oplevelse, intet at klage over.

26. helmikuuta 2026

Hej Susanne

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Mathias, Audi Danmark

Det meste udført som aftalt og god…

Det meste udført som aftalt og god service og kommunikation med Jacob 😊👌

18. helmikuuta 2026

Hej Michael

Vi er glade for at høre, at du oplevede god service og kommunikation. Tak for din positive feedback!

Mathias, Audi Danmark

En god oplevelse,og behandling.

Jeg fik en god behandling,alt blev overholdt til tid og pris.

20. marraskuuta 2025

Hej Gert

Tak for din anmeldelse.
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse!

Mvh
Audi Servicepartner Næstved

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har netop fået lavet serviceeftersyn på min Audi, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Servicen var helt i top fra start til slut – professionel, imødekommende og med stor opmærksomhed på detaljerne.
Et stort tak til mekaniker Firat Kucukose, som udførte serviceeftersynet til perfektion! Det er tydeligt, at han går op i sit arbejde og leverer kvalitet hele vejen igennem.
Jeg kan varmt anbefale Audi Service – her får man både kompetent håndværk og en oplevelse i topklasse.

24. lokakuuta 2025

Hold jer fra Audi Næstved. Find alternativ

- Generelt usædvanlig ringe service af Audi Næstved.
- Laaaaaang vente tid på værksted 5 måneder på fabriksindkaldelse udsendt direkte fra Audi. Nok fordi der ikke er penge i sådanne opgaver.
- Bryder mundligt aftale omkring kontrol af varme.
- Ekstrem dyre aftaler. Overfakturering!

Hold jer fra Audi Næstved - Find alternativer

15. huhtikuuta 2025