Sikke en god oplevelse at hente sin nye bil hos Audi Aalborg. Alt var som lovet med leveringstidspunktet og andre aftaler. Det var en yderst kompetent, tålmodig, vidende, venlig sælger, som var der... Näytä lisää
En fantastisk oplevelse at få bestilt og udleveret vores nye Q6 hos jeres sælger Anders. Vi blev under hele forløbet tager godt i mod og hele tiden fik vi de nødvendige oplysninger uden at sprøge eft... Näytä lisää
Super betjening, aftalen blev overholdt. Tidsrammen blev efterlevet. Dejligt med en lånebil. Aftalen med Audi gik som en drøm
Jeg har været på jeres værksted, til en opdatering af softwaren og installation af MitAudi. Jeg blev modtaget af den samme servicerådgiver ved indlevering og afhentning af bilen. Jeg blev tilbudt støv... Näytä lisää
Ny Kærvej 47, 9000, Aalborg, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Fantastisk service og kvalitet og altid hurtige til at hjælpe

Vastaus yritykseltä Audi - Aalborg
Virkelig god kundeservice og masser at tid til give den rette rådgivning i forhold til rette valg af min næste bil. Medarbejderne har alle en stor viden og de fulgte mig hele vejen fra første henvendelse til levering.

Vastaus yritykseltä Audi - Aalborg
Deres kundeservice er ikke for god de lover noget og holder ikke når de blandt andet skal ringe tilbage kan der godt gå helt op til 6 uger inden de ringer, og så bruger de mange undskyldninger for at tingene ikke er blevet gjordt har haft mange diskussioner med dem men sidste gang der kører det hele bare og blev også ringet op 2 dage efter om hvordan det gik med bilen om alt var ok

Vastaus yritykseltä Audi - Aalborg
Super service under hele forløbet.
Samt en bil der er leveret før tid.

Vastaus yritykseltä Audi - Aalborg
Servicen i top dejlig betjening rigtig god oplevelse

Vastaus yritykseltä Audi - Aalborg
mega god service og information om pris og tidshorisont.
vi kan varmt anbefale Audi Aalborg

Vastaus yritykseltä Audi - Aalborg
Det er venlig service, og alt på bilen bliver ordnet uden problemmer.

Vastaus yritykseltä Audi - Aalborg
Emil gav sig god tid. Vi fik en fin fin gennemgang af hvad bilen kan. Og blev opfordret til at ringe, hvis der var yderligere spørgsmål. Vi følte os godt behandlet.

Vastaus yritykseltä Audi - Aalborg
Rigtig god oplevelse med første elbil og første leasede bil

Vastaus yritykseltä Audi - Aalborg
Har været i dialog med Jørgen Cold Andersen. Har fået super god behandling - kommer helt sikkert forbi ham, når jeg skal have en ny Audi.

Vastaus yritykseltä Audi - Aalborg
Audi service var en meget god oplevelse. Personalet var professionelt og venligt, og de forklarede tydeligt, hvad der skulle laves på bilen. Arbejdet blev udført hurtigt og effektivt, og jeg følte mig tryg ved kvaliteten af servicen. Alt i alt en pålidelig og seriøs serviceoplevelse.

Vastaus yritykseltä Audi - Aalborg
Ikke særlig kundevenlig og kan ikke indrømme fejl de laver.

Vastaus yritykseltä Audi - Aalborg
Tage deres telefon når man ringe og for lang ventetider

Vastaus yritykseltä Audi - Aalborg
Et meget tilfredsstillende besøg, fin information om hele forløbet🇩🇰