Waarschijnlijk onze laatste Audi
Onze auto, een Q4 Sportback, rijdt op zich heel fijn. Echter, als je bijbetaalt voor o.a. een comfort key en de bediening van de achterdeur met een voetbeweging, en beide werken niet naar behoren (portier sluit altijd met een handgebaar, maar opent op die manier slechts één keer op 5 of 6; de achterdeur gaat zowat nooit open met een voetbeweging en dan nog enkel als je de auto eerst met de sleutel van het slot doet), verwacht je een oplossing.
De garagemedewerker stelde de problemen zelf vast, maar ‘mocht ze pas oplossen als de elektronische diagnose zijn bevindingen bevestigde’. Dit is zeer teleurstellend voor een merk van dit niveau. Ondanks dat de garagemedewerkers (D’Ieteren Mobility Center Mechelen) heel klantvriendelijk zijn, wordt dit waarschijnlijk onze laatste Audi.
Je voelt je bij Audi enkel een koning als je wil kopen, en in de garage zelf tijdens een nazicht. Voor de rest -vooral bij de dienst na verkoop, zeker die van de dealer in Zaventem - word je als klant eerder behandeld als een citroen die moet worden uitgeknepen en vallen klachten op een koude steen. En Audi Duitsland reageert zelfs niet op vragen per mail.
23. huhtikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu