Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jeg skriver denne anmeldelse i stor taknemmelighed. Liat er så utrolig tillidsvækkende, nærværende og i stand til at leve sig ind i andres følelser, så jeg fik - utroligt men sandt - modet til at åb... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Få effektiv hjælp med det samme Som hypnoterapeut kan jeg hjælpe dig med at stoppe med at ryge på 1 1/2 time. Blive fri for jalousi, så du kan være tryg i dit parforhold. Jeg hjælper dig med at slippe de tanker, der styrer dine ubehagelige følelser. Har du i mange år kæmpet med at tabe dig uden held? Så kan jeg også hjælpe dig. Hypnoterapi virker. Det er en effektiv form for terapi, der virker hurtigt og varer længe. Har du brug for at komme af med din eksamensangst, så du kan koncentrere dig og få dine gode karakterer? Eller er du bange for at flyve og vil gerne af med dette? Under menupunktet ”behandling” kan du læse meget mere om de forskellige behandlingsformer, jeg tilbyder inden for hypnoterapi. Jeg hedder Liat Ravon, jeg er Cert. Master Hypnoterapeut og NLP Master. Terapien vil give dig et overblik over din situation igen. Få skabt forudsigelighed og tryghed omkring din situation og dit liv. Gennem NLP og hypnose får du mange redskaber, så du skaber de bedste forudsætninger for dig selv – så livet bliver lettere. Jeg har praksis i både Helsingør i Nordsjælland, samt i København. Du er meget velkommen til at kontakte mig allerede i dag, så du kan høre mere om mine behandlingsmetoder og bestille en tid til en samtale.
Yhteystiedot
Tanska
- atlevelivet.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Stress relieve therapy - recommending 100%
I did a few stress (or de-stress!) therapies with Liat over video and she is such a prepared and empathic person. In one month I managed to get my stress down and learnt techniques on how to release mental pressure. My life is a bit easier now! Thank you so much Liat!!
Professionel hjælp fra en der brænder for sit fag
Min NLP og hypnoseterapi hos Liat var virkelig godt! Jeg fik helt vildt meget ud af det og hun mødte mig altid, der hvor jeg havde brug for det og vi fik hjulpet mig rigtig godt på vej. Mine varmeste anbefalinger herfra.
Fra frygt til ro igennem hypnose
Jeg kom til Liat for at arbejde med min fobi for frøer som jeg har haft siden jeg var barn. Det har gjort jeg har haft svært ved at være i naturen selvom det også er et sted jeg oplever ro og glæde. Liat hjalp mig igennem hypnose og indre arbejde med mig selv at give slip på min angst i kroppen og min underbevidsthed. Under en af øvelserne oplevede jeg en kæmpe transformation inden i og kunne med det samme mærke at her skete en forandring. Nu bevæger jeg mig ud på mine gåture med en langt større ro og tryghed end tidligere. Liat er med til at guide dig igennem det svære, give dig redskaber og holde et rum for at være med din angst.
Røgfri efter mere end 40 år som ryger!
Jeg var for 2 måneder siden til en hypnoseaftale hos Liat, for at stoppe med at ryge. Jeg har røget i mere end 40 år og var meget spændt på, om det ville fungere.
Jeg gik derfra efter ca. en times tid med en snak og hypnose og har ikke røget siden!! Jeg kan stærkt anbefale Liat.
Forandring der kan ses i øjnene
Jeg er et omsorgssvigtet barn, -hvilket har skabt et spor af mistrivsel og selvdestruktive valg i mit liv, hvor jeg især har mødt mænd der har gjort mig rigtig skidt. Der har været vold, misbrug og udnyttelse. Og jeg har altid fodret mig selv med tanken om at jeg var værdiløs og ikke fortjente bedre. Det er den overbevisning jeg er vokset op med og som jeg har levet efter. Den manglende kærlighed og omsorg jeg aldrig fik fra min mor formede mig som menneske. Det er en barndom som har forsaget at jeg ikke fik lært, eller vidste hvordan jeg kunne leve på en mere positiv måde. Jeg mødte for første gang i mit liv denne dejlige, tålmodige og kærlige mand som ønskede mig godt af et ægte hjerte. Men efter en tid fik jeg presset ham så meget pga. mine indgroede adfærdsmønstre at han gjorde det forbi med mig og bad mig gå i terapi. Han kunne ikke rumme min destruktive adfærd hvor jeg altid hungrede efter at blive mættet af den kærlighed jeg har manglet, i sådan en grad at jeg var et overflødighedshorn han ikke kunne fylde op. Jeg ville have min kæreste tog ansvar for den smerte jeg har været udsat for og lappe de huller af sorg jeg bar rundt på. Bemærk at jeg taler i datid, for det var sådan jeg havde det før jeg fik hjælp fra Liat. Jeg har prøvet almindelig psykolog før uden nogen form for forbedring og jeg havde derfor opgivet håbet. Men Liat er noget helt andet end en almindelig psykolog, for hun formår at ændre hjernens opfattelse af virkeligheden. Og sikke en forskel den kompetente kvinde har gjort for mig. Alt imens jeg kunne sidde og sovse rundt i min egen elendighed vendte hun med sin måde at arbejde på min verden fuldstændigt på hovedet. Hun pressede mig til at forestille mig det modsatte af mine udfordringer, så min hjerne blev trænet til at tænke positivt fremfor negativt. Mit liv faldt på plads og manden i mit liv kom tilbage til mig. Som han sagde, (meget overrasket over terapiens hurtige virkning, -5 samtaler), kunne han se forandring, liv og lys i mine øjne som han aldrig havde set før. Mine mindreværdskomplekser og følelsen af at være uelsket og den enorme jalousi, mistro og mistillid som var så ødelæggende er ikke længere en overskyggende del af vores parforhold. Selvfølgelig har jeg stadig dage hvor jeg har det svært og min livshistorie er stadig en del af mig. Men jeg har rykket mig fra at leve et liv styret af negative tanker og følelser, til pludselig at kunne kontrollere og tage ansvar for mit eget liv. Den negative virkelighed er ikke længere relevant. Min nye virkelighed er, at jeg har det rigtig godt med mig selv, jeg er værdifuld, jeg er elsket og jeg har ret til det gode liv. Af hjertet tak Liat, fordi du har lært mig -at leve livet.-
Liat er både rar og dygtig
Liat er både rar og dygtig og jeg føler mig helt tryg i hendes hænder. Hun er grundig og jeg kan varmt anbefale hende.
Min søn havde problemer med at sove
Min søn havde problemer med at sove, jeg ringede til Liat, og hun mente, hun kunne hjælpe os. Og det var en rar oplevelse at være hos hende, og det har hjulpet i den grad. 5 stjerner.
Peter, Østerbro
Tak til Liat for et godt resultat og…
Tak til Liat for et godt resultat og prefessionel og vedkommende behandling med hypnoterapi og NLP.
Jeg er et meget bedre sted nu og er blevet udstyret med værktøjerne til at forblive der.
Kæmpe anbefaling af hypnose hos Liat
Jeg har været to gange hos Liat, og vil give hende mine varmeste anbefalinger.
Yderst dygtig, imødekommende og kompetent - jeg er gået fra begge mine sessioner med hypnose helt fyldt op og taknemmelig. Tusind tak ❤️
Imponerende resultat opnået
Imponerende resultat opnået
Tak Liat
Alle de bedste anbefalinger
Alle de bedste anbefalinger - det hele værd. Tak Liat. Fra en glad ikke-ryger
Tak for din nærhed og hjælp
Liat har hjulpet mig med at være mere fri i mine følelser, stole på mig selv og ikke mindst stole på andre, herunder min partner. Har igennem hele livet kæmpet med mistillid og været igennem flere psykologer uden held
Allerede efter første gang kunne både jeg og mine nære mærke en forandring i min tilgang til livet og et fornyet håb på at folk omkring mig vil mig det bedste.
Tak for de mange samtaler Liat
Varm anbefaling herfra
Jeg søgte en hypnoterapeut til at hjælpe mig i at arbejde på mit forhold til mad og jeg fik anbefalet Liat side "At leve livet - Hypnose og NLP Terapi" af min veninde.
Liat havde med succes hjulpet flere i hendes familie med rygestop. Jeg håbede på et vægttab på længere sigt, men jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle forvente.
Over det sidste 8-9 måneder har jeg nu været hos Liat 5 gange og selvom terapien ikke står alene, synes jeg alligevel tallene siger meget godt, hvor givende det er. Jeg har tabt mig ca 20 kg siden jeg startede.
Jeg er meget tilfreds med mit forløb og jeg kan varmt give anbefalingen videre.
jeg har været glad for at gå hos Liat
jeg har været glad for at gå hos Liat, og har tænkt på hvorfor ? Liat har trukket mig gennem forløb jeg ikke brød mig om, men som samtidig løsnede ting og sager indeni mig.
Jeg har tidligere været hos psykologer, jeg har nogle gange i desperation 'spurgt: jammen hvad ville du selv have gjort/hvad synes du selv' og fået svaret: nu er det jo dig der patient/klient.
Liat er anderledes, på den absolut fede måde: hvis jeg stiller Liat, måske nærgående personlige spørgsmål, så svarer hun så ærligt som Liat kan/vil. Det viser overfor mig at Liat er et almindeligt menneske - det betyder alt for mig.
Liat er det dejligste og mest interessante menneske jeg har mødt i mange år - bliv ved med det har jeg sagt, så vil forretningen køre godt. Jeg vil anbefale Liat alle steder der er relevante. Liat fik virkelig solgt sig selv ved første session. Liat er skabt af et specielt stof/materiale, jeg har bedt hende i at holde fast i det. Hvis nogen er interesseret i min anmeldelse: det der NLP virker lidt spooky, men jeg har været til mange psykologer der var rare at tale med, men ingen har givet mig så meget som Liat. Ole - 59,
Vesterbro
I stor taknemmelighed...
Jeg skriver denne anmeldelse i stor taknemmelighed.
Liat er så utrolig tillidsvækkende, nærværende og i stand til at leve sig ind i andres følelser, så jeg fik - utroligt men sandt - modet til at åbne op og give slip. Der hvor sindet ikke kan gå - førte hun mig hen. Jeg er taknemmelig for den forandring der gør, at noget kommer jeg aldrig til at se på samme måde igen, noget kommer jeg aldrig til at føle på samme måde igen - og det er godt.
Helt vildt skarp, helt vildt god til indlevelse, helt vildt engageret og nærværende. Jeg er oprigtigt taknemmelig for mit forløb hos Liat Ravon - "Atlevelivet".
Liat er den bedste
Liat er den bedste! - De ting jeg kom med, har jeg fået en løsning på og en anden forståelse for takket være Liat.
Har haft andre psykologer, men intet på level med Liat. Hun er den BEDSTE.
Jeg var i tvivl om nogle personlige ting
Jeg var i tvivl om nogle personlige og karrieremæssige ting, som jeg havde problemer med at få til at gå op. Jeg havde problemer med at slappe af og at huske og finde ro i min travle uoverskuelige hverdag. Liat hjalp mig med at få styr på de ting og har fået mig til at huske på at jeg kun er et menneske og at jeg skal huske mine egne grænser og udnytte mine stærke sider og arbejde med de værktøjer hun har givet mig. Jeg kan stærkt anbefale Liat til behandlinger om livet, karriere og dine drømme.
Fantastisk behandling af Liat
Fantastisk behandling af Liat! Jeg kom ind til hende og var en del skeptisk i forhold til hypnoterapi og behandling af jalousi. Efter første gang jeg gik ud af døren kunne jeg mærke helt nede i maven, at der var noget der var forandret og efter kun to behandlinger er jeg klar til at slippe jalousien og bare være helt igennem glad og positiv. Hun er helt vildt dygtig, super behagelig og snakke med, og jeg anbefaler hende kraftigt til alle der har noget de døjer med.
Successfuldt rygestop: Har ikke røget i 6 måneder!
Hej. Jeg var til hypnose og NLP hos [navn]. Det var en behagelig oplevelse og jeg stoppede lige med det samme og har ikke lyst til at ryge længere. Det er selvfølgelig vigtigt at være klar til at stoppe med at ryge, men hun hjælper dig via samtalen før hypnosen.
Jeg anbefaler klart folk, der vil stoppe med at ryge til at besøge denne hjemmeside.
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.