Atlas Flytteservice Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Virkelig god oplevelse! De var flinke, effektive og passede godt på mine ting. Ingen ridser eller noget som helst, alt gik super hurtigt og uden stress. Kommunikationen var også super nem og klar hele... Näytä lisää

Atlas Flytteservice gav os et godt tilbud og en fast pris på vores flytning fra Amager til Farum. Tilbuddet holdt, selvom flytningen tog længere tid end ventet. Vi skulle have tømt et loftrum fyldt me... Näytä lisää

Perfekt flytning - her er grundene til at vælge Atlas: - God kundeservice. De er lette at kontakte, og man får følelsen af at blive grundigt informeret om proceduren - Effektiv flytteservice,... Näytä lisää

Vi fandt Atlas Flytteservice via Trustpilot, og niveauet af service har bestemt ikke skuffet ift. anmeldelserne. Adam var hurtigt ude med et besøg, en konkurrencedygtig pris og sendte et stærkt hold p... Näytä lisää

1. Muuttomies
  2. ja myös
  3. Kuljetuspalvelu
  4. Muutto- ja säilytyspalvelu

Vi har en klar vision - vi ønsker at være Danmarks mest gennemsigtige flyttefirma. Man skal som kunde føle sig velinformeret, tryg og aldrig være i tvivl om, hvad man præcis betaler for. Det betyder, at der ikke må stå noget med småt. Ingen kilometertakster, aflysningsgebyrer eller tillæg for ud- og hjemkørsel. En aftale, der er til at forstå og ikke kræver PhD-grad at gennemskue. En flytning, der giver mening.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

3 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales. Vi havde bestilt en flytning fra Frederikshavn til Aalborg og de kom som aftalt og præcist. De arbejde hårdt og fuldførte opgaven fuldt ud tilfredsstillende. De arbejdede flittigt og passede godt på tingene. Vil helt sikkert bruge dem igen en anden gang. Tak til drengene og Atlas Flytteservice :-)

5. syyskuuta 2019

Superfine flyttemænd

Det var rigtigt dejlig med flyttehjælp fra Rasmus og Sebastian, de gjorde et rigtigt godt stykke arbejde. Jeg har allerede anbefalet jer til min svigerinde som snart skal flytte.

25. elokuuta 2019

De kom 2 timer for sent

De kom 2 timer for sent. De kom med en 24 m3 stor vogn til at flytte en stor 3-værelsers lejlighed. Det kunne ikke være i vognen på samme tid, og derfor blev jeg afkrævet ekstra betaling, da de skulle køre 2 gange. Klokken 20:40 ringer de, at de ikke kan flytte alle mine ting den aftalte dag, så resten vil blive flyttet næste dag, men først efter de andre flytninger var overstået. Efter en del diskussion flytter de det hele, men selvom jeg hjælper med, så er flytningen først overstået kl 02.30.

13. elokuuta 2019
Atlas Flytteservice-logo

Vastaus yritykseltä Atlas Flytteservice

Kære Bertel,

Tusind tak for en forholdsvis retsvisende beskrivelse af flytteforløbet.
Det er sandt, at vi umiddelbart inden din opgave var ude og udføre en opgave som endte med trække ud, fordi den pågældende kunde havde meget mere end først angivet - det medførte i sidste ende, at vi var forsinkede. Ret skal være ret - og det er helt korrekt, at vi kom for sent. Dette vil vi selvfølgelig gerne beklage.

Dog synes vi også, at det er vigtigt at få alle aspekter af forløbet med, således at potentielle kunder kan få et repræsentativt billede af, hvordan det mere præcist går til, når man indgår en aftale med os.

Vi fremsender altid et skriftligt tilbud, hvori vi lægger stor vægt på, at alle relevante informationer - herunder også størrelsen på flyttebilen - skal fremgå klart og tydeligt. Vælger man som kunde herefter at acceptere tilbuddet, modtager man kort efter en bookingbekræftelse, hvor vi igen skriver alle relevante informationer, så man som kunde aldrig skal være i tvivl om noget - det hele står klart og tydeligt i bookingbekræftelsen.

Ift. til flyttebilens størrelse finder vi det derfor relevant at understrege, at vi både i vores fremsendte tilbud og senere hen også i bookingbekræftelsen skrev klart og tydeligt, hvor stor en flyttebil der var inkluderet i den tilbudte pris. Vi havde ud fra din fremsendte inventarliste vurderet, at det hele godt ville kunne være i pågældende flyttebil - der endte dog med at være flere løse genstande/småting, der ikke fremgik af inventarlisten, hvorfor vi (desværre) var nødsaget til at køre en tur mere. Derfor endte din pris med at blive 999,- kr. mere end aftalt - her havde vi skåret absolut alt overskud fra prisen og mere til, så den faktisk kun dækkede en del af den mandskabsaflønning, der var grundet det ekstra arbejde.

Alt i alt må vi erkende, at det var en blandet flytteproces, og vi er utrolig kede af, at din flytteoplevelse ikke blev helt som ønsket - vi gør alt, hvad vi kan for at vejlede vores kunder så godt som muligt og vil i fremtiden prøve at gøre endnu mere for at sikre, at der ikke opstår misforståelser.

Vi er glade for, at alt inventaret trods alt kom sikkert frem og håber, at du hurtigt finder dig til rette i din nye bolig.

Fortsat rigtig god aften! :-)

Med venlig hilsen,
Simon - Atlas Flytteservice

Lige i øjet

Min morfars klaver var i gode hænder hele vejen igennem og jeg er godt tilfreds.

Service i top og svartider der er til at overskue

6. elokuuta 2019

Jeg bestilte dem til flytning af min 3…

Jeg bestilte dem til flytning af min 3 værelseslejlighed. Flytningen var færdig på 5 timer og flyttemændene var meget søde ved mine møbler.

Det endte så med at det blev en hyggelig dag til trods for alt stressen.

1. elokuuta 2019

Flytning

Det hele gik egentligt meget godt og der er sgu intet at sætte en finger på.

Godt arbejde

1. elokuuta 2019

Tusind tak for hjælpen

Jeg er super glad for hvordan forløbet gik og de var utroligt flinke.

I må meget gerne fortælle dem at de gjorde et godt stykke arbejde og hvis jeg en dag får brugt jer igen, så må i gerne sende det samme hold ud til mig så jeg kan have lidt sodavand og nogle håndmadder klar den her gang!

31. heinäkuuta 2019

Super sød kundeservice og dygtige flyttemænd

Super god service. Venlig og professionel kundeservice og to rigtig dygtige flyttemænd. Jeg var nødsaget til ændre min flyttedag og ringede ind for at ændre den dagen før - jeg var nervøs for, at jeg ville pålagt en masse ekstra gebyrer, men i stedet blev jeg mødt af en venlig stemme, der fortalte mig, at vi selvfølgelig bare kunne finde en anden løsning. Således fik jeg rykket min flyttedag uden at betale en eneste krone ekstra, og det synes jeg er rigtig fin og prisværdig service. Stor ros til den rare kundeservicemedarbejder og ikke mindst til de to dygtige flyttemænd.

30. heinäkuuta 2019

Dejlig flytteoplevelse med Atlas

Vi valgte at flytte med Atlas efter en gennemgående snak med Justin, som var meget god til at vejlede os igennem hele forløbet.

Flyttemændene klarede hele flytningen på næsten ingen tid - 5timer for en 4værelses fra anden til anden. Flyttemændene passede på mine ting og var glade hele vejen igennem.

28. heinäkuuta 2019

Tip top service

Vi har netop overstået en mindre flytning med atlas. De kom til den aftalte tid og gjorde det i det hele taget til en overskuelig og ukompliceret opgave præcis som vi ønskede det. Flyttemændende var søde og nede på jorden og kundeservice fungerede upåklageligt.

26. heinäkuuta 2019

Tak for hjælpen Patrick og Brian

Jeg valgte Atlas til at flytte 4 gamle skabe, som havde en stor affektionsværdi for mig. Da jeg gjorde Atlas opmærksomme på det, valgte de at indpakke alle skabene i indpakningsfilm forud for flytningen. Det var 2 stærke fyre der kom ud og mine dyrebare møbler blev flyttet succesfuldt.

23. heinäkuuta 2019

Helt i gennem i top flyttefolk!!

Fik tidligt besked om at der var sygemelding fra den flyttemand der skulle have flyttet mine ting.. Meningen var kl 10, men de kunne først komme ved 13 tiden.. De ville derimod sende 2 biler for at vi kunne blive hurtig færdigt og få indhentet den fortabte tid.. 3 super fine gutter dukkede op og gik i gang.. Takker for deres tålmodighed da jeg var en stresset mand den dag.. Kan klart anbefales til alle andre.. Stort tak for hjælpen..

10. heinäkuuta 2019