Virkelig god oplevelse! De var flinke, effektive og passede godt på mine ting. Ingen ridser eller noget som helst, alt gik super hurtigt og uden stress. Kommunikationen var også super nem og klar hele... Näytä lisää
Atlas Flytteservice gav os et godt tilbud og en fast pris på vores flytning fra Amager til Farum. Tilbuddet holdt, selvom flytningen tog længere tid end ventet. Vi skulle have tømt et loftrum fyldt me... Näytä lisää
Perfekt flytning - her er grundene til at vælge Atlas: - God kundeservice. De er lette at kontakte, og man får følelsen af at blive grundigt informeret om proceduren - Effektiv flytteservice,... Näytä lisää
Vi fandt Atlas Flytteservice via Trustpilot, og niveauet af service har bestemt ikke skuffet ift. anmeldelserne. Adam var hurtigt ude med et besøg, en konkurrencedygtig pris og sendte et stærkt hold p... Näytä lisää
Vi har en klar vision - vi ønsker at være Danmarks mest gennemsigtige flyttefirma. Man skal som kunde føle sig velinformeret, tryg og aldrig være i tvivl om, hvad man præcis betaler for. Det betyder, at der ikke må stå noget med småt. Ingen kilometertakster, aflysningsgebyrer eller tillæg for ud- og hjemkørsel. En aftale, der er til at forstå og ikke kræver PhD-grad at gennemskue. En flytning, der giver mening.
Siljangade 3, 2300, København, Tanska
- info@atlasflytteservice.dk
- atlasflytteservice.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales. Vi havde bestilt en flytning fra Frederikshavn til Aalborg og de kom som aftalt og præcist. De arbejde hårdt og fuldførte opgaven fuldt ud tilfredsstillende. De arbejdede flittigt og passede godt på tingene. Vil helt sikkert bruge dem igen en anden gang. Tak til drengene og Atlas Flytteservice :-)
Dygtige og flittige folkæ
Dygtige og flittige folk, der passer på dine møbler under flytningen.
Helt igennem super kompetent flytning
Super dygtig og kompetent flyttemand + hjælper, bilen var pakket til bristepunktet 😁 med stor respekt for mine gamle sarte møbler/ting. Kan kun varmt anbefales 👌
Superfine flyttemænd
Det var rigtigt dejlig med flyttehjælp fra Rasmus og Sebastian, de gjorde et rigtigt godt stykke arbejde. Jeg har allerede anbefalet jer til min svigerinde som snart skal flytte.
Professionelle og skarpe flyttemænd
Det var nogle rigtige gode fyrer I sendte ud. Patrick og Rasmus gjorde et rigtigt fint stykke arbejde. Vi sætter stor pris på at gutterne fik alle vores ting godt på plads i vores nye hjem.
De kom 2 timer for sent
De kom 2 timer for sent. De kom med en 24 m3 stor vogn til at flytte en stor 3-værelsers lejlighed. Det kunne ikke være i vognen på samme tid, og derfor blev jeg afkrævet ekstra betaling, da de skulle køre 2 gange. Klokken 20:40 ringer de, at de ikke kan flytte alle mine ting den aftalte dag, så resten vil blive flyttet næste dag, men først efter de andre flytninger var overstået. Efter en del diskussion flytter de det hele, men selvom jeg hjælper med, så er flytningen først overstået kl 02.30.

Vastaus yritykseltä Atlas Flytteservice
Super effektive
Super effektive, flinke og omhyggelige flyttefolk. Tak for det. Vi kommer igen en anden gang.
Lige i øjet
Min morfars klaver var i gode hænder hele vejen igennem og jeg er godt tilfreds.
Service i top og svartider der er til at overskue
Jeg bestilte dem til flytning af min 3…
Jeg bestilte dem til flytning af min 3 værelseslejlighed. Flytningen var færdig på 5 timer og flyttemændene var meget søde ved mine møbler.
Det endte så med at det blev en hyggelig dag til trods for alt stressen.
Flytning
Det hele gik egentligt meget godt og der er sgu intet at sætte en finger på.
Godt arbejde
Tusind tak for hjælpen
Jeg er super glad for hvordan forløbet gik og de var utroligt flinke.
I må meget gerne fortælle dem at de gjorde et godt stykke arbejde og hvis jeg en dag får brugt jer igen, så må i gerne sende det samme hold ud til mig så jeg kan have lidt sodavand og nogle håndmadder klar den her gang!
Super sød kundeservice og dygtige flyttemænd
Super god service. Venlig og professionel kundeservice og to rigtig dygtige flyttemænd. Jeg var nødsaget til ændre min flyttedag og ringede ind for at ændre den dagen før - jeg var nervøs for, at jeg ville pålagt en masse ekstra gebyrer, men i stedet blev jeg mødt af en venlig stemme, der fortalte mig, at vi selvfølgelig bare kunne finde en anden løsning. Således fik jeg rykket min flyttedag uden at betale en eneste krone ekstra, og det synes jeg er rigtig fin og prisværdig service. Stor ros til den rare kundeservicemedarbejder og ikke mindst til de to dygtige flyttemænd.
Dejlig flytteoplevelse med Atlas
Vi valgte at flytte med Atlas efter en gennemgående snak med Justin, som var meget god til at vejlede os igennem hele forløbet.
Flyttemændene klarede hele flytningen på næsten ingen tid - 5timer for en 4værelses fra anden til anden. Flyttemændene passede på mine ting og var glade hele vejen igennem.
Tip top service
Vi har netop overstået en mindre flytning med atlas. De kom til den aftalte tid og gjorde det i det hele taget til en overskuelig og ukompliceret opgave præcis som vi ønskede det. Flyttemændende var søde og nede på jorden og kundeservice fungerede upåklageligt.
Tak for hjælpen Patrick og Brian
Jeg valgte Atlas til at flytte 4 gamle skabe, som havde en stor affektionsværdi for mig. Da jeg gjorde Atlas opmærksomme på det, valgte de at indpakke alle skabene i indpakningsfilm forud for flytningen. Det var 2 stærke fyre der kom ud og mine dyrebare møbler blev flyttet succesfuldt.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse.
Kan kun anbefales👏🏻
Stor tak herfra
Helt i gennem i top flyttefolk!!
Fik tidligt besked om at der var sygemelding fra den flyttemand der skulle have flyttet mine ting.. Meningen var kl 10, men de kunne først komme ved 13 tiden.. De ville derimod sende 2 biler for at vi kunne blive hurtig færdigt og få indhentet den fortabte tid.. 3 super fine gutter dukkede op og gik i gang.. Takker for deres tålmodighed da jeg var en stresset mand den dag.. Kan klart anbefales til alle andre.. Stort tak for hjælpen..