Atlas Flytteservice Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Virkelig god oplevelse! De var flinke, effektive og passede godt på mine ting. Ingen ridser eller noget som helst, alt gik super hurtigt og uden stress. Kommunikationen var også super nem og klar hele... Näytä lisää

Atlas Flytteservice gav os et godt tilbud og en fast pris på vores flytning fra Amager til Farum. Tilbuddet holdt, selvom flytningen tog længere tid end ventet. Vi skulle have tømt et loftrum fyldt me... Näytä lisää

Perfekt flytning - her er grundene til at vælge Atlas: - God kundeservice. De er lette at kontakte, og man får følelsen af at blive grundigt informeret om proceduren - Effektiv flytteservice,... Näytä lisää

Vi fandt Atlas Flytteservice via Trustpilot, og niveauet af service har bestemt ikke skuffet ift. anmeldelserne. Adam var hurtigt ude med et besøg, en konkurrencedygtig pris og sendte et stærkt hold p... Näytä lisää

1. Muuttomies
  2. ja myös
  3. Kuljetuspalvelu
  4. Muutto- ja säilytyspalvelu

Vi har en klar vision - vi ønsker at være Danmarks mest gennemsigtige flyttefirma. Man skal som kunde føle sig velinformeret, tryg og aldrig være i tvivl om, hvad man præcis betaler for. Det betyder, at der ikke må stå noget med småt. Ingen kilometertakster, aflysningsgebyrer eller tillæg for ud- og hjemkørsel. En aftale, der er til at forstå og ikke kræver PhD-grad at gennemskue. En flytning, der giver mening.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

3 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Yderst kompetent.

Yderst kompetent

De kom til den aftalte tid, alt foregik som det skulle. De to herre der kom og flytte for os var meget behageligt at tale med og udstrålede professionalisme det føltes tryg 😊

Jeg vil her med varmt anbefale Atlas Flytteservice

21. syyskuuta 2020

Flytteopgave

Hej
Flytningen med Atlas gik helt som den skulle.
De folk der blev valgt til vores opgave, var to friske, glade og venlige flyttefolk Som kom lige på klokkeslettet. De gik stille og roligt i gang med opgaven, efter de lige havde dannet sig et overblik på opgaven. Der skulle flyttes fra 2 sal uden elevator og til ny lejlighed også her til 2 sal igen uden elevator, flot stykke arbejde.
Alt blev sirlig og forsvarligt flyttet ned fra 2 sal og pakket godt ind i flyttebilen.
Kan varmt anbefale Atlas til jeres flytteopgave, jeg skal flytte tilbage igen om 1 år og vil igen bruge flyttefirmaet.

14. syyskuuta 2020

Nem og ansvarlig flytning

Det var nemt at få et tilbud på en fast pris via mail. Jeg sendte billeder af vores indbo, og Atlas flyt vurderede hvor mange kasser der skulle bruges. De to flyttemænd kom til tiden, var effektive, flinke og passede godt på vores ting.

19. elokuuta 2020

Jeg havde booket Atlas Flytteservice…

Jeg havde booket Atlas Flytteservice til min flytning, men vidste på forhånd at opgaven blev sendt videre til Flytteselskabet - og det er jeg meget glad for!
Hurtig, effektiv og nænsom flytning af mine ejendele af Omar og hans kollega.
Omar og co knoklede på med stor professionalisme, humor og et smil på læben under hele opgaven.
De varmeste anbefalinger her fra.

5. elokuuta 2020

Super service med meget kort varsel!

Et par dage før flytning fra København til jylland, blev vores daværende flyttefirma delvis erklæret konkurs og vi kunne ikke få fat på dem (før vi skrev en dårlig anmeldelse her - tjek om anmeldere herinde har mere end én anmeldelse for at undgå det samme).

Jeg fik fat på Atlas og de var super hjælpsomme, og sprang til med det samme. Upåklagelig service og rigtig flinke flyttemænd, som passede fint på vores ting. Der er ikke rigtig noget at sætte en finger på. TAK!

9. heinäkuuta 2020

Super professionelt

Super professionelt, venlig betjening og god forståelse for mine behov.
Atlas kunne vurderer præcist hvor meget jeg havde behov for, og beregnede pladsen meget præcist ud fra billedemateriale, så jeg ikke skulle bruge til på besigtigelse.
Grundig indpakning ag mine fine møbler, og rigtig pæn behandling af samme.

Venlige og imødekommende - og super god pris.

Jeg vil absolut anbefale at booke Atlas

5. heinäkuuta 2020

Fremragende service og flytning!

Fremragende service og flytning!

Min kæreste og jeg skulle flytte fra Frederiksberg til Amager, og alt fra telefon servicen med Atlas og håndtering af vores møbler var helt i top.
Flyttemændende var hurtige, og muligheden for at ringe på hvilket som helst tidspunkt af døgnet til Atlas gjorde at vi kunne planlægge det nøjagtigt efter vores behov.

Tusind tak, jeg kan varmt anbefale Atlas Flytteservice.

2. heinäkuuta 2020

Atlas Flytteservice stod for flytning fra Holte til Silkeborg

Atlas Flytteservice stod for flytning af min svigermor fra Holte til plejehjem i Silkeborg den 27. juni 2020.
Hele vejen gennem planlægning og udførelse af flytningen udviste firmaet stor fleksibilitet overfor særønsker og ændringer til opgaven. Det har vi været meget taknemmelige for og kan kun på det varmeste anbefale flyttefirmaet.

1. heinäkuuta 2020

Professionelt og hurtigt

Alt gik hurtigt og professionelt til. Meget søde og forstående flyttefolk, hvilket altid er rart, når man står i en flyttesituation. Mine ting blev behandlet fint og nænsomt.

19. kesäkuuta 2020