Goede service, je werd op de hoogte gehouden van de voortgang van de bezorging en kon ook even uitstellen, top! Goede kwaliteit supplementen en prijs ook oke!
Yritys on vastannut
Ik vond het geweldig. Ik had eindelijk pillen gevonden die ook echt wat deden. Voelde me veel beter. Veel meer energie. Het werd ook altijd op tijd bezorgd. En je kon het makkelijk pauseren. Ik vind... Näytä lisää
Yritys on vastannut
leveringen prima volgens afspraak en e.v. wijzigingen worden correct uitgevoerd. Verder ben ik 76 jaar en afgelopen twee jaar geen griep of corona gehad. zal zeker te maken hebben met de immuniteit w... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Een gezonde en gevarieerde voeding is belangrijk om gezond oud te worden. Supplementen kunnen daarbij een goede aanvulling op je voeding zijn. Met onze online test op atidapure.com kan je binnen enkele minuten zien waar jouw lichaam het meeste behoefte aan heeft. Elk product dat we aanraden is zorgvuldig uitgekozen zodat het bij je levensstijl en gezondheidsdoelen past. Daarnaast is het van de hoogste kwaliteit, gemaakt in Duitsland, zonder vul, kleur of smaakstoffen, En alles wat we doen wordt ondersteund door wetenschappelijk onderzoek en ons team van voedingsdeskundigen. We verpakken je supplementen in handige dagelijkse zakjes en bezorgen ze elke maand bij je thuis. Ons flexibele abonnement kan je elk moment pauzeren, wijzigen of opzeggen.
Barbara Strozzilaan 101, 1083 HN, Amsterdam, Hollanti
Na het invullen van een enquête over mijn eetpatronen en levensstijl ontving ik gepersonaliseerde voedingssupplementen. Goede service!
Simple website questionnaire & quick delivery of the product. Definitely recommended
Ik vind het heerlijk om persoonlijke advies te krijgen over de supplementen die mij met mijn gezondheid gaan helpen. Ik spaar nu tijd met het bestellen van mijn supplementen weet gewoon wat ik dagelijks moet nemen. Echt een super concept!
Met de supplementen van Atida Pure heb ik met een paar klikken mijn maandelijkse voorraad aan vitamine en supplementen in huis. Het werkt makkelijk en snel en is volledig afgestemd op mijn persoonlijke behoeftes. Welke ik iedere maand zelf kan aanpassen wanneer nodig.
Ik ben tevreden met mijn vitamine pillen..omega 3 en 1 x magnesium.
Prima service.
Zeer tevreden met de service en producten van Atida Pure.
Everything went very smooth from the ordering on the website to the delivery. So at the moment I am a happy customer.

Vastaus yritykseltä Atida Pure
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.