atelierskoven.dk Arvostelua 8

2,7

2,7

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

En meget skuffende førstehåndsindtryk

En meget skuffende førstehåndsindtryk. Havde skrevet i bookingen at vi gerne ville sidde ved et vindue et roligt sted. Vi får tildelt et vakkelvornt bord midt i lokalet. Vi spørger dem om vi kan få lov at sidde ved vinduet (der var tomme pladser) som vi havde skrevet i bookingen. Den unge pige siger “ja, øh, jeg skal lige spørge” og vender tilbage og siger det ikke kan lade sig gøre.
Vi undre os, da vi har booket i god tid og skrevet det som et ønske i kommentarboksen.
Vi spørger en anden medarbejder om det ikke er muligt at rykke hen ved et af de ledige borde ved vinduet. Hun kigger i bookingen og siger “jo selvfølge”.
Maden vi får er virkelig lækker.
Akustikken er elendig og man mærker på de unge mennesker, som arbejder der, at de virker usikre, har intet overblik, drøner forvirret rundt, går fra den ene kunde til den anden og glemmer bestillinger. Ingen virker til at have et overblik.
Vi bestiller efter vores frokost 2 kager. Vi bliver spurgt om vi vil betale med det samme og det gør vi.
Vi sidder længe og venter på de 2 kager vi bestilte og kan se der ligesom er forvirring og får en fornemmelse af at de har glemt os, da den ene som servere maden, kigger længe på en kvittering - som vi tror er vores. Fordi hun kigger undrende og vælger at gå over og lave noget andet. Det viser sig så, da vi går op og spørger, at de havde glemt vores kager, fordi vi havde betalt.
Det eneste vi vil fremhæve er den gode mad, dog lidt til den dyre ende, ift. hvor lille maden man får til froskost er - vi fik 2 x hønsesalat.

16. toukokuuta 2026

For hurtigt udsolgt, dårlig stil!!

Utroligt at der er udsolgt af “fastelavnsboller” når man kommer kl 11.57. Åbner for salget kl 11.00.
Det er så dårlig stil, at de ikke har lavet flere, når man ikke en gang kan bestille dem på forhånd. Det er jo ikke kun de lokale som kommer, vi kom fra Roskilde helt forgæves. Fik dog at vide, at vi kunne vente i 50 min, men hvem gider dog det.
Hvis nu man kunne forudbestille, så kunne I måske også nemmere finde ud af hvor mange I burde lave!

25. tammikuuta 2026

Havde været et væsentligt bedre sted

Havde været et væsentligt bedre sted, hvis de rent faktisk havde brød og kager på menuen til gæsterne - klokken 14.30 på en helt almindelig hverdag, var alt udsolgt undtagen en almindelig croissant. Der sad 2 par i cafeén.

Med over 2 timer til lukketid kunne vi så gå igen uden mulighed for at købe noget, for de havde intet at servere.

23. tammikuuta 2025

Meget vellykket konfirmationsfest

Vi holdt min datters konfirmationsfest på Restaurant Atelier Skoven den 27. april 2024, og vi kunne ikke være mere tilfredse med oplevelsen. Kommunikation gennem både mail og sms fungerede fint, og vi havde også et møde i restauranten, hvor vi drøftede menu og øvrige detaljer. Kontakten har generelt været god, dog med enkelte misforståelser omkring aftalt pris, som hurtigt blev rettet.

Rammerne i restauranten var helt perfekte med smukt opdækkede borde og elegant service. Vi medbragte selv blomster, hvilket tilføjede et personligt præg. Lokalet var ideelt til vores selskab på ca. 40 personer. Vejret var så godt, at vi kunne nyde haven til velkomsten og små pauser mellem retterne.

Vi valgte at få menuen serveret som "sharing/family style," hvor maden blev anrettet på fade og skåle på bordene. Dette fungerede rigtig godt og skabte en hyggelig og afslappet atmosfære. Maden var simpelthen vidunderlig, tilberedt med stor kærlighed til råvarerne og med sans for æstetikken. Husets vine passede perfekt til menuen. Vi medbragte vores egne dessertvine, og man skal være opmærksom på, at der skal betales proppenge, hvis man selv medbringer drikkevarer - dette fremgik ikke af kontrakten.

Serveringspersonalet udviste stor professionalisme og servicerede os diskret og effektivt med opfyldninger af mad og vin. Alt i alt kan vi kun komme med rosende ord om Restaurant Atelier Skoven. Vi kan varmt anbefale stedet som ramme for en festlig begivenhed.

Tak for en uforglemmelig dag!

27. huhtikuuta 2024

Fantastisk mad og fantastisk sted

Fantastisk mad og fantastisk sted.
Vildt søde værter og personale.
Vi har holdt sammenkomster, middage og senest rund fødselsdag med 60 gæster.
Mad og service er altid fuldstændig forrygende, og der venter altid top smagsoplevelser 💪👍🙏
Vi giver vores allerbedste anbefalinger.

8. kesäkuuta 2024

Super service fra Atelier Skoven 🙂

Super service fra Atelier Skoven 🙂
Min gode veninde ville så gerne opleve krebsegilde i skoven.
Desværre er hun nu meget syg og på Hospice, så det er ikke en mulighed.
Atelier Skoven blev kontaktet og de var så hjælpsomme og imødekommende.
De pakkede krebsegilde til "ud af huset" og vi lånte opsats med, tøris osv., så vi kunne holde en festlig aften på Hospice. Tak 🥰

5. heinäkuuta 2024

Brug ikke Atelier Skoven Sorø til arrangementer/fester

Brug ikke Atelier Skoven Sorø til arrangementer/fester ! Medio 2023 bookede vi Atelier Skoven i Sorø, til konfirmation Maj 2024. De bekræftede skiftligt. Marts 2024 kontakter vi dem mhp. at drøfte mad og bordplan. De vil hellere skrive sammen, end at mødes. Pludseligt skriver de at de har dobbelt booket dagen og at de ikke kan overholde vores aftale. De tilbyder at holde festen en anden dag, levere maden hjem til os, eller købe og stille luksus tippy telt op i deres have. Vi accepterer teltet. Det tilbud løber de så også fra. 1,5 mnd. fra konfirmationen, er stort set alle andre steder booket eller uden for vores budget. Vi må acceptere mad fra Atelier Skoven Sorø og vi må selv ud og finde telt, borde, stole, gulv, gasvarmere og personale. Vi stod med ryggen mod muren. Efter arrangementet er Atelier Skoven Sorø så frække at sende fuld faktura på maden, dvs. uden rabat/dekort, som følge af deres misligholdelse af aftalen. Vi havde rigtig meget arbejde her 1,5 mnd. inden konfirmationen og løsningerne var dyre pga. tidspunktet. Da vi påtalte den manglende rabat/dekort, var de så frække at true med inkasso. Vi har efterfølgende talt med flere herom og har hørt om 2 lignende tilfælde. Ingen anbefaling herfra ift. at bruge dem til arrangementer/fester. 2 stjerner da maden var ok, men alt andet uprofessionelt og meget unfair behandling af os, som med ryggen mod muren, måtte acceptere hvad end de kunne tilbyde os.

5. toukokuuta 2024