Makkelijk site om dingen uit te zoeken en snel besteld. Kortingscode goed te gebruiken.
Fijne communicatie en product werd goed verzonden naar ons! Mooie slingers ook, misschien iets aan de dure kant, maar zagen er wel leuk en vrolijk uit.
Het is zo leuk als iedereen deze vrolijke keycords om heeft. Wij hebben ze gebruikt als starter dat iedereen puzzelstukjes die er aan hingen moesten puzzelen en een vraag konden beantwoorden. Het was... Näytä lisää
Prachtige en duurzame lanyards voor onze conferenties.
Yrityksen kirjoittama
Atelier Revive maakt met iedere product de wereld een beetje schoner en inclusiever! Atelier Revive is een ontwerp- en naaiatelier. Revive betekent: ‘nieuw leven in blazen’ Dit dekt precies de lading van wat we doen in ons naaiatelier. We blazen afgedankte materialen nieuw leven in door er mooie herbruikbare producten van te maken. Met de productie hiervan creëren we banen voor vrouwen die niet gemakkelijk aan het werk komen. Onze producten zijn met aandacht ontworpen en met liefde gemaakt. Al onze producten zijn herbruikbaar en gemaakt van materialen die anders vernietigd zouden worden. We ontwerpen onze eigen productlijnen zoals Revived, de herbruikbare cadeauverpakking gemaakt van afgedankt textiel. Het unieke aan deze verpakking is dat de reis van iedere verpakking online gevolgd kan worden. Zie het als een online reisdagboek waarmee we laten zien waar een verpakking heen reist én hoeveel papier daarmee bespaard is! Maar van het afgedankte textiel maken we nog veel meer producten zoals keycords, slingers en deocratie. Deze producten kunnen gebruikt worden voor een duurzame aankleding van je evenement, bruiloft of jubileum feest. Ook hebben we een ontwerp dienst voor bedrijven. Van bedrijfsafval zoals bedrijfskleding ontwerpen we een nieuw product wat binnen het bedrijf weer gebruikt kan worden. Denk aan tassen, keycords, kussens, opbergzakken, slingers, gereedschapshoezen en relatiegeschenken. Tot slot maken we ook naaiproducties voor bedrijven. Bedrijven die graag hun product in Nederland willen laten produceren op een sociale manier bedienen wij graag! Met het ontwerpen en produceren van al deze producten werken we rechtstreeks aan onze misse: De wereld een beetje schoner en inclusiever maken!
Hollanti
- atelierrevive.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Precies zoals gehoopt
Super communicatie, erg meedenken en flexibel en waanzinnig product afgeleverd: enorme aanrader!!
Mooi product met een lief persoonlijk…
Mooi product met een lief persoonlijk berichtje.

Vastaus yritykseltä Atelier Revive
Blij met de yoga kussens
Ik ben ontzettend blij met de twee yoga attributen die atelier Revive voor mij gemaakt heeft. Mooie kleuren, warme materialen en heel snel geleverd. Een aanrader!

Vastaus yritykseltä Atelier Revive
Een prachtig bedrijf met een missie
Een prachtig bedrijf met een missie. Minke dacht goed mee en snapte precies wat ik wilde.

Vastaus yritykseltä Atelier Revive
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.