Atelier de BanQ Arvostelua

2. Suutaripalvelu
  3. Laukkukorjaamo
  4. Kenkien kiillotuspalvelu

Yrityksen kirjoittama

Atelier de BanQ is hét atelier voor reparatie en restauratie van luxe schoenen, tassen en accessoires. Van Louis Vuitton tot Chanel en Louboutin: wij brengen jouw favoriete items weer in perfecte staat terug, met vakmanschap en oog voor detail.

Hyvä

6 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 5/5 tähteä

Vintage LV tas weer als nieuw!

Samen met mijn vriendin onze vintage LV Bucket bags naar Atelier de BanQ gebracht ter reparatie. Wij hadden al uit meerdere bronnen vernomen (en gezien) dat dit het beste adres is om vintage tassen te laten repareren. En dat blijkt! Ontzettend blij met het eindresultaat, alsof we zo uit de Louis Vuitton winkel lopen met een nieuwe tas. De volgende vintage LV tas direct achter gelaten ter reparatie. Wat een kwaliteit en vakmanschap!

2. heinäkuuta 2026

Zeer tevreden.

Aardige vent, goede communicatie, duidelijke prijs afspraken en echt goed werk geleverd. Ik had een vintage LV tas gekocht welke nu weer als nieuw is. Bedankt!. Zeker aan te raden.

1. heinäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Zeer kundig en super mooi onze tassen…

Zeer kundig en super mooi onze tassen op laten knappen. We zijn er super blij mee.
Snelle en goede service

3. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Atelier de BanQ

Wat fijn om te lezen, bedankt voor deze mooie review!

We vinden het geweldig om te horen dat jullie zo blij zijn met het resultaat. Het opknappen van mooie tassen blijft iedere keer weer een leuke uitdaging en het is extra mooi als klanten daar net zo enthousiast van worden als wij.

Bedankt voor het vertrouwen in Atelier de BanQ en graag tot ziens!

Dimitri

Saanut 5/5 tähteä

Mijn oude Louie Vuitton speedy…

Mijn oude Louie Vuitton speedy gebracht, dacht dat ik het kon vergeven met die tas. Toevallig de beste man tegen het lijf gelopen en hij verwees mij naar zijn shop. Inmiddels de tas weer in eigen handen, zo goed als nieuw. Erg blij mee, duidelijke communicatie, vakmanschap en kwaliteit.

Zeker een aanrader!

18. huhtikuuta 2026

Beste Guusje,

Wat leuk om te lezen, dank je wel! Mooi dat we je Speedy weer nieuw leven hebben kunnen geven — dat soort tassen verdienen het om gedragen te blijven worden.

Fijn ook dat je de communicatie en het vakmanschap zo hebt ervaren. Daar doen we het voor 🙂

Heel veel plezier met je tas en hopelijk tot ziens!

Saanut 5/5 tähteä

Vakmanschap tot in perfectie – tas weer als nieuw!

Wat een vakmanschap! Een leertje van mijn Louis Vuitton tas was doormidden en ik dacht eerlijk gezegd dat dit niet meer mooi te herstellen was. Atelier de BanQ heeft het echter zó netjes gerepareerd dat je echt geen verschil meer ziet. Alles is bovendien weer volledig origineel en strak gemonteerd, precies zoals het hoort. De tas ziet er weer als nieuw uit.

Daarnaast is de service heel prettig: duidelijk, eerlijk over de mogelijkheden en met veel aandacht voor detail. Je merkt dat ze echt passie hebben voor wat ze doen.

Absoluut een aanrader als je een luxe tas hebt die wat liefde nodig heeft. Ik kom hier zeker terug!

10. huhtikuuta 2026

Beste Simone,

Dank je wel voor je mooie woorden en het vertrouwen. Fijn om te horen dat je tas weer naar wens is hersteld en dat je tevreden bent met het resultaat.

Graag tot een volgende keer!

Atelier de BanQ

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin