Review Astriqs Pro-MIQS & Peri-MIQS
Nadat ik mijn ligamenten in mijn enkel had gescheurd, ben ik beroep gaan doen op de supplementen van Astriqs. Ik ben momenteel volop bezig met mijn herstel en omdat ik als tennisser op het internationale circuit actief ben, is het voor mij belangrijk om mijn lichaam zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens deze periode.
Op aanraden van dokter Stefaan Van Onsem ben ik gestart met de combinatie van Pro-MIQS en Peri-MIQS. Ik had in het verleden al goede ervaringen met dokter Van Onsem en had er daarom vertrouwen in om deze producten opnieuw te gebruiken tijdens mijn herstel.
Wat ik zelf als een groot voordeel ervaar, is dat de supplementen gemakkelijk te gebruiken zijn en bovendien goed te verteren zijn. Ook de smaak valt me erg goed mee. Dat is natuurlijk niet het belangrijkste, maar het maakt het wel een stuk aangenamer om ze dagelijks in te nemen.
Sinds ik met de supplementen gestart ben, heb ik zelf ook het gevoel dat het resterende botoedeem in mijn enkel geleidelijk vermindert. Uiteraard maakt iedereen een ander herstelproces door, maar voor mij is dit een positieve evolutie die ik zeker wil vermelden.
Ik ben momenteel erg tevreden over mijn ervaring met Pro-MIQS en Peri-MIQS. De combinatie past goed binnen mijn herstel en de dagelijkse belasting van het trainen en opnieuw opbouwen van mijn tennisactiviteiten. Het is voor mij dan ook een product dat ik graag blijf gebruiken tijdens mijn verdere herstel.