Assarssons Bil AB Arvostelua 18

3,6

Yrityksen tiedot

1. Autoliike

Yrityksen kirjoittama

Assarssons Bil AB är märkesoberoende handlare.

3,6

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Affärsförslagsbrott

Jag får ett affärsförslag på en bil som jag vill köpa. Jag tackar JA till affärsförslaget och bokar en tid för att komma och köpa bilen. Eftersom jag ska köra 45mil enkel resa, så fixar jag höjningen av swish, kontaktar bilförsäljningen och tar en ledig dag för resan, i god tid. Dagen innan ringer jag för att bekräfta min ankomst och ägaren börjar ljuga om att denna bilen är återlämnad till gammla ägaren pga fel. Detta är inte sant eftersom dom har altså sålt bilen, dagen innan, till en annan privatperson trots att jag har reserverat bilen och fått detta bekräftat. Man blir så förbannad och ledsen på samma tid. Köp aldrig bilen här!!!

18. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Trevlig och bra säljare

Trevlig och bra säljare! Åkte 35 mil för och köpa bil, blev hämtad vid stationen,
Och bilen var enligt i skick enl övk.

Så det blev bra, hel nöjd 😃👍

23. heinäkuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Utmärkt bilhandlare med fina bilar

Utmärkt bilfirma med fina bilar och trevlig personal! Vi reste 17 mil och fick jättebra bemötande och provkörde två bilar som båda var i gott skick. Köpte bilen efter bra diskussioner och smidig affär med enkelt låneupplägg och försäkring. Även utmärkt after-sales där de höll vad de lovade och vi fick även hjälp att åtgärda småfel som vi upptäckte efter köpet. Löste problem trots att vi bor långt bort. Vi kan verkligen rekommendera Assarssons Bil, de är seriösa och trevliga!

28. elokuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Var uppmärksam med den här bilfirman!

Var uppmärksam med den här bilfirman, de säger att bilen är i perfekt skick och att all service är gjord etc, etc men så är inte fallet. Åkte långväga för att sedan bli bemött av ett fordon som inte stämmer överens med beskrivningen vi fick och på det även en otrevligt försäljare. TÄNK till två ggr innan ni tänker köpa bil från den här bilförsäljaren, jag skulle aldrig göra det!

3. elokuuta 2021
Saanut 4/5 tähteä

Överlag ganska smidig affär men

Överlag ganska smidig affär och leverans för långväga; de missade dock att informera innan om väsentliga stenskott. Bilen leverades utan standarutrustning (bogserögla och Tirefit) vilket jag inte fått något svar som helst på om firman fixar efter nästan tre veckor. Visade sig även vara en däckskada på sidan av däcket som känns sådär.
Edit: De skickade ögla och Tirefit i efter några veckor senare.

4. kesäkuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Ringde säljaren för att byta in min bil…

Ringde säljaren för att byta in min bil mot en ann bil och betala mellanskillanden så klart. Säljade sjukke ringa upp mig. Väntade en vecka men han ringde aldrig upp. Sämsta bilhandlaren jag har sett, då jag har jobbat redan inom bil branchen. Akta er för denna bilhandlaren.

24. toukokuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin