Jeg har både købt onlinekurset og været til fysisk kursus ved Stephan. I løbet af onlinekurset fik jeg en masse ud af at sidde og få forklaret både opgaver og teori, som gør at alt jeg har læst genne... Näytä lisää

Jeg har været til fysisk workshop med Stephan. Har fået meget ud af grundig forklaring af teori og modeller til de opgaver, der ofte kommer til eksamen. Det hele forklares meget mere forståeligt end j... Näytä lisää

Jeg tilmeldte mig kvote 2 forberedelse på KU og jeg har været enormt glad for opsætningen af disse læringsvideoer samt test, og hjalp mig med at få et rigtigt godt testresultat. Dog synes jeg uni-test... Näytä lisää

1. Oppilaitos

Aspiri tilbyder undervisning og eksamensforberedelse målrettet universitetsstuderende og kvote 2-ansøgere. Vores kurser er udviklet med fokus på at gøre svær faglig viden lettere at forstå – uanset om det gælder mikroøkonomi, statistik eller forberedelse til kvote 2-prøver og interviews. Hos Aspiri møder du dygtige og engagerede undervisere, der formidler stoffet i øjenhøjde og med blik for, hvad der reelt kræves til eksamen. Vores undervisning er tilgængelig både online og som fysiske kurser – og vi lægger stor vægt på fleksibilitet og struktur, så du kan lære i dit eget tempo og få overblik over både pensum og opgavetyper. For kvote 2-ansøgere tilbyder vi en samlet kursuspakke, der inkluderer træning i testformaterne, gennemgang af opgavetyper, feedback og en interviewworkshop, der hjælper dig med at blive mere sikker i din præsentation og faglige formidling. Aspiri er kendt for personlig support, høj kvalitet i undervisningen og en brugervenlig platform – og vi glæder os over, at mange af vores kursister kommer igen og anbefaler os til andre

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

4 t. arvostelua

On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Aspiri lærte mig om omfanget af Kvote 2 prøven

Jeg indså ret hurtigt da jeg startede på Aspiris kursus at jeg var gået alt for sent i gang med min kvote 2 forberedelse til prøven på KU. Men efter at have forberedt mig på det jeg kunne, var jeg alligevel godt indstillet til kvote 2 prøven. Jeg gik ikke videre til kvote 2 interviewet på min foretrukne uddannelse, men i stedet på en af mine andre prioriteter.

Aspiris kursus har dog motiveret mig til at prøve at søge igen næste år, hvor jeg klart vil benytte mig af Aspiri igen :)

1. maaliskuuta 2026

Ok kursus

Overordnet har jeg haft en god oplevelse med aspiris kursus. Jeg vil dog tilføje, at der er en del fejl i undervisningsbesvarelserne, hvilket resulterer i, at man ikke følger facitliste. Men undervisningen, øvelserne og nogle fremgangsmåder er lærerige - også til anvendelse ud over kvote 2 testen. Jeg vil dog sige, at det kun var den sproglige del af kvote 2 testen, som lignede materialet fra aspiri. Resten var meget forskelligt fra testen.

Kvote 2 forløb

Jeg har brugt kvote 2 forløbet til Københavns universitet. Jeg er meget tilfreds med indholdet. Det var en meget struktureret og overskuelig måde at forberede sig bedst muligt til testen.

Hvis jeg skal komme med en ide til at forbedre træningen, så ville det være i kategorien hvor man skal sætte det rigtige ord ind i teksten. Hos Aspiri skal man skrive ordet selv, hvor til den rigtige prøve blot skal trykke på det rigtige ord. Det ville være meget nemmere at skulle trykke på ordet istedet for at skrive dem. Det ville også give en mere retvisende tid, da det forlænger tiden man skal bruge på opgaven.

Udover det har jeg været super tilfreds med kurset 😃

Nem og relaterbar læringsplatform

Aspiri er en god og interaktiv læringsplatform med fokus på relevante relaterbare træningsopgaver med tilhørende videoer. Der kan trænes igen og igen for at styrke faglige evner indenfor bestemte områder. Jeg kan klart anbefale at anvende Aspiri som træning til fx kvote-2 prøven, da træningen med Aspiri minder meget om den reelle prøve fra KU.

18. toukokuuta 2026

Jeg har været glad for Aspiri

Jeg har været meget glad for Aspiri. Undervisningen er forståelig og systemet i aspiriplay er rigtigt godt. Jeg ville dog ønske at undervisningsmodulerne knyttede sig til testene i aspiriplay og ikke en meget lang pdf fil.
Ellers er jeg tilfreds

Kvote 2 og UNI-test

5 stjerner til kurset til kvote 2-prøven på KU. Virkelig en stor hjælp - gode videoer og retvisende spørgsmål under testmodulerne.

3 stjerner til kurset til Uni-testen på OUH. Videoer og gennemgang af opgaver fungerede godt for mig, men meget var fra samme pakke som KU - derfor stadig lidt dyrt, selvom man får pakkerabat. Jeg synes ikke spørgsmålene i testmodulerne stemte overens med selve prøven.. det var lidt misvisende.

Generelt en fed oplevelse men lidt forbedringer skal laves til Uni-testen, inden at den er den mængde penge værd (ifølge mig)😊

Jeg brugte Aspiris kursis til kvote 2 ansøgning

Jeg brugte Aspiris kursis, i forbindelse med min kvote 2 ansøgning til jurastudiet.
Det var meget givende, og havde en masse gode råd, tips og tricks og vejledning. Deres interview kursus var også godt organiseret og var med til at styrke min forberedelse.
Det eneste jeg ville ønske var anderledes, er måden hvorpå deres testmoduler og testsimulationer fungere på.
I læsningsspørgsmål får man en hel opgave forkert hvis man laver en stavefejl, eller får bare et ord forkert. Derudover kan man ikke tage tid på hjemmesiden, og så kan man ikke gå frem og tilbage i opgaverne i testsimulationer. Derfor var mine resultater på testsimulationerne ikke repræsentative for mine faglige kompetencer, hvilket kan give en dårlig fornemmelse forud får prøven.
Udover dette er jeg meget tilfreds:)

18. toukokuuta 2026

Jeg har benyttet Aspiri flere gange…

Jeg har benyttet Aspiri flere gange både til eksamener og kvote 2. Aspiri har hjulpet mig med at komme igennem store pensummer ved at forklare stof på en nem og overskuelig måde.

Generelt meget fint kursus

Generelt meget fint kursus. Dog syntes jeg gennemgangsvideoerne til kurset er mindre godt. Spørgsmålene bliver ofte gennemgået meget overfladisk. Hvor der næsten bliver sprunget direkte til resultatet. Jeg syntes godt workshoppens gruppeøvelser kunne have en “lærer” der kunne give feedback. Og de kunne også være længere

18. toukokuuta 2026

Aspiri’s kurser har været gode til at…

Aspiri’s kurser har været gode til at dække mange af de faldgruber som kunne have været problematiske for min læsning til kvote-2. Det mundtlige kursus har specielt været super til at få opklaret spørgsmål om, hvad man skal lægge fokus på til det skriftlige interview