Hele goede en snelle service. De prijzen zijn ook echt top! Goede communicatie en mega snelle verzending. Alles is ook zorgvuldig ingepakt. Zeker een aanrader!
Always fast and so mamy cards to buy
Niks te klagen: aardig, snelle reactie, goede kwaliteit en nette prijs! Kon ook bijna direct langs om mijn bestelling op te halen op locatie
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Always fast and so mamy cards to buy
Hele goede en snelle service
Fijne zaak
Bestellen was makkelijk. Kort na de bestelling nog een kort, persoonlijk mailtje gekregen. Dat vond ik wel geestig. Het pakketje is dan ook vlot verstuurd en in goede orde bij ons aangekomen. Uitstekende service, guys!
Goede ervaring
Goede communicatie, snelle verzending, goed verpakt, toegankelijke website en zelf een klein cadeau bij de bestelling. Goede ervaring en een aanrader.
Top service!
Super service
Super service! Fijn contact en prachtige kaartjes. Ook nog eens mega goed geprijsd in vergelijking met andere ketens!!!
Zeer tevreden
Ze hebben goeie en eerlijke prijzen, een mooi aanbod en super service. De communicatie was erg prettig/klantvriendelijke en levering was snel!
Goede communicatie en snelle…
Goede communicatie en snelle verzending. Alles was netjes ingepakt en in goede staat!
Niks te klagen
Top bedrijf
Top bedrijf. Snelle en goed verpakte levering. Zijn actief op sociale media en ben zeer tevreden met mijn aankopen.
Super tevreden met de keuzes dat…
Super tevreden met de keuzes dat asinpokecards aanbiedt 💪🏻💪🏻
Heel goed bedrijf om bij te kopen
Heel fijn bedrijf om bij te bestellen! Ondanks wat vertraging vanuit PostNL hielden ze me goed en snel op de hoogte en was er steeds prettig en persoonlijk contact. Ze reageerden snel op mijn berichten en deden echt moeite om mee te denken, wat ik ontzettend waardeer.
Het pakketje was daarnaast netjes en zorgvuldig verpakt en er zaten ook nog een paar leuke freebies bij. Al met al een hele fijne ervaring en zeker een aanrader. Ik zou hier absoluut opnieuw bestellen!
Beste om je Aziatische kaarten te halen…
Beste om je Aziatische kaarten te halen snel en betrouwbaar & veel goede hits
Super netjes verpakt en snel verzonden
Super netjes verpakt en snel verzonden! Ik raad dit bedrijf zeker aan scherp geprijsd ook
Goede webshop
Goede webshop, niks te klagen en was binnen 2 dagen binnen met een klein extraatje
Zeer net bedrijf met goede producten
Zeer net bedrijf met goede producten. Besteld binnen een uur ophalen, super service.
Zeker een aanrader om hier je tcg kaarten te bestellen.
Jullie zien mij zeker terug!
Ongelooflijke aardige mensen !!!
Ongelooflijke aardige mensen !!!
Ik kreeg een mail van dat 1 pack niet aanwezig toen mog ik een nieuwe pack uitkiezen en kreeg ik er nog gratis eentje bij dit is echt een aanrader voor als je niet veel geld hebt voor Engelse pokemon kaarten!!!
Vriendelijke en fijne mensen welke de…
Vriendelijke en fijne mensen welke de producten met veel zorg en aandacht verzenden. Hartstikke fijne ervaring en ik zal hier zeker bestellen!
Vakantie of niet, maakt niet uit!
Zelfs onderweg naar hun vakantie namen ze tijd om de bestelling persoonlijk te bezorgen! Met de kleine extratjes erin heeft deze ervaring bij deze winkel me verbaasd hoe goed het kan zijn!
Zeer betrouwbaar
Zeer betrouwbaar. Goeie prijs en altijd sneller levering!!!