Ascendic ApS Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Ascendic ApS. Hele forløbet har været professionelt, nemt og overskueligt, og kommunikationen har fungeret rigtig godt fra start til slut. Jeg oplevede en... Näytä lisää

Over forventet Jeg havde egentlig forventet at der kom noget billigt kineserskrammel ind af døren. Og ja - romaskinen er “made in China” men den er faktisk fin kvalitet til hjemmebrug. Selve... Näytä lisää

Jeg tilslutter mig helt klart de mange gode anmeldelser. Havde en defekt prop til min romaskine, og ville egentlig bare ville købe en ny. Så jeg stekv og spurgte om de forhandler reservedele, hvortil... Näytä lisää

Jeg fik gåbåndet allerede dagen efter jeg bestilte det. Jeg har brugt det mange gange allerede på hjemmekontoret og det er virkelig fedt at kunne få bevæget sig mens man arbejder. Og så kan man nemt f... Näytä lisää

1. Kuntolaitemyynti

Kvalitetsløbebånd, Vandromaskiner, træningscykler m.m til lavpriser https://ascendic.dk

Erinomainen

super hurtig levering
produktet svare til beskrivelsen

30. tammikuuta 2026

Hej Jesper,

Takker for din andmeldelse, du ønskes en god dag!

Jeg er rigtig glad for gåbånd 7011

Jeg er rigtig glad for gåbånd 7011. Den lever op til forventningerne, og der er varierende programmer, så man kan finde et, der passer til ens behov. Håndtagene er en god tryghed, hvis man er lidt usikker på benene.
Savner dog en beskrivelse i manuel af de enkelte programmer. Kunne dog ønske mig, at det var muligt at gemme historik, så man kan se, hvor langt man har gået og hvor meget man har forbrændt. Ligeledes at der var pulsmåler.

26. tammikuuta 2026

Hej Marianne,

Tusind tak for din andmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med dit gåbånd. Du ønskes en god dag!

Mvh Alexander fra Ascendic

89 ( og et halvt ) år købte gåbånd 7011.

89 ( og et halvt ) år, har købt gåbånd 7011, jeg er alene, men hold op hvor var det let, at samle mit nye gåbånd
Alt passede sammen, det var et godt firma, venlige mails, god ide med at plante et træ.
Stor hilsen,
Jørgen kirstein.

22. tammikuuta 2026

Hej Jørgen,

Vi er super glade for at du er tilfreds med dit køb og vi ønsker dig en god dag og gode gåture!

Super service

Fik ødelagt en skærm på en romaskine, sendte dem et billede
og og spurgte om jeg kunne købe en ny, de vendte hurtigt tilbage og 2 dage efter havde jeg en ny skærm

26. tammikuuta 2026

Hej Bo,

Vi er glade for at det lykkedes og håber du får nogle gode træninger på vandromaskinen!

Mvh Alexander fra Ascendic

Fin vand romaskine i træ

Vi har købt en vand romaskine i ask.
Desværre virkede computeren ikke som den skulle fra starten, så derfor kun 4 stjerner.
Løsninger med at få maskinen op at køre rigtigt manglede dog ikke og der har været en fin e-mail korrespondance for at få løst problemet.
Efter en uge modtog vi en ny front til maskinen som computeren sidder på og nu virker det som det skal. Inden vi kom dertil nåede vi at prøve andre løsninger som ikke virkede.

21. tammikuuta 2026

Hej Søren,

Vi beklager den ikke virkede i første omgang, men vi er glade for at det er løst og virker nu.
Du ønskes en god træning!

Mvh Alexander fra Ascendic

Virkelig godt og funktionelt…

Virkelig godt og funktionelt gå/løbebånd. Passer godt på mit kontor

13. tammikuuta 2026

Hej Annette,
Tusind tak.
Det er vi glade for.
Du ønskes nogle gode træninger på kontoret :)
William

Flot vandromaskine til en god pris

Flot vandromaskine til en god pris. Hurtig reaktion, da en dims på håndtaget knækkede efter kort tids brug - nyt håndtag blev sendt med det samme. Vi er rigtig glade for vores romaskine.

8. tammikuuta 2026

Hej Anja
Tusind tak for din anmeldelse.
Det er vi glade for

En god hjemmeside

En god hjemmeside, fin beskrivelse af produktet jeg købte, fik det jeg havde bestilt inden for et par dage.

7. tammikuuta 2026

Hej Pia,
Mange tak.
Det er vi glade for at høre.

Nem at betjene

Nem at betjene

11. tammikuuta 2026

Hej Vibeke,
Mange tak for anmeldelsen.
Det er vi glade for at høre.

For en gammel kone

For en gammel kone, der er bange for at falde når det er glat er et gå/løbebånd løsningen på tilstrækkelig motion. Det er så nemt at betjene.

11. tammikuuta 2026

Hej Hanne,
Mange tak. Det er vi glade for.

Levering som lovet

Hej Finn,
Tak for anmeldelsen.
Det er vi glade for.

Hurtig levering.

Produktet er som beskrevet på websiden. Solid indpakning.

5. tammikuuta 2026

Hej Carsten,
Tusind tak for anmeldelsen.
William

Hurtigste service og tilbagemelding jeg…

Hurtigste service og tilbagemelding jeg har oplevet ved noget firma på nettet.
Kan kun anbefale.

22. joulukuuta 2025

Hej Tore,
Tusind tak :)
Det er vi virkelig glade for.
Ha en dejlig dag.