1. Antiikkiliike

Art Nuvo er en webshop med mindre antikviteter og lækker vintage, udvalgt til at give dit hjem og dit liv personlighed

4,3

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Fem stjerner 🌟

Fem stjerner 🌟
Jeg bestilte mine varer, søndag d. 15. Jun. -og kan hente forsendelsen i min lokale pakke shop allerede tirsdag d. 17. Jun. Kl.13.54!
Tak for handlen ☺️

17. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Art Nuvo

Selv tak Helle. Tak for de pæne ord og fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Mange venlige hilsner, Heidi🤗.

Min favorit butik

Har nu handlet her flere gange.. duge og mellemværk. Fantastisk sted med mange fristelser og super god service. Vender helt sikkert tilbage igen.

5. syyskuuta 2023

Fremragende!

Bestilte 2 smukke krukker, de er så flotte! De var pakket rigtig godt ind. Jeg handler helt sikkert her igen!

9. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Art Nuvo

Hej Rita.Tusind tak for den fine anmeldelse og især fordi du tog dig tid til at skrive. Mange hilsner Heidi

Wauw for en fed oplevelse:)

Wauw for en fed oplevelse:)
Det er første gang jeg handler her, men bestemt ikke den sidste gang. Jeg har modtaget de smukkeste tæpper i strik og hæklet, en mega fed læder taske, som jeg lige skal have sat en lynlås i, et smukt fad fra Kongens Lyngby, som passer til mit gamle stel, og et par genanvendelige kaffefitre, som jeg glæder mig til at prøve:)
Tak til Heidi for at svare mig hurtigt:)

21. helmikuuta 2023

Rigtig god behandling. 👍🏼

Jeg har købt en mega flot 50’er kaffefilter holder og 4 RETRO forklæder.
Min kaffefilter holder var virkelig var flot og sikkert pakket end og mine 4 RETRO forklæder er så flot pakket end at man skulle tro det var små gaver til mig.
Forsendelsen tiden er der ikke noget at sidde en finger på, 4 dage. 👍🏼
1000 tak for rigtig god behandling. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

10. marraskuuta 2022

Købte et Orange lagen

Købte et Orange lagen, som slet ikke var Orange, da jeg modtog det. Billederne på deres hjemmeside svare ikke til virkeligheden. Spild af penge.

6. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Art Nuvo

Kære Thomas. Jeg er virkelig ked af at du har haft en dårlig oplevelse hos os, jeg ville ønske at du havde givet os chancen for at hjælpe dig først. Jeg kan desværre ikke garantere at der aldrig er noget vi overser, men jeg kan garantere at jeg altid vil gøre alt i min magt for at løse det så du forlod os med en god oplevelse. Jeg har refunderet dig for lagen og fragt. Normalt ville jeg også sende en rabatkode på gratis fragt til anden gang, du skal endelig henvende dig så får du den. Håber du får en god dag, Heidi

Skønne ting

Skønne ting, sikker indpakning og hurtig levering - handler gerne her igen :-)

15. joulukuuta 2021

Vastaus yritykseltä Art Nuvo

Kære Birgit. Tusind tak for den fine anmeldelse og fordi du tog dig tid til at skrive. Jeg er SÅ taknemmelig for alle mine søde kunder. Mange hilsner Heidi

Skønne retro og vintage ting

Skønne retro og vintage ting. Jeg har købt de fineste håndklæder og pudebetræk, og det bliver leveret vasket, foldet, friskt, rent og lækkert.

15. joulukuuta 2021

Vastaus yritykseltä Art Nuvo

Kære Gitte. Tusind tak for den fine anmeldelse og fordi du tog dig tid til at skrive. Jeg er SÅ taknemmelig for alle mine søde kunder. Mange hilsner Heidi