Artifakt Arvostelua 166

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Smukke smykker, fantastisk kundeservice, og altid en sød hilsen med i pakken, når man køber!

Jeg har handlet et par gange på hjemmesiden, og har altid fået fine vare. Som er smukt pakket ind, og der medfølger altid et lille kort, men en forklaringen på krystallen. Mette svare venligt og... Näytä lisää

Efter en lang søgen på et måne vedhæng til en barnedåbsgave stødte jeg på spirit of wonder i anledning af, at hendes navn er Luna. Da denne lejlighed var vigtig for mig - skrev jeg en lang forklarin... Näytä lisää

1. Koruliike

Et smykke kan minde dig om én, du elsker. Om noget, du har været igennem. Om noget, du ønsker at holde fast i. Eller om en side af dig selv, du gerne vil bære lidt tydeligere. Hos Artifakt finder du smykker og vedhæng, der kan sammensættes på din egen måde. Du kan vælge symboler, bogstaver og små detaljer, der passer til din historie. Det kan være enkelt og diskret eller mere personligt og sammensat.

4,9

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

🌟🌟🌟🌟🌟

Fra køb til levering, super oplevelse🤓👍

27. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Artifakt

Hvor er det dejligt at høre. Tusinde tak

Super god live

Super god live, på Facebook. Giver tid til de nye, kunder ang. Spørgsmålet omkring krystaller. 🥰. Men man bliver bare glad for, at kigge med. Af jeres humør.

28. elokuuta 2023

Hvor er det skønt at høre. Tusinde tusinde tak <3

Smukke varer og smuk service

Fin hjemmeside, smukke varer, sødt håndskrevet kort. Alt perfekt :-)

20. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Artifakt

Hvor er det dejligt at høre, Tusinde tak for de fine fine ord

Personligt og fantastisk

Da jeg modtog min pakke kunne jeg med det samme mærke at der var blevet lagt omtanke i pakningen. Det var pakket omhyggeligt og pænt ind, der var en personlig hilsen med og en lille gave i form af en lommesten, som jeg faktisk ikke havde i forvejen. Super service! Ikke sidste gang jeg handler her.

8. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Artifakt

Kære Camilla. Hvor er det dejligt at høre. Tusinde tak for de pæne ord.

Fantastisk

Fantastisk, god og venlig købsoplevelse😊super tilfreds igen

9. heinäkuuta 2023

Tusinde tak Lene. Hvor er jeg glad for din fine anmeldelse <3

Perfekt og godt

Perfekt og godt.
Det er en nem og simpel hjemmeside med gode forklaringer på de forskellige produkter.
Jeg blev fra starten af informeret om hvornår pakken ville blive tilsendt.
Jeg har modtaget og hentet min pakke indenfor det tidsrum jeg var givet, måske endda lidt før.
Og jeg er så tilfreds med mit køb! Den smukkeste månehalskæde og det smukkeste måneophæng. + en lille smuk gave.
Det var så fint og beskyttet pakket ind og der lå en kærlig besked med i.

- Det var ikke sidste gang jeg handler her 🙏❤️.

9. heinäkuuta 2023

Kære Philine. Tusinde tak for de meget fine ord. Dem er jeg meget glad for <3

Super service!

Super service og dejlig besked i pakken, det er så hyggeligt :-D
Og smukkeste halskæde!

18. kesäkuuta 2023

Kære Anne. Tusinde tak for din meget fine anmeldelse <3

Kan varmt anbefale Spirit of Wonder

Mette svare venligt og oprigtigt tilbage på mine beskeder og spørgsmål omkring krystaller.

Kan varmt anbefale Spirit of Wonder

20. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Artifakt

Kære Natacha. Tusinde tak for de meget fine ord. Hvor er jeg glad for at høre, at du er glad for de ting du har bestilt hos mig <3

Rigtig fin og hurtig service

Rigtig fin og hurtig service
Jeg bestilte en gave til min mor, og spurgte om jeg kunne få et kort med. Ejeren skrev en rigtig fin håndskrevet note, og gaven vækkede stor glæde

11. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Artifakt

Kære Annemette. Tusinde tak for de meget fine ord. Hvor er det dejligt at høre, at gaven vækkede glæde

Fantastisk oplevelse

Bedste oplevelse, flotte produkter, god vejledning, hurtig levering. Alt i top.

13. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Artifakt

Hvor er det dejligt at høre. Tusinde tak for de meget fine ord

Rigtig fin service og fin indpakning af…

Rigtig fin service og fin indpakning af halskæde. Vil gerne handle her igen :)
Eneste lille ting, er lidt langsom levering, men det står ved bestilling. Betyder blot at man ikke kan bestille i sidste øjeblik, hvis det skal nåes til bestemt dato.

4. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Artifakt

Kære Signe. Tusinde tak for de fine ord. Ja, jeg har desværre ikke mulighed for at sende hver dag, da det ikke er mit fuldtidsarbejde, men man er altid velkommen til at skrive eller ringe hvis man skal have sin pakke hurtigt, måske det passer med forsendelsestidspunktet :)

Kærlig omsorg og sans for detaljen

Simpelthen den fineste pakke, jeg længe har modtaget!! I æsken med mine krystaller, der var godt emballeret, var der strøet små pastelfarvede krystaller ud samt tørret lavendel med den dejligste duft. Der var vedlagt et smukt håndskrevet kort med en kærlig tekst samt en lille gave :)
Hele pakken osede af kærlig omsorg og sans for detaljen. Tusind tak for den oplevelse! Det var lige hvad jeg havde brug for - og det gjorde bare glæden ved købet endnu bedre.
Det er bestemt ikke sidste gang, jeg har handlet her ♡

31. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Artifakt

Kære Ditte. Wow, tusinde tak for de meget smukke ord. De går lige i hjertet. Jeg er meget glad for at høre, at du er glad for pakken

Hurtig levering

Hurtig levering. Smukt pakket ind - det kan mærkes at det virkelig er en der brænder for sit firma

9. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Artifakt

Kære Maria. Hvor er det dejligt at høre, at du kan mærke det. Tusinde tak for de smukke ord

Stor hjælpsomhed og fine smykker

Kan kun anbefale Spirit of Wonder, som er den skønneste webshop med fine, fine specielle smykker og andre skønne sager med krystaller. Jeg har forelsket mig i flere af smykkerne og endte denne gang med at købte en smuk halskæde med Turmalin.
Forinden var der fin kommunikation og stor hjælpsomhed med flere videoer og billeder af forskellige krystaller, som endnu ikke var på shoppen 🥰
Smykket kom i en fin æske og med en lille lommesten i rosakvarts som gave. Tak

27. huhtikuuta 2023

Kære Tina. Tusinde tak for de meget fine ord. Dem er jeg meget glad for <3

Super hurtig respons

Super hurtig respons, både på mail og på min ordre. Hurtig levering og dejlig smuk og duftende at åbne.

27. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Artifakt

Kære Camilla. Tusinde tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at du er tilfreds <3