arthus.dk Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Synes, det var utroligt sympatisk af jer at støtte Sidse Friis i anledning at oversvømmelsen af hendes hus. Røg straks til tasterne og bestilte en Bubblegem Bird af Sidse. Hænger nu noget så nydeligt... Näytä lisää

God betjening og de sendte plakaterne afsted samme dag, så modtog den hurtigt!

En rigtig flot plakat. Hurtigt levering. Min plakat havde fået en hård behandling under transporten så plakaten havde fået nogle knobs. Kontaktede Arthus som sendte en ny plakat samme dag. Rigtig god... Näytä lisää

Arthus er lige til at give 5 stjerner. De er valide, super søde, hjælper der kunder med alt hvad de kan, og deres levering er i top. Dejligt, at plakaterne er pakket godt og sikkert ind, så man ved... Näytä lisää

1. Julistekauppa
  2. Taidekauppias
  3. Taidegalleria

Vi er en kunsthandel, der designer, formidler og forhandler kunst til dig i samarbejde med danske kunstnere.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Lynhurtig og let handel

Lynhurtig og let handel. Alt præcis som man ønsker sig ✨✨

31. lokakuuta 2021

Hej Camilla.

Dejligt at høre at du er tilfreds med det hele!

Du er meget velkommen en anden gang.

Fine plakater og rammer

Fine plakater og rammer, der matcher det jeg så på hjemmesiden. Hurtig og sikker levering.

13. syyskuuta 2021

Hej Majken.

Hvor er det godt at høre, at du er tilfreds med dine plakater og rammer.

Du er meget velkommen en anden gang.

Hej Maja.

Dejligt at høre at du er tilfreds med udvalget og vores leveringstid.

Du er altid velkommen en anden gang.

Super service

Super service. Erstatter transportskade uden vrøvl :)

14. elokuuta 2021

Hej Kim.

Det er skønt at høre at du er tilfreds med forløbet hos os og den service vi tilbyder.

Tak for din anmeldelse.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Efter min bestilling opdagede jeg, at jeg ved en fejl havde fået slettet et af de billeder jeg ville bestille.
Jeg skrev til Arthus, om jeg kunne få det ekstra billede tilføjet mit køb, hvor jeg fik 10% på hele ordren, og det kunne jeg godt.
Alt i alt meget tilfreds😊

19. heinäkuuta 2021

Hej Cecilie.

Først og fremmest tusinde tak for din fine anmeldelse og at du har taget dig tid til at skrive den. Det betyder meget for os.

Det er skønt at høre at du er tilfreds med forløbet hos os og den service vi har tilbudt.

Fin og hurtig ekspedition

Fin og hurtig ekspedition. Ramme og plakat som forventet.

13. kesäkuuta 2021

Hej Mette.

Tusinde tak for din fine anmeldelse og at du har taget dig tid til at skrive den. Det betyder meget for os.

Det er rigtig godt at høre at plakaten og rammen er som du har forventet og at du har oplevet en god service.

Dbh. Jakob /Arthus.dk

Hurtig og god betjening :) Rigtig søde…

Hurtig og god betjening :) Rigtig søde til at guide og give gode råd.

17. toukokuuta 2021

Hej Nanna.

Tusinde tak for din anmeldelse. Vi er så glade for at du er tilfreds med vores service og det er os der takker for dit køb :-)

Hej Kathrine.

Tusinde tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds med vores levering og produktet du har modtaget.

Dbh. Jakob /Arthus.dk

Så god service og hurtig levering

Så god service og hurtig levering - vil helt bestille fra Arthus igen

12. huhtikuuta 2021

Hej Anne.

Tusinde tak for din fine anmeldelse. Vi vil glæde os til at sende en plakat din vej en anden god gang.

Anbefalelsesværdig hjemmeside

Arthus har mange fine plakater og rigtig god service. Det er klart anbefalelsesværdigt, at handle der.

11. huhtikuuta 2021

Hej Line.

Tusinde tak for din fine anmeldelse og anbefaling. Vi er glade for at du er tilfreds med vores service og plakaterne.

Alt perfekt

Alt var helt perfekt! Tak!

8. huhtikuuta 2021

Hej Kathrine!

Det lyder bare godt. Tak for dit køb.

Dbh. Jakob /Arthus.dk

Samme dag jeg bestilte blev de pakket…

Samme dag jeg bestilte blev de pakket og sendt. Jeg havde plakaterne næste dag!

2. huhtikuuta 2021

Hej Anne.

Tusinde tak for din anmeldelse og pæne ord. Vi er glade for at du er tilfreds med vores service.

Smukke plakater

Smukke plakater i virkelig god kvalitet, og derudover er der prima service og hjælp til at sammensætte en personlig billedvæg. Kan varmt anbefale det!

23. helmikuuta 2021

Hej Maria.

Mange tak for din fine anmeldelse - Vi er så glade for at kunne hjælpe og tak for din ordre.

Hurtig levering

Hurtig levering, nem og overskuelig hjemmeside

27. tammikuuta 2021

Hej Sisse.

Tusinde tak for din anmeldelse!

God og hurtig service

God og hurtig service. Kan varmt anbefales.

26. tammikuuta 2021

Hej Dorthe.

Tusinde tak for din fine anmeldelse.
Vi er så glade for at du er tilfreds med vores service.

Dbh. Jakob /Arthus.dk

Lækkert kunst til ok priser

Hurtig levering og meget fin kvalitet 👌🏼

22. tammikuuta 2021

Hej Tanja.

Tusind tak for din anmeldelse - Vi er meget glade for at du er tilfreds med dit køb :-)

Dbh. Jakob Andersen /Arthus

Rigtigt spændende og varieret udvalg af…

Rigtigt spændende og varieret udvalg af plakater. God kvalitet, nem bestilling og betaling og en super fin service. 5 store stjerner herfra!

20. tammikuuta 2021

Hej Inge.

Tusind tak for din anmeldelse.
Det gør os glade at du er tilfreds med det hele.

Dbh. Jakob Andersen /Arthus.dk