S produktem jsem spokojený splnil má očekávání. Provedení v požadované kvalitě. Wi- fi příjem bez problému. Možná by se hodila montážní šablona. - možná bych ocenil návod v Češtině , ale není to ni... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Se vším naprostá spokojenost. Od objednání po doručení. Vše přesně v teemínu, přesně jak se uvádí na stránkách. Skříňka naprosto dokonale zabalená, zabezpečená proti poškození. Samotná skříňka je doko... Näytä lisää
Zrcadlo zatím nedorazilo, bohužel zásilku nelze sledovat i přesto, že ji odeslali před 3 dny. Komunikace nulová, nikdo na emaily neodpovídá, pouze chodí automat o přijetí mého dotazu. Doufám, že zrca... Näytä lisää
Objednáno u českého obchodu Artforma.cz Po objednání přišel mail potvrzení objednávky s cenou 8460,-Kč. Po odeslání bez dalšího upozornění s informací o odeslání faktura polského obchodu FORAM, a... Näytä lisää
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Muut katsoivat myös näitä
Dvě drahá zrcadla, dvě zklamání
Jsem velmi zklamaný ze své zkušenosti se společností Artforma.
Moje první zrcadlo mělo už při doručení problémy s kvalitou. V oblasti displeje (hodiny/meteorologická stanice) byla na povrchu zrcadla jasně viditelná skvrna a podsvícená písmena a číslice působily zrnitě místo toho, aby byly ostré. Přestože byl tento problém nakonec vyřešen, nevzbudilo to ve mně důvěru.
Moje druhá zkušenost byla bohužel ještě horší. Po dokončení rekonstrukce našeho domu jsme rozbalili náhradní zrcadlo v hodnotě přibližně 840 €, jen abychom zjistili, že sklo je zcela rozbité.
Chápu, že jsem poškození nahlásil až po uplynutí záruční doby, a oceňuji, že zákaznická podpora byla po celou dobu naší komunikace zdvořilá. Namísto nabídky přiměřeného řešení v rámci dobré vůle však společnost Artforma můj požadavek zcela odmítla a nabídla mi pouze 8% slevu na budoucí nákup.
Po dvou problematických zkušenostech s drahými zrcadly už nemám důvěru objednávat si od společnosti Artforma znovu, takže pro mě taková sleva nemá žádnou hodnotu.
Nežádal jsem o plné vrácení peněz ani o bezplatnou výměnu. Požádal jsem pouze o přiměřenou částečnou kompenzaci z důvodu dobré vůle, ale i to bylo odmítnuto.
Na základě svých zkušeností nemohu společnost Artforma doporučit pro nákup drahých zrcadel vyráběných na míru.
Led s podsvícením L01 Premium
Choć na pierwszy rzut oka lustro wydaje się solidnie wykonane, nie powiedziałbym, że podzespoły są adekwatne do ceny. Największym rozczarowaniem jest dla mnie głośnik, a raczej system audio, jak to się nazywa, za który dopłaciłem. Dźwięk jest fatalny, lustro powinno mieć wywiercone otwory z tyłu, inaczej brzmi jak z puszki. Wolałbym słuchać telefonu komórkowego w łazience albo zainwestować w zewnętrzny głośnik. Mata grzewcza jest dość mała w porównaniu do rozmiaru lustra. Stacja pogodowa S7 wygląda ładnie, ale ma kiepskie kąty widzenia i ogólnie słabą czytelność, brakuje mi wskaźnika wilgotności względnej w pomieszczeniu. Ogólnie rzecz biorąc, nie oceniam go zbyt dobrze, za tak wysoką cenę spodziewałbym się lepszego produktu.
Krásný den přeji potřeboval bych od vás…
Krásný den přeji potřeboval bych od vás zjistit kód na reproduktory v zrcadle
Zrcadlo mne mile prekvapilo
Zrcadlo mne mile prekvapilo. Je skvele podsviceno. Ma studeny odstin. Na prepravu perfektne zabaleno.
Neodpovídate na maily
Neodpovídate na maily, nezvedáte telefon a poslali jste mi rozbité zrcadlo. Jste zloději.
Rozhodně neobjednávat
Objednáno u českého obchodu Artforma.cz
Po objednání přišel mail potvrzení objednávky s cenou 8460,-Kč.
Po odeslání bez dalšího upozornění s informací o odeslání faktura polského obchodu FORAM, ale s cenou 8859,-Kč ???
Při doručení neumožněna kontrola...
Pochopitelně nepřevzato.
Navíc i tento dotazník přišel do Čech v polštině!!! Přeložil jsem si ho. Předložte si to zpět!!!
Zboží přišlo celkem rychle a bylo…
Zboží přišlo celkem rychle a bylo zabaleno perfektně. Zrcadlo je instalované a zatím se zdá ok.
Rychlé vyřízení objednávky
Rychlé vyřízení objednávky, velmi dobře zabaleno a doručeno v předem sjednaný čas. Zboží bylo v pořádku.
Absolut nicht zu Empfehlen!
Spiegel bestellt.
Verkäufer kontaktiert wegen einer Frage.
Keine Antwort.
Weitere Mail geschrieben.
Keine Antwort.
Nach der 5. Mail habe ich es dann aufgegeben.
Bei Ebay und Paypal Fall eröffnet.
GROTTENSCHLECHT!!!!!!
The Bluetooth stopped working
The Bluetooth stopped working after a year. It is not discoverable anymore. Otherwise nice :)

Vastaus yritykseltä Artforma

Vastaus yritykseltä Artforma