Aros Konference Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

4,1

Mødelokaler med havudsigt midt i københavn! Moderne, tjekkede mødelokaler i et af de smukkeste områder af København, lige ved Papirøen, Nyhavn og Broens Gadekøkken, tæt på metroen. Vi tilbyder lyse indbydende lokaler, som er oplagte til konferencer, møder, foredrag, events, afholdelse af kurser eller noget helt tredje. kig forbi til en fremvisning og se vores flotte mødelokaler - selvfølgelig helt uforpligtende!

Hyvä

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Afholdt et heldagsmøde for 9 personer

Afholdt et heldagsmøde for 9 personer,

Gode mødelokaler med et professionelt setup.

Man bliver mødt at søde oh hjælpsomme medarbejdere, og der er en god forplejning under mødet.

Varme anbefalinger herfra

9. kesäkuuta 2026

Tusind tak for anbefalingen Thomas😊👏
Det glæder os at høre, at I havde en god oplevelse hos os.
Vi håber at byde jer velkommen igen en anden gang. 🌟

Super beliggenhed

Super beliggenhed, skønne lokaler og bedste service. Kan varmt anbefale Aros konference.

16. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aros Konference

Tak for de fine ord Lone😊👏
Vi er glade for, at I havde en god oplevelse hos os – og vi håber at byde jer velkommen igen snart!
Mvh/ Helena fra Team Aros

En tryg og velfungerende ramme om vores møde

Vi havde fornøjelsen af at afholde vores heldagsmøde hos Aros Konference. Der var styr på det hele fra start til slut, og servicen var både professionel og imødekommende. Faciliteterne fungerede perfekt, og vi følte os godt taget hånd om hele dagen. Vi kommer gerne igen.

28. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aros Konference

Tusind tak for de fine ord Lea😊
Det glæder os, at I følte jer godt taget hånd om hele dagen.
Vi sætter stor pris på anbefalingen og glæder os til at byde jer velkommen igen. 👏

Professionelt team hos Aros

Professionelt team hos Aros. Vi bookede lokaler til virksomhedsdag og var meget tilfredse.

13. maaliskuuta 2026

Tak for de fine ord Maria 😊👏
Vi er rigtig glade for, at I var tilfredse med jeres virksomhedsdag hos os.
Tak fordi I valgte Aros Konference – vi håber at få fornøjelsen af at byde jer velkommen igen. 🌟

5 stjerner herfra!

Københavns flotteste lokaler med den perfekte beliggenhed ved vandet og rigtig lækker forplejning!

8. kesäkuuta 2026

Tusind tak for de 5 ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os at høre, at både lokalerne, beliggenheden og forplejningen faldt i jeres smag.
Vi håber at byde jer velkommen igen snart! 🌟