Otroligt serviceinriktade och supertrevliga! Söker själva kontakt när man meddelat att något felat eller att man kanske inte är riktigt nöjd, och vill gärna diskutera fram lösningar på ev problem. Ä... Näytä lisää
Det är alltid snabb leverans och trevligt bemötande när jag ringer er, produkterna är förträffliga jag köper för det mesta Aronia juicen vilket gjort att jag inte blir förkyld som förr men även Omega... Näytä lisää
Jag tycker om era varor och vill prova utbudet ni har. Snabb leverans men det skulle vara bra om "vi gamla" kunde bli upplysta i förväg vilka som levererar varorna. Vid telefonkontakt är personalen m... Näytä lisää
Jag är helnöjd med deras vattenrenare! När man ringer och frågar om saker ägnar dom god tid åt att besvara frågor, och har bra info att ge. Dessutom är dom trevliga! Jag kan varmt rekommendera att... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Aroniabutiken – Naturlig hälsa på riktigt Aroniabutiken är en svensk nätbutik med passion för hälsa, kvalitet och naturliga produkter. Vi erbjuder allt från ekologisk aronia och superfoods till vitaminer, mineraler, honung, örter, hudvård och vattenfilter. Vårt sortiment är noggrant utvalt för att ge dig rena och effektiva produkter utan onödiga tillsatser. Vi vill vara din personliga hälsobutik – här får du både inspiration och kunskap, alltid med omtanke om ditt välmående. Hos oss handlar du tryggt och enkelt med snabb leverans, smidiga betalningar och personlig kundservice. Upptäck naturens kraft hos Aroniabutiken – för en hälsosammare vardag!
Midgårdsvägen 16, 18774 , Täby, Ruotsi
- 0102070607
- vadsomhelst@aroniabutiken.se
- aroniabutiken.se
Har det man söker efter!
Det finns bara varor man kan finna på rätt plats för rätt pris.
Framförallt värdesätter jag den snabba…
Framförallt värdesätter jag den snabba leveransen, och den fina kvaliteten på aroniajuicen. Svår att få tag på någon annanstans.
Beställde instapure kranfilter
Beställde instapure kranfilter. Var lätt att installera och gör vad den ska 👍
Långsiktigt kunnigt välmenande…
Långsiktigt kunnigt välmenande bemötande. TROTS att mänskliga fel undantagsvis KAN förekomma.
Gott salt!!
Snabb leverans och varorna var utöver…
Snabb leverans och varorna var utöver förväntningarna. Fint! Mycket nöjd.
Är nöjd med min köpupplevelse.
Ok pris och ganska snabb leverans.
Bra produkt samt snabb leverans 👍
Hud vårdsprodukter med mycket bra…
Hud vårdsprodukter med mycket bra kvalitet som känns lyxiga för kroppen.
Äntligen en handkräm som återfuktar och inte känns kladdig. Underbar doft
Mycket nöjd
Bra service
Bra service, väldigt trevliga och vänliga, bra varor.snabb leverans ⭐️🌺
Jag hade gett 5 stjärnor om Ni inte…
Jag hade gett 5 stjärnor om Ni inte hade tagit fraktkostnad. Det är irriterade att ni plötsligt har börjat med fraktkostnad. Det skall inte behövas över 1.000:-
Toppenbra och alltid snabb leverans!
Mycket bra.