Saanut 2/5 tähteä

Ni borde sparka alla inblandade som tyckte det var en bra ide att göra Kvargen icke laktosfri och med mindre protein. Var ju oerhört svårt att få tag i kvarg innan när alla vanilj kvarg var laktosfria... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Jaha, då har de hänt igen, djurplågeri, fyy såå vidrigt, bojkotta produkter ifrån Arla!!! Snälla sluta behandla djuren på dessa sätt, de måste bli en ändring, skärp lagstiftningen! Usch å bl... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Arla är bra på alla sätt men… nya skruvlock på mjölken under all kritik- barnen spiller mjölk varannan gång de vill hälla själva. Om man vill återvinna så gör man det, spelar ingen roll vilken lo... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Supermarket
  2. ja myös
  3. Elintarviketoimittaja
  4. Elintarviketuottaja
  5. Elintarvikevalmistajat
  6. Juustonvalmistaja

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Välkommen till Arla.se! Mejeriprodukter, goda recept och inspirerande inspiration.

• Torsgatan 14, 111 23, Stockholm, Ruotsi

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

2,1

Kaikki arvostelut

14 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Barbarisk firma

Barbarisk firma
Arla bruger køerne til at tjene penge. Men ingen køer har det godt i deres landmæ
nds varetægt. De tjener alle ufattelige summer på de dyr de udpiner. Køer lever potentielt i rigtig mange år, men da Arla har brug for at tjene disse enorme summer, bliver køerne insemineret 5 år i træk. Derefter bliver de aflivet, ofte på brutal vis, da deres kroppe er udtjente pga alle de graviditeter og rovdrift på mælken.

Det er et sygt firma der støtter et sygt og barbarisk erhverv der adskiller mor og barn. det burde være ulovligt.

Hvis det var hunde de gjorde det samme ved var de blevet politianmeldt med fængselsstraffe til følge. Men nej, her får man istedet million lønninger.

9. helmikuuta 2023

Ostarna

Ostarna är så tråkiga,alla sorter smakar lika dvs i stort sätt ingenting alls

6. tammikuuta 2023

Jobb på arla…

Egentligen skulle det inte vara en stjärna.

Var på anställningsintervju på Arla i Kallhäll de ställer krav att man ska ha deras kläder men fick inte ut några efter andra dagen.
Rekommenderar de som har körkort sök inte dit.De behöver bara folk vid semestrar.

3. kesäkuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

ARLO Köp inte deras övervakningssystem…

ARLO Köp inte deras övervakningssystem det går inte att använda övervakning av Zoner mer än 3 månader sedan måste man ansluta abonnemang annars slutar zonerna fungera eller så måste kamerorna anslutas till nätdrift hela tiden... Och slutar fungera vid strömavbrott.... Deras support är helkass får inga vettiga svar utan hänvisar till abonnemang... Kommer Aldrig Köpa deras skräp mer... Nät anslutning kostar ca 600-800 per kamera...

2. tammikuuta 2022

60 %-smör möglar

Jag hade precis öppnat ett paket när jag åkte på semester i två veckor. Döm om min förvåning när det hade möglat när jag kom hem! Jag har aldrig tidigare varit med om att smör har möglat!

24. lokakuuta 2021

Arla 60 % smör möglar

Jag köpte sex paket 60 % smör. Jag lade fem paket i frysen och började direkt använda det sjätte.
Det möglade inom en vecka, trots samma hantering som det vanliga smöret som jag också hade i kylskåpet.
Efter att samma mögelbekymmer uppstod när jag tog fram paket två och tre ringde jag Arla.
Förslagen på bortförklaringar var många och någon reklamation godtogs inte eftersom jag ringde efter sista förbrukningsdatum, oavsett hur snabbt det börjat mögla. De kunde dock förmedla händelsen till mejeriet.
Kort kan jag säga att det inte blir några fler inköp av Arlas 60 % smör. Resultatet vid användningen innan det hann börja mögla var också klart sämre jämfört med det vanliga smöret.

2. elokuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Arla äger!!

SUPER NÖJD! Jag brukar jämt kolla recept ifrån Arla köket! De har en massa god saker att bjuda på. Dessutom har de en jätte god mjölk! Man hittar alltid något man vill baka hos Arla. Det finns enkla och svåra bakelser att baka, osså kan man ju beställa till exempel smör om man inte har hemma!

17. kesäkuuta 2020
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin