Keurig verpakt, nog een cadeautje erbij gekregen. Een hele fijne webshop met de beste arganolie. Bestel hier gerust, betrouwbaar.
prima arganolie , goede prijs, jammer dat de grote verpakking er niet meer was die ik eerst wel had gezien op de site. Het zou goed zijn iets meer producten aan te bieden, dan is er wat meer keus om d... Näytä lisää
De levering en afhandeling was prima. Ik werd alleen op het verkeerde been gezet door de aankondiging dat het bedrijf ging stoppen en dat er om die reden extra korting werd gegeven. Dit was dus naar m... Näytä lisää
Het valt me op dat deze arganolie lichter is van kleur en geurloos is, in vergelijking met andere dure arganolie die ik al paar jaar gebruik.Op jullie site staat dat goede arganolie goudgeel moet zijn... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Arganolie Wereld is de #1 webshop voor arganolie van Nederland.
Hollanti
- arganoliewereld.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Goede producten en een super snelle…
Goede producten en een super snelle levering!
Elke x weer, dus geen toevalstreffer!!
Aanrader 👍🏼
Netjes verpakt en snel geleverd
Netjes verpakt en snel geleverd. En nog een flesje argan olie extra. Klasse, dat maak je niet veel meer mee.
Gewoon SUPER...
Super goed olietje
Goede en op tijd levering. Wat het product betreft: mijn huidje vaart daar wel bij. En..... het moet wel onder ons blijven en zeker niet doorvertellen: sinds ik arganolie van jullie gebruik heb ik weer succes bij de dames en niet zo'n beetje ook. Kortom , ik ben super tevreden.
Niets ontvangen!!
Goede ervaring!
ik heb het nooit ontvangen nog iets…
ik heb het nooit ontvangen nog iets over gehoord na de bevestiging van de bestelling!

Vastaus yritykseltä Arganolie Wereld
ik ga het pas van avond uit proberen
netjes verpakt
netjes verpakt, vlotte verzending. Fijn product om te gebruiken. Helpt uitstekend voor mijn zeer droge huid....nu geen last meer van. Ook twee druppels tijdens het wassen van mijn haren maakt ze heerlijk zacht (terwijl ik behoorlijk stug haar heb).
Haar pakket
Ben onwijs blij met het haar pakket, merk dat me haar meer volume heeft, gezonder eruit ziet, en krijg nu al allemaal kleine haartjes.
Hele fijne olie fijn voor na de zon en…
Hele fijne olie fijn voor na de zon en na het scheren.
Snelle correcte levering van een goed product…
Snelle levering van een goed product met persoonlijk geschreven bericht
Ik had het veel eerder moeten bestellen
1e bestelling gedaan
1e bestelling gedaan, alles keurig afgeleverd op de afgesproken dag. Ik ben tevreden.
Geweldig spul
Had een tijd geleden arganolie gekregen van een vriendin, dat was zo fijn in het gebruik dat ik gelijk maar 10 flessen heb besteld met korting en ik kreeg ook nog twee kleine flesjes kado! TOP!!!
Arganolie is heel fijn voor mijn krullend haar het voelt weer zacht en het pluist niet meer. Geweldig spul.
Super super tevreden
Geen verzending naar Belgie!!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.