Besteld voor de eerste keer met de sale. Leggings waren ondanks grote drukte enorm snel binnen, netjes geleverd en hele goede kwaliteit. Helaas toch niet de goede maat besteld en gevraagd om deze om... Näytä lisää
Na superleuke tiktoks te hebben gezien voor de 2e keer wat besteld. Ondanks de sale zijn de items super snel binnengekomen en vind deze set nog betere kwaliteit dan mijn 1e aankoop! Positief dus en ho... Näytä lisää
On vastannut 9 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
High-quality items
Very beautiful, high‑quality items. They don’t cause sweat stains, even with light colors. Everything fits well and the colors are lovely!
Dramatische klantenservice
Dramatische klantenservice.. Bestelling in eerste instantie drie weken later binnen gekregen. Vervolgens zijn er dingen verkeerd geleverd waarvoor retour in gang gezet moet worden. Retour moet via de klantenservice maar er is op geen enkele manier contact te krijgen met dit bedrijf. Absoluut niet aan te raden!
na een mail te hebben gestuurd over…
na een mail te hebben gestuurd over mijn bestelling en ervaring hebben zij fijn meegedacht, betere service als gedacht.
Besteld voor de eerste keer met de…
Besteld voor de eerste keer met de sale.
Leggings waren ondanks grote drukte enorm snel binnen, netjes geleverd en hele goede kwaliteit. Helaas toch niet de goede maat besteld en gevraagd om deze om te ruilen. Alle mails werden snel beantwoord, helaas blijft deze mail geopend en onbeantwoord vanuit hun. Al bijna 2 weken wacht ik op een omruiling van de items. Maar ik gok dat ik mijn geld en leggings vaarwel kan zeggen. Erg jammer, want ik had hierna graag nog een keer besteld, maar nu niet meer!
Altijd weer goed!
Weer een nieuw setje gekocht, is weer prachtig! Ideaal om in te chillen maar vooral heel fijn om in te sporten!! Zweet komt er niet doorheen
Logo komt eraf
Ik heb na 4 weken wachten mijn 2 legging ontvangen. Na 2 keer dragen komt het logo al los. Ik heb in 2021 ook al eens 2 setjes besteld en hier hangt het logo wel nog aan. De kwaliteit gaat achteruit en de prijzen worden hoger. Ik raad niet aan om hier te bestellen, moest je het toch van plan zijn koop je beter een maat groter.
Slechte service
Vorig jaar een sportset besteld in de pre-order, ging vanalles mis dus dit duurde ook veel langer dan gezegd maar prima, kan een x gebeuren. Sportset zit prima. Nu weer 2 setjes besteld in de sale, volgende de website staat er dat 90% wel binnen 2 weken geleverd wordt. Ik zit ondertussen op 3 weken.. weer iets mis met levering. Bieden ze aan om het gesplitst te versturen, wil ik dat en dan is het probleem ineens opgelost. Dit was de laatste keer dat ik ga bestellen daar.
Hoelang duurt het voor dat jullie op de…
Hoelang duurt het voor dat jullie op de mail reageren, want ik heb 2 weken geleden pakketje geretourneerd en nog steeds geen geld terug! Waar blijft het? En waar is de communicatie?
Een heel klantonvriendelijk bedrijf…
Een heel klantonvriendelijk bedrijf 14 e-mails en al 4weken bezig om een retour terug te krijgen eerst 4 95 betalen voor een retourzending sturen ze je 3 keer een label wat al gebruik is vervolgens lukt je retourzending ben ik al 3 weken op mijn geld aan het wachten , krijg nu geen antwoord meer op mijn mails , foei mensen bestel hier maar niets
heb meer dan 3 weken geleden…
heb meer dan 3 weken geleden besteld....
krijg bijna tot geen gehoor op mijn mails naar de klantenservices.
wel veel geld uitgegeven maar nog steeds niks binnen, nu is er verkeerd gestickerd.... en van iemand anders op de klantenservice krijg je weer andere verhalen te horen.
kan niet bellen maar alleen mailen maar daar krijg je ook heel slecht reactie op helaas. of paar dagen later of gewoon savonds laat pas en dan reageer je binnen een half uur en krijg je pas 4 dagen later weer een reactie.
was mijn eerste bestelling bij hun maar als dit vaak zo is (zoals in de reviews te lezen) ga ik als ik deze bestelling ooit binnen krijg..... niet meer bestellen denk ik.
hele leuke producten op de website maar dit is geen service.
Very poor service
Very poor service, which is a shame because the clothing quality is good. I wanted to return my package, but this has to be done in a very cumbersome way via email. I submitted my request on time. The link to complete the return through the portal ended up in my spam folder, and it no longer worked because the 14-day period had passed. This is despite the fact that I had already indicated well within those 14 days that I wanted to return the item. They do not think along with you to find a solution and make you pay for everything.
Erg teleurgesteld, laatste keer besteld
Wat jammer alles wat hieronder aan slechte revieuws staat is zo herkenbaar. Wachten al weken, is al betaald. Nu weer verkeert gestickerd, dan weer het is nog niet binnen. Steeds weer een ander verhaal. Je kan ze niet bellen alleen via mail. Ontzettend jammer leuke kleding maar een bestelling doen wij niet meer.
Really happy with my order from Aresgymclothing
Really happy with my order from Ares Gym Clothing. The quality is great, everything feels strong, comfortable, and perfect for training. You can tell it’s made to actually perform well in the gym.
Fit was on point for me, and the designs look even better in real life. I’ve worn it a few times already and it still looks and feels like new after washing.
Shipping was smooth and everything arrived in good condition.
Overall just a very solid brand. Definitely ordering again.
Voor gym wear van goede kwaliteit moet je hier zijn
Al vele keren bij Ares besteld en ik blijf bestellen! De prijs kwaliteit van dit merk is fantastisch. De kwaliteit van de kleding is goed en ontzettend stevig, ook sport ik al 2 jaar in dit merk en is er nog nooit iets kapot gegaan, wat me wel vaak is overkomen bij andere gym brands, al met al ontzettend tevreden!
Beloftes niet nakomen en veel vertraging
Ik heb een hekel aan reviews schrijven en wil altijd begrip op brengen voor situaties waar bedrijven in kunnen belanden, maar op dit moment voel ik toch wel de behoefte om iets over deze situatie te schrijven de manier waarop dit bedrijf met hun klanten om gaat op dit moment is niet oke
Op 25 Maart 2 bestellingen gedaan voor in totaal 200 euro. Op de website staat dat het tijdens Sale periodes langer kan duren maar max. 1 a 2 weken. Na 2 weken krijg ik op de zondag een mail met de belofte dat ik begin van de as week een track & trace ontvang en als ik mn spullen ontvang zou ik een kortingscode ontvangen. Ik hoorde maar niets en ben op dat moment al ong. 2,5 aan het wachten, dus uiteindelijk toch besloten om zelf een mail te sturen, ik krijg hier op redelijk snel antwoord maar in deze mail staat dat het nog een tijdje gaat duren omdat verschillende items vertraging hebben. Ik stuur meteen een mail terug met de vraag of ik een indicatie kan krijgen van hoelang dat ongeveer kan duren hier op krijg ik geen antwoord. Ondertussen ben ik al 3 weken verder en heb ik nog steeds niets vernomen can mijn spullen. Daarnaast is me ook opgevallen dat er onder instagram posts en tiktoks comments van meiden met het zelfde probleem verwijderd worden. Ook vind ik het ergs bijzonder dat ik in die 2,5 week nog steeds reclame kreeg voor de sale terwijl ze het duidelijk niet aan kunnen en er nog steeds een hoop meiden wachten op hun spullen.
Update 16 april: Op de zelfde dag nadat ik de review had geschreven heb ik een mail ontvangen over de status van mijn spullen. (Toevallig? Hierna zijn er ook geen comments meer verwijderd…) Er zou iets verkeerd zijn gegaan met het stickeren van de zakjes en moest dus alles opnieuw gestickerd worden. Vandaag heb ik alles ontvangen en moet ik eerlijk zeggen ik ben wel ontzettend tevreden over de kwaliteit van het materiaal en de pasvorm! Overigens durf ik niet nog eens te bestellen i.v.m met de service… ik vond het bedrijf niet transparant zowel via de socials niet als via mail. De beloofde kortingscode nog niet ontvangen, wellicht dat die nog komt maar ik denk niet dat ik die nodig ga hebben om eerlijk te zijn.
Staat bij voorwaarde 2 weken tis nu 4…
Staat bij voorwaarde 2 weken tis nu 4 weken verder nogsteeds niks binnen ookal is het sale en snap ik dat het langer duurt is dit gewoon schandalig, erachter aangemaild 2 weken geleden en nogsteeds niks binnen
Ik wacht al bijna een maand op me…
Ik wacht al bijna een maand op me bestelling nogsteeds niks ontvangen. Het begint te lang te duren nu geen eens een update gehad niks. Als het zo lang duurt wil ik me geld terug
Super kwaliteit
Super kwaliteit en echt mooie sport sets! Het zit fijn en ik voel me fijn in de kleding! Bezorging wanneer je bij grote sale hebt besteld duurt wat langer, maar hier wordt je over geïnformeerd en krijg je uiteindelijk een kortingscode voor terug.
Geweldig
De kleding heeft goede kwaliteit en is goed betaalbaar
Ik wacht nu al 3 weken op mijn pakketje…
Ik wacht nu al 3 weken op mijn pakketje maar hij is nog steeds niet verzonden. Elke keer als ik ze een mailtje stuur krijg ik of geen reactie of een standaar mail dat ze er mee bezig zijn. Maar 3 weken met een bestelling bezig zijn is gewoon nep. Ze zijn een slecht bedrijf en beloven dat ze snelle levering hebben maar is niet zo en je kan ze niet goed contacteren.
Heel slecht als ik ooit mijn bestelling binnen krijg bestel ik hier nooit meer. Maar ik denk dat ik me bestelling niet ga krijgen en dan ben ik me geld kwijt
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.