Arena Benelux Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Heel snelle service. Mooie zwemkleding en voelt heel degelijk aan. Al had ik opgemeten, toch viel de maat te klein uit. Een maat groter was prima. Retour ook heel goed afgehandeld.

Saanut 5/5 tähteä

De eerste zwembroek kwam al daags na de bestelling binnen maar bleek iets te klein. Met de bijgeleverde retourbon kon deze teruggestuurd in dezelfde verpakking. Heel handig. Een tijdje later bleek het... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Door een ICT storing kon ik per ongeluk iets bestellen zonder dat het op voorraad was (ik had een badmuts en badpak van de 50th anniversary collectie besteld waarvan het badpak niet op voorraad was).... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Prima afhandeling van bestelling. Na retour sturen had ik het fijn gevonden om beter op de hoogte gehouden te worden (lag misschien aan DHL?). Maar ging uiteindelijk goed. Verder vind ik de maatvoer... Näytä lisää

1. Uima-allastarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

Welkom bij arena Benelux.

Erinomainen

21 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Tevreden

Heel snelle service.
Mooie zwemkleding en voelt heel degelijk aan.

29. kesäkuuta 2026

Groot aanbod

Groot aanbod, supersnelle verzending. Prima service. Maten vallen wat te klein uit maar dat zal wel persoonlijk zijn.

29. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Arena Benelux

Dag Patrick, dank voor de mooie review.

Saanut 1/5 tähteä

Badmuts gescheurd binnen de termijn van…

Badmuts gescheurd binnen de termijn van 2j na aankoop. Ze weigeren te vervangen ondanks deze wet. Ze schemeren zelfs met een garantieperiode van 30d voor deze badmuts!

11. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Beste Jeroen,

Bedankt voor je bericht en vervelend om te horen dat je badmuts is gescheurd.

We begrijpen je verwijzing naar de wettelijke garantie van 2 jaar. Daarbij is het belangrijk om te vermelden dat deze garantie betrekking heeft op de verwachte levensduur van een product bij normaal gebruik.

Badmutsen zijn echter gebruiksartikelen die onderhevig zijn aan slijtage, bijvoorbeeld door chloor, rekbelasting en gebruik. Hierdoor is de levensduur in de praktijk vaak een stuk korter dan 2 jaar. Dat is de reden dat we deze helaas niet kunnen vervangen.

team arena

Saanut 5/5 tähteä

Had een korting die niet werkte

Had een korting die niet werkte, ze hebben voor mij weer aangezet en kon met korting bestellen. Vond ik top!.

6. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Arena Benelux

Fijn om te horen dat onze klantenservice je zo goed heeft kunnen helpen. Geniet van je aankoop!

Saanut 4/5 tähteä

Duidelijke info

Duidelijke vermelding van de maten
Snelle verzending

1. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Arena Benelux

Dank voor de mooie review, Corine. Geniet van je aankoop!

Super

Snelle verzending goeie kwaliteit

30. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Arena Benelux

Dank voor de mooie review, geniet van je aankoop!

Saanut 1/5 tähteä

Winst > service

Korting beloven, niet geven. Klant kwijt.
0/5

18. syyskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Beste Denzel,

Het spijt ons dat we niet hebben kunnen leveren wat je verwacht had. Mag ik vragen welke korting wij beloofd hebben? Er zijn namelijk meerdere kortingscodes in omloop, die prima gebruikt kunnen worden.

team arena

Vlot

Vlot, tijdig en goede communicatie!

1. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Arena Benelux

Dank voor de mooie review, Yoko!

Goeie service

Snelle levering.
Snelle retour indien nodig

27. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Arena Benelux

Heel fijn, dank voor de mooie review!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin