Énormément d'informations sur le site. Ce qui est indiqué des logements est ce que nous découvrons sur place. Une bonne gestion des propositions d'activités. Belle réactivité quand on a des questions... Näytä lisää
Zeer mooi huis, alle voorzieningen, mooie uitgeruste badkamers, goeie bedden, voor elk wat wils, jacuzzi, sauna, biljard, tafelvoetbal, petanque, buiten of binnen lekker chillen, zo'n gemak met de bed... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Schitterend huisje, heel goed uitgeruste keuken, eigen badkamer bij de slaapkamer ervaarden wij als een groot pluspunt. De pooltafel, petanque, jacuzzi werden erg gesmaakt door ons gezin, rustig geleg... Näytä lisää
Satisfaite du déroulement facile de la réservation. Les informations sont complètes et utiles. Leur service clients est au top pour avoir déjà dû faire appel à eux lors d’une précédente réservation.
Avenue Constant Grandprez 29, 4970, Stavelot, Belgia
- 080292400
- info@ardennes-etape.be
- ardennes-etape.be
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Het was voor ons de eerste keer dat we…
Het was voor ons de eerste keer dat we via Ardennes étapes een huisje boekten. Heel vlotte reservatie en contact met de eigenaars. Ruime woning en fijne tuin waar de kinderen konden spelen. Een echte aanrader voor wie rust zoekt en wandelingen in de buurt (SityTrail, geocache, Totemus) of enkele kleine dorpjes wilt bezoeken.

Leuk knus huisje
Het was een leuk speciaal knus huisje. Speciaal omdat het bv een loopbrug heeft en een geheime kinderkamer 😊. Het zwembad is ook een pluspunt. Zeker groot genoeg voor ons gezin van 4. Ligging is ook goed op paar minuten van het centrum van Marche en Famenne.

Vastaus yritykseltä Ardennes-étape
Wij gaan al een 6 tal jaren via…
Wij gaan al een 6 tal jaren via ardennes etappe op vakantie.
De regelingen voor de vakantie te boeken en wat er te bezichtigen valt zijn heel duidelijk.
Bovendien krijg je steeds voor he vertrek nog een mail met activiteiten rondom je vakantie huisje.
Tot zover nog geen problemen gehad.

Heerlijk vakantieverblijf!!!
Bij aankomst was het kraaknet, nooit eerder was ons vakantiehuisje zo spic en span! Bovendien is de gastvrouw super vriendelijk, enorm behulpzaam en respecteert ze volledig de privacy. De tuin is goed afgemaakt voor de hond, en gezellig om in te vertoeven. Het bed was ook goed. Al het nodige is aanwezig, en zelfs meer dan dat. Dit huisje is een echte aanrader!!!

AANRADER !!!
Supervriendelijke en behulpzame eigenares.
Mooi , net , leuk en gerieflijk huis.
Aanrader !!!

Stage été ABC Brunehaut 2026
Expérience au top pour notre stage d'été de notre club de badminton ABC Brunehaut

Vastaus yritykseltä Ardennes-étape
Un site parfait pour réserver un séjour…
Un site parfait pour réserver un séjour dans les Ardennes. Nous l’utilisons chaque année!

Prachtig en kraaknet vakantiehuis
Prachtig en kraaknet vakantiehuis. Zeer vriendelijke eigenaars. Zeer moou uitzicht

Vastaus yritykseltä Ardennes-étape
La maison était très bien équipée et le…
La maison était très bien équipée et le propriétaire vraiment gentil.

Vastaus yritykseltä Ardennes-étape
Notre séjour était dans le cadre du…
Notre séjour était dans le cadre du conférence et la villa est approprié

Prachtig huis met hottub
Goed gelegen !
Mooi huis en heel proper.
Prachtige afgesloten tuin met hottub

Vastaus yritykseltä Ardennes-étape
We hebben een fantastische vakantie…
We hebben een fantastische vakantie gehad in dit vakantiehuis! Vanaf het eerste contact via Ardennes-étape verliep alles heel vlot. De eigenaar was bijzonder vriendelijk en de communicatie was uitstekend. Ook tijdens ons verblijf stond hij steeds klaar om vragen snel en behulpzaam te beantwoorden.
Het huis was kraaknet, smaakvol ingericht en werkelijk van alle comfort voorzien. De prachtige tuin was een echte troef en de perfecte plek om tot rust te komen en volop te genieten.
Je merkt dat dit vakantiehuis met veel zorg wordt onderhouden. We voelden ons er meteen thuis. Kortom, een absolute aanrader voor wie een zorgeloze vakantie in de Ardennen zoekt. Wij komen graag nog eens terug!

Vastaus yritykseltä Ardennes-étape
Altijd tevreden met onze boekingen via…
Altijd tevreden met onze boekingen via Ardennes Etappes

Très bon service
Très bon service, depuis la réservation jusqu'au séjour en lui même.

Vastaus yritykseltä Ardennes-étape
Rustige ligging met mooi uitzicht
Iedere slaapkamer heeft een eigen badkamer. Gezellig ingericht huis.
Tuin met mooi, wijds uitzicht!