Ardennes-étape Arvostelua

3 771
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Zeer mooi huis, alle voorzieningen, mooie uitgeruste badkamers, goeie bedden, voor elk wat wils, jacuzzi, sauna, biljard, tafelvoetbal, petanque, buiten of binnen lekker chillen, zo'n gemak met de bed... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Nous avons trouvé notre logement parfait pour passer un long week-end en famille, 3 générations ensemble. Le grand point positif pour un week-end du mois d'aout; il a été possible d'arriver le vendre... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vlotte website om ons verblijf te vinden. Betaling gebeurt vlot en correct. Er is een goede communicatie in functie van de reservering en de voordelen verbonden aan je boeking zijn een aangename extra... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik boek al enkele jaren bij Ardennes-étape en heb ondertussen al verschillende woningen gehuurd. Ik heb altijd supergoede ervaringen gehad met hun aanbod. De woningen zijn steeds verzorgd en komen o... Näytä lisää

Erinomainen

2 581 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Hey Kristel,

Hartelijk dank voor je positieve feedback.
Geweldig dat alles tip top was . Zo hoort het 🌿 Hopelijk mogen we je snel opnieuw verwelkomen!

Dit is een aanrader ☀️.

Dit is een aanrader ☀️.. wij hebben genoten van de eerste tot de laatste minuut!!!

Dag Walter,

Wat een heerlijke review, dank je wel! ☀️😊
Het doet ons plezier te lezen dat jullie verblijf volledig aan jullie verwachtingen . Bedankt en graag tot een volgend verblijf!

Vlotte communicatie

Vlotte communicatie. Mooi aanbod

26. heinäkuuta 2026

Hey Bert,

Hartelijk dank voor je positieve feedback.
Fijn om te lezen dat je onze communicatie en ons aanbod zo waardeert. We hopen je snel opnieuw te mogen helpen bij het plannen van een volgende vakantie!

Annonce bien détaillée

Annonce bien détaillée. Recherche facile. Séjour très réussi.

Bonjour Vincent,

Je vous remercie pour votre commentaire positif.
C’est exactement l’expérience que nous souhaitons offrir à nos vacanciers. Nous sommes ravis d’avoir pu contribuer à de beaux souvenirs et espérons vous revoir très bientôt pour une nouvelle aventure dans les Ardennes !

Saanut 5/5 tähteä

zeer mooi huis in landelijke streek

zeer mooi huis in landelijke streek, allerlei activiteiten in de nabije omgeving, heerlijke vakantie gehad

27. heinäkuuta 2026

Hallo Ingrid,

Hartelijk dank voor je mooie feedback.
Fijn om te lezen dat de woning aan jullie verwachtingen voldeed. We zijn blij dat jullie kunnen terugkijken op een heerlijke vakantie en verwelkomen jullie graag opnieuw.

Mooie vakantiewoning

Mooie vakantiewoning . Terras aan de beek . Heel rustgevend . Fijne omheinde tuin voor onze 2 honden .
Mooie wandelingen gemaakt die vertrekken vanuit de vakantiewoning

Dag Paula,

Wat een heerlijke beschrijving van jullie verblijf, dank je wel! 😊 Zoals je meldde, de perfecte plek om even helemaal tot rust te komen, zalig! We hopen jullie snel opnieuw te mogen verwelkomen voor een volgende ontspannende vakantie.

Christine, Ardennes Etape ;🌿

Saanut 5/5 tähteä

Heerlijke plek! Het beste van de Ardennen.

Het was een heerlijke vakantie.

Hey Lien,

Hartelijk dank voor je mooie feedback.
Het doet ons plezier te lezen dat jullie een heerlijke vakantie hebben beleefd. We hopen dat jullie met veel mooie herinneringen terugkijken op jullie verblijf en verwelkomen jullie graag opnieuw.

très efficace

27. heinäkuuta 2026

Bonjour Alexandre,

Merci pour ce joli compliment ! 💚
C’est exactement ce que nous souhaitons offrir à nos vacanciers, un accompagnement simple, rapide et sans tracas. À très bientôt pour une prochaine belle expérience avec Ardennes Etape !

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring waarbij alles vanaf de reservatie tot het einde verblijf goed geregeld was.

22. heinäkuuta 2026

Dag Eric,

Hartelijk dank voor je mooie feedback.
Een vakantie begint eigenlijk al bij de reservatie, en het doet ons plezier te lezen dat elke stap daarna even vlot is verlopen. Dat is precies waar we naar streven. We kijken ernaar uit om jullie opnieuw te mogen verwelkomen in de Ardennen!

Location d’une villa en Gaume

Fiabilité, facilité et fluidité.

Bonjour Valérie,

Quel joli résumé, merci beaucoup ! 💚
Savoir que vous associez Ardennes Etape à la fiabilité, à la simplicité et à la fluidité . Nous mettons tout en œuvre pour rendre chaque réservation aussi agréable que possible. À très bientôt pour un nouveau séjour dans les Ardennes !

Saanut 5/5 tähteä

Maison excellente et bine équipée

Maison magnifique et super bien équipée. Emplacement calme et paisible. Piscine magnifique, et piste de pétanque. Salle de jeu avec ping-pong, kicker, et billard. Maison propre et bien agencée. Super pour passer des moments en famille ou entre amis. Nous y retournerons surement.

Bonjour Vanessa,

Quel plaisir de lire un commentaire comme le vôtre ! 😊
On dirait que tous les ingrédients étaient réunis pour un séjour réussi en famille ou entre amis. Quel bonheur de savoir que vous avez déjà envie de revenir. Nous vous accueillerons avec grand plaisir !

Saanut 5/5 tähteä

Boeken met een gerust hart

Duidelijke site met zoals iedere keer top in orde.

Hey Brecht,

Hartelijk dank voor je positieve feedback.
Fijn om te horen dat alles, zoals steeds, vlot en correct verloopt. We waarderen je vertrouwen en kijken ernaar uit je opnieuw te mogen begeleiden bij een volgend verblijf.

Saanut 5/5 tähteä

Wij hebben een Zalig verblijf gehad in…

Wij hebben een Zalig verblijf gehad in het heel gezellig vakantiehuis in La Roche En Andenne. Alles was op alle gebied perfect in orde. Wij hebben er enorm van genoten, en komen nog heel graag terug.

Dag Tom,

Wat een plezier om dit te lezen, dank je wel! 😊
Het klinkt alsof jullie echt even helemaal hebben kunnen genieten. Een gezellig vakantiehuis waar alles tot in de puntjes in orde is, maakt een verblijf natuurlijk extra bijzonder. Super dat jullie nu al uitkijken naar een volgende keer. We ontvangen jullie met veel plezier opnieuw!

Vakantiehuis

Alles was in orde
Niks op aan te merken

25. heinäkuuta 2026

Hallo Tamara,

Hartelijk dank voor je positieve feedback. 😊
Fijn om te lezen dat alles naar wens was en dat jullie geen opmerkingen hadden over het verblijf. We waarderen jullie vertrouwen en verwelkomen jullie graag opnieuw.

Super verblijf

Was een superverblijf. Alles was tip top in orde. De huisbazen waren top

17. heinäkuuta 2026

Hey Saskia,

Wat een leuke review, dank je wel! 😊
"Tip top in orde" ... mooier kan bijna niet! Fantastisch dat jullie zo'n fijne tijd hebben gehad en jullie je zo welkom voelden. Hopelijk mogen we jullie snel opnieuw verwelkomen voor een volgend topverblijf!

Christine, Ardennes 🌿

Bon accueil

Bon accueil, bel emplacement, bel endroit

Bonjour Eric,

Merci beaucoup pour votre superbe retour.
Je vois que la maison était au top.

Saanut 5/5 tähteä

Ideaal voor gezinnen met honden

Ideaal voor gezinnen met honden . Ruim voor het aantal personen . Afgesloten tuin .

Dag Kurt,

Wat een fijne review, dank je wel! 💚
Er is niets leuker dan te weten dat niet alleen de gasten, maar ook de viervoeters zich helemaal thuis voelden. We hopen jullie – én de honden 🐾 – snel opnieuw te mogen verwelkomen!

Saanut 5/5 tähteä

Het was zoals op de websivakantie 2026te.

Het was zoals op de website.
Mooie ligging
Vriendelijk dame
Het was gewoon top

17. heinäkuuta 2026

Dag Cindy,

Wat een fijne review, dank je wel! 😊
Geweldig dat alles precies was zoals je op de website had gezien en je genoten hebt van je verblijf. Hopelijk mogen we je snel opnieuw verwelkomen!

Mooi groot huis

Zeer mooi groot huis waar alles aanwezig is en zeer mooi uitzicht en grote tuin

23. heinäkuuta 2026

Hey Wilfried,

Wat een heerlijke review, dank je wel! 😊
Het klinkt alsof jullie volop hebben genoten van alles wat de woning te bieden had... dat zijn de ingrediënten voor een geslaagd verblijf! Hopelijk mogen we jullie binnenkort opnieuw verwelkomen.

Christine, Ardennes Etape 🌿

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin