Ardennes-étape Arvostelua

3 722
TrustScore 4.5/5 tähteä

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Het was voor ons de eerste keer dat we via Ardennes étapes een huisje boekten. Heel vlotte reservatie en contact met de eigenaars. Ruime woning en fijne tuin waar de kinderen konden spelen. Een echte... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

We hebben een fantastische familievakantie beleefd in Vieux Moulin! We waren met 21 personen (kinderen en kleinkinderen) en de accommodatie bood meer dan voldoende ruimte voor iedereen. Alles was pe... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

We hebben een heel aangenaam verblijf mogen ervaren op deze hoeve, zelfs onze volwassen kinderen waren zeer enthousiast. Alles was netjes en proper en ook de privetuin is zeker een pluspunt. Heel v... Näytä lisää

Erinomainen

(3 722)

2 535 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Le bâtiment = au demeure

Le bâtiment est propre, plus que ce que l'on voit sur les photos. Il est bien clôturé et sécurisé. Il est bien situé au centre de l'exploration. On voit les restaurants voire même à quelques pas. Le parc naturel n'est pas loin et est super magnifique à parcourir à pied avec une belle promenade. Le lac de robertville avec baignade très chouette en été. Le site de ski est juste à côté. La localité offre vraiment l'élan.
Plus encore et surtout, ceux qui animent cette maison sont bienveillants, très bien accueillants, avec une hospitalité +++.
Nous avons quitté les lieux avec la gratitude envers tous ceux qui ont eu l'idée de ces murs mais aussi au triplet que je définis par l'ethos, le logos et le pathos.

Vivement à conseiller

Oma-aloitteinen arvostelu

Heel mooi vakantiehuis

Heel mooi vakantiehuis, alles voorzien om er een topvakantie van te maken.
Mooie slaapkamers, 2 ruime badkamers, mooie living en goed uitgeruste keuken.
Heel mooi uitzicht, 2 zalige terrassen en voldoende ontspanningsmogelijkheden.
Het enige dat het helemaal zou afmaken is airco en een grotere koelkast.

10. heinäkuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Steeds goede ervaringen met Ardennes-étape.

Beschrijving van de locatie op hun website is wat wij ter plaatse hebben ervaren.

Hallo!
Een vakantiewoning kiezen begint vaak al bij het bekijken van de foto’s en beschrijving, dus het is belangrijk dat gasten ter plaatse hetzelfde gevoel krijgen als online. Fijn dat dit bij jullie verblijf helemaal klopte. We verwelkomen jullie graag opnieuw voor een volgend verblijf.

Confort

Un séjour paisible et agréable en famille

20. heinäkuuta 2026

Bonjour,
Merci pour ce joli retour 😊 Les vacances en famille sont souvent l’occasion de ralentir, de profiter des petits moments ensemble et de repartir avec de beaux souvenirs. Nous vous accueillerons avec plaisir lors d’une prochaine escapade.

Saanut 5/5 tähteä

Het is een fantastisch huis met…

Het is een fantastisch huis met prachtige kamers en badkamers.

1. elokuuta 2026

Hallo!
Een prachtig huis maakt natuurlijk een groot verschil tijdens een vakantie 😊 Bedankt voor jullie mooie woorden. We verwelkomen jullie graag opnieuw in de Ardennen.

mooi vakantiehuis

Het was een mooi en nieuw vakantiehuis. Rustige ligging, mooi uitzicht en vele toeristische activiteiten en wandelingen in de nabije omgeving. De streek daar is prachtig.Er was een leuke attentie voorzien bij aankomst. De gastvrouw is vriendelijk, we kregen een warme onthaal.

Hallo Katleen,
Bedankt voor deze mooie feedback. Het zijn vaak de kleine extra’s die een verblijf net dat beetje meer geven. :)
Ik geef de complimenten met plezier door. We verwelkomen jullie graag opnieuw voor een volgend verblijf.

Top!

Top huis en ligging

Hallo Elias,
Dankjewel voor je bericht. Fijn dat jullie zo genoten hebben van jullie verblijf. We verwelkomen jullie graag opnieuw voor een volgende vakantie.

FAN van dit huis…

Zie review van het huis bij Ardennes-étape

Hallo Béatrice,
Dit soort berichten zijn echt fijn om te lezen! 😊
Een tweede verblijf in dezelfde woning én de volgende vakantie al gepland… dat is misschien wel het mooiste compliment dat we kunnen krijgen. 🤩
Bedankt voor jullie vertrouwen. We verwelkomen jullie graag opnieuw.

Fantastisch!

Alles om ons op ons gemak te stellen.

Hallo Michael,
Dankjewel voor je bericht. Het beste compliment is eigenlijk dat gasten zich meteen thuis voelen. Fijn dat alles erop gericht was om jullie een comfortabel en zorgeloos verblijf te bezorgen. We verwelkomen jullie graag opnieuw voor een volgende vakantie.

1ère expérience avec Ardennes étape

1ère expérience avec Ardennes étape, très content de notre séjour une semaine de dépaysement avec notre compagnon à 4 pattes

1. elokuuta 2026

Bonjour Daniel,
Un grand merci pour ce joli retour. Je suis contente de lire que cette première expérience avec Ardennes étape laisse une belle impression!
Nous espérons vous revoir bientôt et vous accueillerons avec plaisir lors d’un prochain séjour.

Tiptop in orde

Tiptop in orde: proper, vriendelijke ontvangst, heel mooie grote tuin, mooi huis en alles ter beschikking!

Hallo Anke,
Wat leuk om te lezen 😊 Fijn dat alles aanwezig was en dat jullie zo tevreden terugkijken op jullie verblijf. Ik geef de complimenten ook graag door aan de eigenaar. We verwelkomen jullie graag opnieuw voor een volgende vakantie.

Mooie ervaring

De eigenaars zijn vriendelijke en behulpzame mensen
Zijn ook heel diervriendelijk ingesteld

Hallo Michel,
Wat leuk om te lezen 💚 Ik vind het altijd fijn wanneer gasten ook de eigenaars even in de bloemetjes zetten. Hun enthousiasme en gastvrijheid dragen enorm bij aan de vakantiebeleving.
We verwelkomen jullie graag opnieuw voor een volgende vakantie.

Zeer goede ligging

Zeer goede ligging, prachtig zicht, en zeer behulpzame eigenaren, super vriendelijk. Aanrader 👌👌

25. heinäkuuta 2026

Hallo Frederic,
Wat leuk om te lezen dat jullie verblijf zo goed bevallen is. Ik geef je complimenten graag door aan de eigenaars. We verwelkomen jullie graag opnieuw in de Ardennen.

Kim, Ardennes étape

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin