Jeg bestilte en ny kuglehane samt andet tilbehør til et udenærket iskar - fik pakken med tilbehør men ingen info om den manglende del. Har skrevet til alle deres e-mails med ordrenummer flere gange... Näytä lisää
Ich habe mit der Dampfsauna und dem Eisbad meinen eigenen persönlichen Wellness Bereich auf der Terrasse. Preis-/Leistung passen absolut und ich kann bislang nichts negatives feststellen. Dass man im... Näytä lisää
Massive billig Produktion . Deckel von Sauna ging bei 5 Verwundungen 3 Mal kaputt Austausch dauerte lange und wurde auf Kundenwunsch nie verbessert . 4 Defekt des Deckels endete mit Verbrennungen... Näytä lisää
Fantastisk velvære. Har anvendt Pro Arc Isbad Arctic Recovery i 2 uger. Badet er ca. 5-8 cm højere end mit tidligere bad. Super god følelse at sidde i et dybere bad. Isolationsmellemrummet s... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
On vastannut 3 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Absolute Abzocke
Absolute Abzocke – Finger weg von diesem Unternehmen!
Ich habe während einer Promotion ein Pro Arc Isbad bestellt, das zwar prompt geliefert wurde, aber von Anfang an defekt war: Der Deckel hielt keine Luft.
Mehrfache Kontaktversuche mit dem „Support“? Ignoriert.
Ein offizielles Schreiben über meine Rechtsschutzversicherung? Ebenfalls unbeantwortet.
Dieses „Unternehmen“ glänzt einzig durch Schweigen und völlige Verantwortungslosigkeit. Wer hier kauft, sollte wissen: Im Falle eines Problems ist man vollkommen auf sich allein gestellt – keinerlei Hilfe, keinerlei Service, rein gar nichts.
Ich habe nun einen kaputten, unbrauchbaren Artikel und ein Unternehmen vor mir, das offenbar hofft, dass man von rechtlichen Schritten absieht – vermutlich aus gutem Grund: Ob hier überhaupt Liquidität vorhanden ist, darf stark bezweifelt werden.
Meine ausdrückliche Warnung: Kaufen Sie hier nichts!
Es handelt sich um reine Abzocke. Der fehlende Support spricht Bände – und ich bin mir sicher, auch auf diese Kritik wird keine Reaktion erfolgen. Ich bin gespannt!
Auf meine Kritik und Bewertung auf Facebook hat man einfach kurzerhand den Account auf Facebook gelöscht! Unauffindbar. Gibt es nicht mehr! Hat noch wer Fragen zur Seriosität dieses Unternehmens?
Vi nyde vores nye isbad❄️
Vi nyde vores nye isbad❄️ man sidder godt i den og låget flyver ikke af fordi man kan spænde det fast💨 vi er alt i alt glade for vores isad og er glade for at vi gav de ekstra penge og dermed op i kvalitet så kan helt klart anbefale det til andre❤️ det er også smarte man kan pakke den sammen og så kommer den i en rygsæk så man kan tage den med sig hvis man f.eks. skal i sommerhus hvor der er sauna❤️
Har endnu ikke prøvet produktet
Har endnu ikke prøvet produktet, men bestilling og levering af denne gik over al forventning.
Super kar jeg har modtaget og hurtig…
Super kar jeg har modtaget og hurtig betjening
Vinterbadet er nemt at slå op
Vinterbadet er nemt at slå op. Bunden er dejlig blød, og badet er større end andre tilsvarende vinterbade på markedet.
Virker som et robust bad
Virker som et robust bad, det glæder jeg mig til fremover
Nemt og hurtigt ok
Det er virkelig et solidt og stabilt…
Det er virkelig et solidt og stabilt isbad.
Hurtig levering og lækkert lækkert…
Hurtig levering og lækkert lækkert bad🙏🙏🙏nem at samle og det er rummeligt..
For Guds skyld hold jer langt væk
For Guds skyld hold jer langt væk. Der er ikke gået 2 år og det er allerede gået i stykker, selvom jeg sammenlagt har brugt det 2 måneder i 2 somre. Lærredet flækker hvor benene er monteret og det skvatter simpelthen sammen. Det klagede jeg selvfølgelig over, men blev enten ignoreret eller blankt afvist. Først forsøgte de at bilde mig ind at garantien kun var 1.5 år, men havde glemt det stod 2 år på deres hjemmeside. Derefter det ene røgslør og dårlige undskyldning efter det andet. Mikkel fra Arctic Recovery vil sikkert svare på denne anmeldelse og komme med alle mulige dårlige undskyldninger. Det korte og det lange er at produktet ikke holder og der er nul hjælp at hente fra Arctic Recovery. KØB ET ANDET PRODUKT...

Vastaus yritykseltä Arctic Recovery
Jeg har købt en koldtvands kar og det…
Jeg har købt en koldtvands kar og det fungere upåklageligt! Det holder vand og fylder ikke så meget på altanen.
Hurtigt og godt
Nem bestilling, hurtig levering. Isbadet fungerer som det skal, nemt at sætte op og at rengøre efter behov. Blevet en fast morgenrutine inden arbejde.
Dejligt rummelig isbad
Dejligt rummelig isbad, jeg har isbadet i 3 år nu og haft adskillige isbade
Jeg elsker at isbade og det har gjort en stor forskel for mig, kan ikke undvære det.
Den 5 stjerne kunne være kommet på hvis der havde været en ring som kunne være under overdækning
Utrolig god service
Utrolig hurtig levering og alt var i orden
Pro Arc Isbad
Ich habe das Pro Arc Isbad. Super Größe, genug Platz. Nicht so beengend wie das kleine. Gute Qualität, sauber verarbeitet. Auch der Deckel schön stabil. Keine Probleme mit Regen oder Schnee, wenn freistehend. Allgemein sehr robust. Bestellt und innerhalb von 3 Tagen da.
Prisen svarer til produktet
Perfekt oplevelse og nem at anvende og stille op
Alt var som forventet
Fin og hurtig både vare og levering
Gode materialer, nem at samle
Super gode materialer, nem at samle og ren velvære at hoppe i 😊