Virkelig lækkert tøj fra Arctic outdoor. Har både vadehavet dunjakken og har lige modtaget mine Lofoten vandrebukser. Klart de bedste bukser jeg har haft til dato. Behagelige at have på, vejer næsten... Näytä lisää

Købte de nye Lofoten bukser som holder hvad der loves og er super glad for dem. God information, god kvalitet og materialer så alt godt. Har både dunjakke og vest i forvejen og anbefaler varmt 👍👍

AO strakte sig langt for at skaffe den bestilte jakke til mig, selv om den egentligt først skulle være klar på et senere tidspunkt. Dertil kommer, at jakken er yderst behagelig at have på og fuldstænd... Näytä lisää

WAU! Købte en Vadehavet dunjakke på black friday presale med en god rabat. Havde problemer med kode til gratis gave og blev straks ringet op af kundeservice, som sørgede for jeg fik min gave med ordr... Näytä lisää

1. Ulkoiluvaatteiden ja ‑välineiden kauppa

Arctic Outdoor er et dansk outdoor brand som udvikler og designer outdoor udstyr i tidløst, minimalistisk design, med fokus på at produkterne er bygget til at holde. Vi ønsker derudover at inspirerer andre outdoor entusiaster på deres daglige eventyr gennem inspirerende historier og events. Vi har rødder i tekstilbranchen fra Arctic A/S som har 30 års erfaring indenfor produktion og udvikling af kvalitetstekstiler. Derfra har vi udviklet en række produkter som vi mener passer ind i en lang række udendørs miljøer, alt lige fra vesterhavsblæsten, de kolde vinterdage eller vandreturen i sensommeren. Ud over at lave outdoor produkter, ønsker vi at inspirerer andre outdoor entusiaster gennem vores "what's next?" univers, som er en samling af flotte destinationer der er sammenkoblet med en vores produkter.

4,9

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

4,9

Kaikki arvostelut

106 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Perfekt jakke til natur og friluftsliv

Jeg bruger meget tid i naturen til vandring, shelterture og camping, så en god jakke betyder meget for mig. Min Vadehavet jakke fra Arctic Outdoor er blevet en fast del af mit outdoor-udstyr. Den er let, behagelig og beskytter godt mod vind og skiftende dansk vejr. Perfekt til ture i naturen.

28. helmikuuta 2026

Lynhurtig ekspedition og forsendelse

Lynhurtig ekspedition og forsendelse, lige så hurtig afregning ved returnering og samme hurtige betjening til ombytte - x fint plus er, at de kortbenede, som jeg, kan få lagt bukser op uden beregning 🙏🏼 super fin service!

12. helmikuuta 2026

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice, jeg har returneret et produkt uden problemer, og købt et par zipp bukser. Bukserne kan blive lagt op af skrædder og så sender man bare regningen til AO og de refunderer

13. helmikuuta 2026

Førstegangs erfaring

Først det helt positive, hvor det skal ikke ændres på.
God kvalitet, da kan man ikke sige noget til. Dejligt med forstærkning omkring leg, knæ og sko.
Størrelsen er helt perfekt.
Foring i lommen er dejlig behageligt og rart. 4-vejs stretch er super til lidt mere krævende terrain. Dybe lommer med god plads.
Fedt med Recco.

Her er da plads til forbedringer:
Lommen til mobilen( hemmelig lomme) er for lille til en IPhone 12 mini, da er konkurrenter bedre.
Den lille kro til fastgørelse af bukseben ved skoene er lidt svært at få ud af folden, da det er meget tæt syet ind.
Det sammen med elastik ved omkring skoene, kunne det næsten ikke få over min støvler (Merrel), trods den var knappet op, knapperne efterfølgende var virkligt svært at lukke bagefter.

Alt i alt
Super bukser, værd at købe. Lidt forbedringer også kan de bliver en store spiller på markedet hvis de social network følger med.
Bliv ved.👍🏻👍🏻
Og dejlig med et dansk brand indenfor outdoor.🇩🇰🇩🇰
Dansk firma, danske arbejdspladser.🇩🇰🇩🇰

15. helmikuuta 2026