De architect gaf al vroeg een…
De architect gaf al vroeg een duidelijke kosteninschatting waardoor mijn vader beter kon plannen.
Architect Amsterdam – Uw Partner voor Architectuur in Amsterdam Architect Amsterdam is een toonaangevend architectenbureau gevestigd in het hart van Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van duurzame, innovatieve en op maat gemaakte architectuur voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Of het nu gaat om een stijlvolle verbouwing, een nieuwbouwwoning of een compleet renovatieproject, wij vertalen uw wensen naar creatieve en functionele ontwerpen die perfect aansluiten bij de omgeving. Met jarenlange ervaring in de architectuursector en een scherp oog voor detail, leveren wij ontwerpen die zowel esthetisch als praktisch zijn. Ons team van gedreven architecten werkt nauw samen met opdrachtgevers, aannemers en andere betrokken partijen om elk project tot in de puntjes te realiseren. Wij geloven in heldere communicatie, transparantie en het creëren van duurzame meerwaarde voor onze klanten. Architect Amsterdam staat voor kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid. Dankzij onze lokale kennis van Amsterdam combineren wij moderne architectuur met respect voor het historische karakter van de stad. Bezoek architectamsterdam.org voor meer informatie over onze diensten of neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Uw visie, onze expertise – samen bouwen we aan uw ideale toekomst. Strawinskylaan 3051, 1077 ZX, Amsterdam, Noord Holland, Netherlands +31203695789
Strawinskylaan 3051, 1077 ZX, Noord Holland, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
ze hebben verhoudingen gekozen die gewoon goed aanvoelen in de woonkamer al kon ik dat zelf niet uitleggen
ze begreep zowel het ontwerp als de bouw en dat maakte het hele proces veel duidelijker
in de woonkamer hielden ze rekening met zon licht door de dag heen dat merk je
De architect maakte slim gebruik van natuurlijke materialen waardoor het ontwerp warm en duurzaam aanvoelt.
hij wist precies wanneer hij moest tegenspreken en wanneer hij juist luisterde dat voelde gebalanceerd
Elke tekening voelde doordacht niets leek zomaar getekend dat viel meteen op.
het ontwerp past echt bij hoe wij leven ik zat met mn moeder aan tafel en dacht ja dit is gewoon ons
mijn buurvrouw kwam al bij hek staan en zei joh die buitenkant die jullie architect bedacht heeft is echt mooi ik voelde me bijna trots
we vroegen om gezellig en ze hebben t precies zo gemaakt
ze hielden rekening met de doorverkoop later dat gaf een slim en duurzaam ontwerp
ze snapte ons idee van minimalisme en maakte het precies zo
Zelfs de entree was met zorg en bedoeling ontworpen, dat merkte ik meteen toen mijn moeder langskwam.
hij zorgde dat het ontwerp mooi aansloot bij de stijl van de straat
gaf goed advies over welke materialen het langst meegaan en weinig onderhoud vragen
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.