jag sökte kredit om och fick svar ganska snabbt beviljat samt kunde jag använde pengarna och föra till mitt bankkonto efter en halv timme tack för hjälpen Hällsningar Hassan Bechlaoui
Yritys on vastannut
Fick inte lika mycket som jag ansökte om. Får samtal från ungefär samma nummer varje vardag som jag sen får blockera. Har dock inte svarat. Vet inte vem det är men blev så sen jag tog lånet. Annars sn... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Snabbt och enkelt att komma igång o bra bara kunna betala ränta för dom pengarna man just använder o kunna ha en liten buffert tillhands om outförutsatta händelser inträffar
Yritys on vastannut
Mycket bra service och bästa remamber bank jag vill gärna tacka så mycket Teo har mycket bra bemötande och snabb svar och rådgivning och fem stjärnor 🌟
Yrityksen kirjoittama
Arcadia Finans hjälper dig på lånemarknaden. Du skickar in en ansökan och du får hjälp att hitta det bästa lånet för dig från över 30 banker och långivare. Trots att din ansökan skickas till flera långivare görs endast en kreditupplysning hos UC. På så sätt kan du välja det lån som passar dig bäst.
Jämför lån på 2 min
Jämför upp till 35 banker
Kostnadsfritt och ej bindande
Även om det inte finns någon bank eller långivare som beviljar alla, så kan du öka dina lånechanser. Arcadia Finans har ett stort nätverk av samarbetspartners som möjliggör för dig att hitta det optimala lånet utifrån dina ekonomiska förutsättningar.
Oavsett vad du behöver låna pengar till, så kan du hitta och jämföra flera olika låneerbjudanden här. Arcadia Finans står på konsumenternas sida när du behöver låna pengar. Det betyder att när du skickar en låneansökan, så konkurrensutsätts dina lån – du får oftast en bättre ränta och villkor än om du går helt på egen hand. Vi på Arcadia Finans vill att du betalar så lite som möjligt för ditt lån!
Runeberginkatu 5, 4krs, FI-00100, Helsingfors, Ruotsi
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Trevlig personal lätt förstlig vid behov av hjälp.super nöjd
Jag tror att snabbhet och effektivitet är grundläggande

Vastaus yritykseltä Arcadia Finans
Tyxcker det gick smidigt att ansöka snabbt svar

Vastaus yritykseltä Arcadia Finans
Sakligt och proffsigt bemötande, enkel hantering av ärendet.

tack för hjälpen
Hällsningar
Hassan Bechlaoui

Vastaus yritykseltä Arcadia Finans
Sämst, de skickar en vidare och så får man 10000 uc, jag trodde man ansökte om lån direkt på hemsidan!! Lurare, håll er borta om ni inte vill ha 10000 sms och samtal.

Tydliga, snabba och förtroendegivande