Da jeg flyttede til et område, hvor jeg igen havde mulighed for at træne hos Arca, var det noget af det første, jeg gjorde at melde mig ind igen. En stor tak til Paulina fra kundeservice, s... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg har elsket at træne i ARCA (tidl. Crossfit Copenhagen) i henved 11-12 år. Man får en rigtig god træning og to timers holdtræning om ugen, så er man i stabil og god form. Kundeservice er altid hjæl... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Elsker ARCA! Den beste beslutning jeg har taget å bli med min kollega på en Wod a friend trening! Sjov og lærerikt fra første trening og man merker progressjon ret hurtig! Hyggelig miljø og støtt... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Elsker Arca! Søde trænere, good value for money, massere af forskellige hold og centre, kompetent undervisning i alt hvad crossfit har at byde på! Derudover har de fantastisk kundeservice. De var mege... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Arca er Danmarks største udbyder af holdtræning af meget høj kvalitet. Vores tilgang til træning er unik og vi tror på, at du bliver bedre, sundere og stærkere af at træne med os. Arca betyder box på latin. En box er meget mere end et træningscenter og her er vi fælles om at træne. Fælles om at udfordre kroppen, lege, løbe og svede. Vi er ikke et fitnesscenter. Her er ingen spejle, ingen instruktør med mikrofon og ingen, er overladt til sig selv. Arca startede vi, da vi drømte om bedre og sjovere træning end hvad du kan finde i de gængse fitnesscentre – og fordi det ikke passede ind i deres verden. Vi ville bevæge os, uden at blive begrænset af æstetik, maskiner og monotone workouts. Derfor er dét, vi laver hos Arca ikke noget, du finder andre steder. I dag dukker tusindvis af medlemmer op hver dag op og træner, og selvom vi nu er at finde i alle de større danske byer, er det stadig din lokale box, du træner hos. Vi tilbyder ubegrænset træningsmuligheder i alle boxe og du bliver altid taget godt imod, uanset hvilken box, du træder ind i. Hver eneste box omfavner det helt særlige træningsfællesskab, hvor du kender din træner og hilser på ham og hende, du træner side om side med. Kom ned og træn med os i en af vores 20 boxe i Danmark.
Yrityksen kirjoittama

Tanska

Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
super god service, søde medarbejdere og hurtig respons!

Vastaus yritykseltä Arca
De er altid hjælpesomme og hurtige hos Arca, når jeg har brug for hjælp. Stor anbefaling herfra ☺️

Vastaus yritykseltä Arca
Virkelig fantastisk sted at træne, plads til alle og svedgaranti :=)

Vastaus yritykseltä Arca
Classes depend greatly on the instructor. The gym I was in was a little shabby- but that might be part of the charm. Great customer support

Vastaus yritykseltä Arca
Hurtigt og hjælpsom service. Arcas kundeservice er altid imødekommende og løsningsorienteret. Jeg er ret tilfreds med deres tilgang.

Vastaus yritykseltä Arca
I er altid søde ved os som kommer lige fra arbejde og måske er lidt forvirret efter en lang dag og møder op i det forkerte center. Der er næsten altid plads i det “forkerte”center, så jeg får træningen alligevel💪

Vastaus yritykseltä Arca
Great place to do proper CrossFit training. The app is pretty good and it is also great that they announce the program of each session there. Some coaches are more enthusiastic than other but overall the level is pretty high.
Minor con is that it could be a bit more clean ;) but after all CrossFit is a bit tough anyway ;)!!

Vastaus yritykseltä Arca
Super søde og hjælpsomme - og fed træning!

Vastaus yritykseltä Arca
Pga skade kunne jeg ikke bruge mit års abonnement. Mødte stor forståelse og god service ift mit allerede betalte medlemskab.
Virkelig positiv oplevelse.

Vastaus yritykseltä Arca
Mega godt sted at træne, med mange gode trænere. Godt fælleskab og virkelig god service. Kan varmt anbefale at træne hos Arca:)

Vastaus yritykseltä Arca
Jeg fik hurtig tilbagemelding, tillid om min henvendelse og et imødekommende svar.

Vastaus yritykseltä Arca
Arca har rigtig god kundeservice, de er både venlige og imødekommende. Fedt træningskoncept :-)

Vastaus yritykseltä Arca
Hyggelig box (Gøglerskolen) med de nødvendige faciliteter. Søde og kompetente instruktører, der mestrer at give individuel guiding samtidig med at det er holdtræning.

Vastaus yritykseltä Arca
Altid god træning i værkstedet! Jeg har trænet i forskellige fitnesscentre gennem 25 år, men virkelig fået et nyt syn på helhedsorienteret træning hos Arca. Med fokus på mobilitet, styrke og cardio, er jeg efter et par år hos Arca, i en alder af 46 år, pt mere fri for skader og smerter end jeg har været siden slutningen af 20’erne. Alle er velkomne og trænerne er dygtige. Absolut en anbefaling herfra!

Vastaus yritykseltä Arca
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.