Da jeg flyttede til et område, hvor jeg igen havde mulighed for at træne hos Arca, var det noget af det første, jeg gjorde at melde mig ind igen. En stor tak til Paulina fra kundeservice, s... Näytä lisää
Jeg har elsket at træne i ARCA (tidl. Crossfit Copenhagen) i henved 11-12 år. Man får en rigtig god træning og to timers holdtræning om ugen, så er man i stabil og god form. Kundeservice er altid hjæl... Näytä lisää
Elsker ARCA! Den beste beslutning jeg har taget å bli med min kollega på en Wod a friend trening! Sjov og lærerikt fra første trening og man merker progressjon ret hurtig! Hyggelig miljø og støtt... Näytä lisää
Elsker Arca! Søde trænere, good value for money, massere af forskellige hold og centre, kompetent undervisning i alt hvad crossfit har at byde på! Derudover har de fantastisk kundeservice. De var mege... Näytä lisää
Arca er Danmarks største udbyder af holdtræning af meget høj kvalitet. Vores tilgang til træning er unik og vi tror på, at du bliver bedre, sundere og stærkere af at træne med os. Arca betyder box på latin. En box er meget mere end et træningscenter og her er vi fælles om at træne. Fælles om at udfordre kroppen, lege, løbe og svede. Vi er ikke et fitnesscenter. Her er ingen spejle, ingen instruktør med mikrofon og ingen, er overladt til sig selv. Arca startede vi, da vi drømte om bedre og sjovere træning end hvad du kan finde i de gængse fitnesscentre – og fordi det ikke passede ind i deres verden. Vi ville bevæge os, uden at blive begrænset af æstetik, maskiner og monotone workouts. Derfor er dét, vi laver hos Arca ikke noget, du finder andre steder. I dag dukker tusindvis af medlemmer op hver dag op og træner, og selvom vi nu er at finde i alle de større danske byer, er det stadig din lokale box, du træner hos. Vi tilbyder ubegrænset træningsmuligheder i alle boxe og du bliver altid taget godt imod, uanset hvilken box, du træder ind i. Hver eneste box omfavner det helt særlige træningsfællesskab, hvor du kender din træner og hilser på ham og hende, du træner side om side med. Kom ned og træn med os i en af vores 20 boxe i Danmark.

Tanska

Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
God udnyttelse af faciliteterne og hodt udbud af hold

Vastaus yritykseltä Arca
Dejligt og motiverende træningssted med godt sammenhold og mange dygtige trænere til en fair pris. Simple lokaler med vægtløftning i fokus. Som mor kunne jeg have ønsket mig bedre efterfødselshold. Ville ønske der var flere boxe i forstæderne.

Vastaus yritykseltä Arca
Overordnet fed træningssted, dygtige trænere, godt med plads. Det store minus er at der “ikke er plads” til kunder som er under 160 cm, f.eks hvad angår pull-up racks. Det er for højt. Jeg ville ønske der var lavere stativer til pull ups og t2b

Vastaus yritykseltä Arca
Jeg har trænet i Arca Gentofte i ca. 8 måneder. Desværre er der ikke mange alternativer ift CrossFit i nærområdet, og det er en af grundene til, at jeg er blevet så længe.
Min oplevelse er, at holdene ofte er for store. På grund af dette, er meget sjældent bliver rettet på teknik – hverken hos mig selv eller andre. Jeg har flere gange lagt mærke til mangelfuld teknik hos deltagere uden at det bliver rettet, hvilket ikke føles trygt.
Derudover oplever jeg, at instruktørernes tilstedeværelse varierer. I nogle tilfælde virker det som om opmærksomheden er rettet mod telefoner frem for deltagere under træningen.
Jeg har tidligere trænet CrossFit andre steder med stærkere fællesskab og mere engagerede, veluddannede trænere, og derfor føles dette desværre som et skridt ned i kvalitet.
Det som trækker op er én instruktør - Emil. Han virker engageret i deltagerne, og bruger tid på forklaringer af øvelser.

Vastaus yritykseltä Arca
Købte d. 12-04-26 medlemskab. Jeg læste på hjemmesiden at i "har Opstartshold på tværs af alle boxe" og jeg tænkte, at det lød perfekt, da jeg aldrig har prøvet crossfit før og da jeg bor tæt på boxen i Valby. Da jeg så har meldt mig ind og derfor kan booke mig på hold, ser jeg at Opstartsholdene ikke tilbydes i Bazaren (Valby). Derudover meldte jeg mig ind for Opstart, WOD, Mobility, Endurance og Gymnastics WOD og ser så, at kun 2 ud af disse 5 hold tilbydes i Valby. Hvis jeg vil træne på disse hold skal jeg bruge 30 min transport hver vej + eventuelle udgifter til transport, hvilket jeg selvfølgelig ikke er interesseret i... Og hvilket heller ikke var det jeg meldte ind i. Jeg føler mig ekstremt taget ved næsen og er nu bundet til et medlemskab jeg egentlig ikke kan bruge til noget, da jeg ikke kan få opstartsholdene jeg skrev mig på for. Derudover tydeliggøres det heller ikke på hjemmesiden, at man skal være opmærksom på at over halvdelen af holdene ikke tilbydes i flere boxe. Jeg skrev en mail til jeres kundeservice lige da jeg opdager dette og lige efter min tilmelding. Denne mail har jeg stadig ikke fået svar på (snart to uger efter) og det er simpelthen for ringe. Det sender et kraftigt signal om, at jeres kampagne kun var til for at snyde folk ind i et abonnement de egentlig ikke kan bruge til så meget alligevel. Har stadig ikke brugt medlemskabet, grundet de manglende hold og vil egentlig gerne bare annullere, da i jo har løjet på hjemmesiden ved at skrive følgende "har Opstartshold på tværs af alle boxe". Jeg har altså købt en vare i ikke kan levere... 0 stjerner herfra hvis muligt for fejlagtige løfter på hjemmesiden og ikke eksisterende kundeservice.

Vastaus yritykseltä Arca
Trænerne er gode til at skalere øvelser og tage højde for nye medlemmer.

Et simpelt koncept:
Du kommer ind -> du lægger din næste time i trænerens hænder -> du puster lidt ud bagefter -> du smutter videre, med god energi og trætte muskler!
Godt sted. Søde, folk.

Vastaus yritykseltä Arca
Fik hurtigt svar i forbindelse med at skulle have medlemskab i bero i forbindelse med graviditet, både i 2021 og 2026. Meget venlig og imødekommende kommunikation fra Arcas medarbejder.

Vastaus yritykseltä Arca
alltid raske og hyggelige svar fra personale hos arca:)

Vastaus yritykseltä Arca
Very good and quick customer service! They always answer my questions and help me very quickly.

Vastaus yritykseltä Arca
God stemning, energi, trænere og alt spiller bare. Lidt pricey, men jeg synes det er det værd.

Vastaus yritykseltä Arca
Efter jeg har prøvet holdene hos arca, kan jeg ikke forestille nogensinde at stå i et fitnesscenter igen. Her slår man hjernen fra og kommer i form.

Vastaus yritykseltä Arca
Generelt et rigtigt godt sted, men det er alt for ofte at der ikke kan findes trænere, så holdene enten bliver aflyst eller slet ikke bliver lagt op. Træning en lørdag? Det kan du måske, men kun mellem 08.00-10.00. Træning en onsdag morgen? Ja da, masser. Hvad med onsdag eftermiddag? Måske/Måske ikke.
Når der så er styr på trænere er det en 5/5 oplevelse, men at betale 590,- for måske/måske ikke at få et hold der passer ind i et normalt arbejdsliv er ret pebret.

Vastaus yritykseltä Arca
Et super sted med dygtige instruktører og fantastiske holdkammerater 💪💪

Vastaus yritykseltä Arca
I'm really happy with my experience in Arca so far. Everyone in the sessions is nice and helpfull. The coaches are super friendly and they explain the exercises really well, even if in danish hehe Their feedback is clear and helpfull, and they show adaptations to the exercises to each level. A big shoutout to Nicolai and Nana.
I am really seeing an improvement in my strength and I am still motivated to join every week!

Vastaus yritykseltä Arca
God og hurtig hjælp til check In af klasser, jeg med min måske for gamle mobil ikke synes at lykkedes med:).

Vastaus yritykseltä Arca
Der blev lyttet til og taget højde for min akutte situation da jeg mod min vilje må stoppe min træning i Arca. Jeg har egentlig aldrig oplevet andet i de sammenlagte 10 år jeg har trænet der. Altid god service, træning og miljø.