Arca Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Da jeg flyttede til et område, hvor jeg igen havde mulighed for at træne hos Arca, var det noget af det første, jeg gjorde at melde mig ind igen. En stor tak til Paulina fra kundeservice, s... Näytä lisää

Jeg har elsket at træne i ARCA (tidl. Crossfit Copenhagen) i henved 11-12 år. Man får en rigtig god træning og to timers holdtræning om ugen, så er man i stabil og god form. Kundeservice er altid hjæl... Näytä lisää

Elsker ARCA! Den beste beslutning jeg har taget å bli med min kollega på en Wod a friend trening! Sjov og lærerikt fra første trening og man merker progressjon ret hurtig! Hyggelig miljø og støtt... Näytä lisää

Elsker Arca! Søde trænere, good value for money, massere af forskellige hold og centre, kompetent undervisning i alt hvad crossfit har at byde på! Derudover har de fantastisk kundeservice. De var mege... Näytä lisää

1. Kuntosalit
  2. Kuntosali

Arca er Danmarks største udbyder af holdtræning af meget høj kvalitet. Vores tilgang til træning er unik og vi tror på, at du bliver bedre, sundere og stærkere af at træne med os. Arca betyder box på latin. En box er meget mere end et træningscenter og her er vi fælles om at træne. Fælles om at udfordre kroppen, lege, løbe og svede. Vi er ikke et fitnesscenter. Her er ingen spejle, ingen instruktør med mikrofon og ingen, er overladt til sig selv. Arca startede vi, da vi drømte om bedre og sjovere træning end hvad du kan finde i de gængse fitnesscentre – og fordi det ikke passede ind i deres verden. Vi ville bevæge os, uden at blive begrænset af æstetik, maskiner og monotone workouts. Derfor er dét, vi laver hos Arca ikke noget, du finder andre steder. I dag dukker tusindvis af medlemmer op hver dag op og træner, og selvom vi nu er at finde i alle de større danske byer, er det stadig din lokale box, du træner hos. Vi tilbyder ubegrænset træningsmuligheder i alle boxe og du bliver altid taget godt imod, uanset hvilken box, du træder ind i. Hver eneste box omfavner det helt særlige træningsfællesskab, hvor du kender din træner og hilser på ham og hende, du træner side om side med. Kom ned og træn med os i en af vores 20 boxe i Danmark.

Arca - Sundere. Stærkere. Sammen

Hos Arca er vi fælles om træningen. Dig og din træner – og resten af holdet. Sammen knokler vi for at blive sundere og stærkere. Vi bruger vores krop til dét, den er skabt til, udfordrer den og lærer nye færdigheder.
Træning hos os er sjov og effektiv træning. Vi træner funktionelt og intelligent, så vi både styrker kroppen nu og på lang sigt. Vi bruger alt fra sjippetov til kettlebells og tilrettelægger træningen så alle kan være med.

Promotion box for Arca

Få et godt opstartstilbud!

Kom i dit livs form. Meld dig ind i dag og spar minimum 650 kr.!

Erinomainen

Kaikki arvostelut

175 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Dejligt og motiverende træningssted

Dejligt og motiverende træningssted med godt sammenhold og mange dygtige trænere til en fair pris. Simple lokaler med vægtløftning i fokus. Som mor kunne jeg have ønsket mig bedre efterfødselshold. Ville ønske der var flere boxe i forstæderne.

28. huhtikuuta 2026

Hej Eva.
Tak for din anmeldelse – dejligt at høre, at du oplever god stemning og dygtige trænere. :-)

Tak også for din feedback omkring efterfødselshold og lokationer – det er rigtig værdifuldt input, som vi tager med i vores videre udvikling.

Overordnet fed træningssted

Overordnet fed træningssted, dygtige trænere, godt med plads. Det store minus er at der “ikke er plads” til kunder som er under 160 cm, f.eks hvad angår pull-up racks. Det er for højt. Jeg ville ønske der var lavere stativer til pull ups og t2b

27. huhtikuuta 2026

Hej Arnajaraq
Tak for din feedback – og fedt at høre, at du ellers er glad for både stedet, trænerne og faciliteterne. :-)

Vi forstår godt din pointe omkring højden på pull-up racks, og det er helt klart noget, vi skal være bedre til at tage højde for, så alle kan være med – uanset højde. Vi tager det med videre i vores overvejelser.

Team Arca

Gentofte

Jeg har trænet i Arca Gentofte i ca. 8 måneder. Desværre er der ikke mange alternativer ift CrossFit i nærområdet, og det er en af grundene til, at jeg er blevet så længe.

Min oplevelse er, at holdene ofte er for store. På grund af dette, er meget sjældent bliver rettet på teknik – hverken hos mig selv eller andre. Jeg har flere gange lagt mærke til mangelfuld teknik hos deltagere uden at det bliver rettet, hvilket ikke føles trygt.

Derudover oplever jeg, at instruktørernes tilstedeværelse varierer. I nogle tilfælde virker det som om opmærksomheden er rettet mod telefoner frem for deltagere under træningen.

Jeg har tidligere trænet CrossFit andre steder med stærkere fællesskab og mere engagerede, veluddannede trænere, og derfor føles dette desværre som et skridt ned i kvalitet.

Det som trækker op er én instruktør - Emil. Han virker engageret i deltagerne, og bruger tid på forklaringer af øvelser.

25. huhtikuuta 2026

Hej Becky.
Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi pris på, også når det er kritisk.

Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og vi forstår godt dine pointer omkring både holdstørrelser, manglende teknisk feedback og oplevet tilstedeværelse fra trænerne. Det tager vi meget seriøst.

Vores cheftræner vil tage hånd om situationen i Posthuset, så vi kan sikre bedre kvalitet på holdene og skabe de gode træningsoplevelser, som vi ønsker at levere.

Samtidig er vi glade for, at du fremhæver Emil – det giver os også en god pejling på, hvad der fungerer rigtig godt.

Du er meget velkommen til at skrive til os direkte på mail, hvis du har lyst til at uddybe – vi vil rigtig gerne se, om vi kan forbedre din oplevelse.

Team Arca.

Kampagne kun for at lokke til en service der ikke kan leveres

Købte d. 12-04-26 medlemskab. Jeg læste på hjemmesiden at i "har Opstartshold på tværs af alle boxe" og jeg tænkte, at det lød perfekt, da jeg aldrig har prøvet crossfit før og da jeg bor tæt på boxen i Valby. Da jeg så har meldt mig ind og derfor kan booke mig på hold, ser jeg at Opstartsholdene ikke tilbydes i Bazaren (Valby). Derudover meldte jeg mig ind for Opstart, WOD, Mobility, Endurance og Gymnastics WOD og ser så, at kun 2 ud af disse 5 hold tilbydes i Valby. Hvis jeg vil træne på disse hold skal jeg bruge 30 min transport hver vej + eventuelle udgifter til transport, hvilket jeg selvfølgelig ikke er interesseret i... Og hvilket heller ikke var det jeg meldte ind i. Jeg føler mig ekstremt taget ved næsen og er nu bundet til et medlemskab jeg egentlig ikke kan bruge til noget, da jeg ikke kan få opstartsholdene jeg skrev mig på for. Derudover tydeliggøres det heller ikke på hjemmesiden, at man skal være opmærksom på at over halvdelen af holdene ikke tilbydes i flere boxe. Jeg skrev en mail til jeres kundeservice lige da jeg opdager dette og lige efter min tilmelding. Denne mail har jeg stadig ikke fået svar på (snart to uger efter) og det er simpelthen for ringe. Det sender et kraftigt signal om, at jeres kampagne kun var til for at snyde folk ind i et abonnement de egentlig ikke kan bruge til så meget alligevel. Har stadig ikke brugt medlemskabet, grundet de manglende hold og vil egentlig gerne bare annullere, da i jo har løjet på hjemmesiden ved at skrive følgende "har Opstartshold på tværs af alle boxe". Jeg har altså købt en vare i ikke kan levere... 0 stjerner herfra hvis muligt for fejlagtige løfter på hjemmesiden og ikke eksisterende kundeservice.

12. huhtikuuta 2026

Hej Emma.
Tak for din besked.
Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse. Det er selvfølgelig ikke sådan, det skal føles at starte hos os.

Vi kan godt forstå din frustration i forhold til holdudbuddet i Valby, og det tager vi med videre – det skal være tydeligt, hvad der tilbydes hvor.

I forhold til din manglende respons fra kundeservice, så oplever vi desværre i øjeblikket problemer med, at nogle af vores svar ikke når frem, grundet en opdatering i Outlook. Det er vi i gang med at få løst hurtigst muligt.

Selvfølgelig skal du ikke være bundet til et medlemskab, du ikke kan bruge. Vi sørger for at få lukket dit medlemskab og refunderet dig. Du må meget gerne til skrive til os igen, så vi kan sikre, at vi får fat i dig og får det hele på plads.

Et simpelt, godt koncept

Et simpelt koncept:
Du kommer ind -> du lægger din næste time i trænerens hænder -> du puster lidt ud bagefter -> du smutter videre, med god energi og trætte muskler!

Godt sted. Søde, folk.

Hej Simon.
Det er jo spot on! :-)
Vi er glade for, at du oplever det som nemt, effektivt og med god energi hele vejen igennem. Tak for de pæne ord!

Team Arca.

Hurtig og venlig kommunikation og hjælp

Fik hurtigt svar i forbindelse med at skulle have medlemskab i bero i forbindelse med graviditet, både i 2021 og 2026. Meget venlig og imødekommende kommunikation fra Arcas medarbejder.

9. huhtikuuta 2026

Hej Irene.
Hvor er det dejligt at høre.
Tak fordi du deler din oplevelse – og at vi også kunne hjælpe dig godt begge gange. Det betyder meget for os, at du har følt dig mødt med venlig og imødekommende kommunikation. :-)

Team Arca.

Raskt svar og god kundeservice:)

alltid raske og hyggelige svar fra personale hos arca:)

10. huhtikuuta 2026

Hej Shirin.
Det gør os virkelig glade at høre.
Tak for de søde ord ! :-)
Vi prøver altid at holde tonen både hyggelig og hjælpsom!

Team Arca.

Very good and quick customer service

Very good and quick customer service! They always answer my questions and help me very quickly.

9. huhtikuuta 2026

Hi!
That’s great to hear – thank you! 😊 We’re really glad we can help quickly and be there when you need us 🙌

God stemning

God stemning, energi, trænere og alt spiller bare. Lidt pricey, men jeg synes det er det værd.

Hej Betty
Fedt at høre, at stemningen, energien og trænerne bare spiller. :-)
Tak for din ærlige kommentar – det betyder meget, at du synes, det er det værd!

Altid god stemning!

31. maaliskuuta 2026

Hej Sofie.
Sådan skal det være! :-)
Tak for de gode ord – vi er glade for, at du mærker den gode stemning!

Aldrig mere fitnesscenter!

Efter jeg har prøvet holdene hos arca, kan jeg ikke forestille nogensinde at stå i et fitnesscenter igen. Her slår man hjernen fra og kommer i form.

Hej Jonas.
Det er jo den bedste kompliment, vi kan få 😄💪 Fedt at høre, at holdtræningen bare spiller – og at du kan koble helt af og samtidig komme i form!

Team Arca.

For dyrt grundet ustabiliteten.

Generelt et rigtigt godt sted, men det er alt for ofte at der ikke kan findes trænere, så holdene enten bliver aflyst eller slet ikke bliver lagt op. Træning en lørdag? Det kan du måske, men kun mellem 08.00-10.00. Træning en onsdag morgen? Ja da, masser. Hvad med onsdag eftermiddag? Måske/Måske ikke.

Når der så er styr på trænere er det en 5/5 oplevelse, men at betale 590,- for måske/måske ikke at få et hold der passer ind i et normalt arbejdsliv er ret pebret.

29. maaliskuuta 2026

Hej Jakob.
Tak for din ærlige feedback – den tager vi helt klart med os. Vi forstår godt, at det er frustrerende, når hold bliver aflyst eller ikke passer ind i ens hverdag, og det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Vi arbejder løbende på at få bedre stabilitet i holdplanen og dækning med trænere, så det bliver nemmere at finde træningstider, der passer. :-)

Tak fordi du også fremhæver, at oplevelsen er god, når holdene kører som de skal, det betyder meget for os 🙏

Good love it

Good love it

20. maaliskuuta 2026

Hi!
Love to hear it! 😊
Thanks for the kind words.

Team Arca.

Et super sted med dygtige instruktører…

Et super sted med dygtige instruktører og fantastiske holdkammerater 💪💪

24. maaliskuuta 2026

Hej Peter.
Det er jo lige præcis sådan, vi drømmer om, det føles 💪😄 Tak for de flotte ord – og for at være en del af fællesskabet!

Team Arca.

Højen Arca will make me a beast!

I'm really happy with my experience in Arca so far. Everyone in the sessions is nice and helpfull. The coaches are super friendly and they explain the exercises really well, even if in danish hehe Their feedback is clear and helpfull, and they show adaptations to the exercises to each level. A big shoutout to Nicolai and Nana.
I am really seeing an improvement in my strength and I am still motivated to join every week!

22. tammikuuta 2026

Hi Marin.
This is so great to read – thank you for sharing your experience! 😊 We’re really happy to hear that you feel supported in the sessions and that the coaching and feedback help you progress.

Huge shoutout to Nicolai and Nana as well 🙌 And it’s amazing that you’re already seeing strength improvements – that’s what it’s all about 💪

Team Arca.

God og hurtig hjælp til check In af…

God og hurtig hjælp til check In af klasser, jeg med min måske for gamle mobil ikke synes at lykkedes med:).

22. maaliskuuta 2026

Hej Luna.
Godt vi kunne hjælpe .
Teknikken driller desværre nogle gange 😊
Tak for din anmeldelse, og fedt at du kom godt igennem check-in alligevel!

Der blev lyttet

Der blev lyttet til og taget højde for min akutte situation da jeg mod min vilje må stoppe min træning i Arca. Jeg har egentlig aldrig oplevet andet i de sammenlagte 10 år jeg har trænet der. Altid god service, træning og miljø.

19. maaliskuuta 2026

Hej Henrik.
Det betyder virkelig meget at læse – tusind tak for din tillid gennem alle de år 🙏:-)
Vi er glade for, at du har følt dig mødt og taget seriøst i din situation. Vi håber, vi ser dig igen en dag.