Da jeg flyttede til et område, hvor jeg igen havde mulighed for at træne hos Arca, var det noget af det første, jeg gjorde at melde mig ind igen. En stor tak til Paulina fra kundeservice, s... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg har elsket at træne i ARCA (tidl. Crossfit Copenhagen) i henved 11-12 år. Man får en rigtig god træning og to timers holdtræning om ugen, så er man i stabil og god form. Kundeservice er altid hjæl... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Elsker ARCA! Den beste beslutning jeg har taget å bli med min kollega på en Wod a friend trening! Sjov og lærerikt fra første trening og man merker progressjon ret hurtig! Hyggelig miljø og støtt... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Elsker Arca! Søde trænere, good value for money, massere af forskellige hold og centre, kompetent undervisning i alt hvad crossfit har at byde på! Derudover har de fantastisk kundeservice. De var mege... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Arca er Danmarks største udbyder af holdtræning af meget høj kvalitet. Vores tilgang til træning er unik og vi tror på, at du bliver bedre, sundere og stærkere af at træne med os. Arca betyder box på latin. En box er meget mere end et træningscenter og her er vi fælles om at træne. Fælles om at udfordre kroppen, lege, løbe og svede. Vi er ikke et fitnesscenter. Her er ingen spejle, ingen instruktør med mikrofon og ingen, er overladt til sig selv. Arca startede vi, da vi drømte om bedre og sjovere træning end hvad du kan finde i de gængse fitnesscentre – og fordi det ikke passede ind i deres verden. Vi ville bevæge os, uden at blive begrænset af æstetik, maskiner og monotone workouts. Derfor er dét, vi laver hos Arca ikke noget, du finder andre steder. I dag dukker tusindvis af medlemmer op hver dag op og træner, og selvom vi nu er at finde i alle de større danske byer, er det stadig din lokale box, du træner hos. Vi tilbyder ubegrænset træningsmuligheder i alle boxe og du bliver altid taget godt imod, uanset hvilken box, du træder ind i. Hver eneste box omfavner det helt særlige træningsfællesskab, hvor du kender din træner og hilser på ham og hende, du træner side om side med. Kom ned og træn med os i en af vores 20 boxe i Danmark.
Yrityksen kirjoittama

Tanska

Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Altid hurtig og god service, megasød personale og sejte træninger!

Vastaus yritykseltä Arca
Jeg har været medlem i 6 måneder. Sikke et fællesskab. Gode coaches der både presser en, men samtidig har stort fokus på at man har teknikken i orden. Jeg har været i kontakt med kundeservice på mail et par gange, og de svarer hurtigt og er utrolig serviceminded.

Vastaus yritykseltä Arca
I had a problem with my QR code, it did not registered my attendance to class.
I contacted Arca’s support team and it was solved so fast an easy!
I think they could have their menu in English - just as a Suggestion :)

Vastaus yritykseltä Arca
Jeg får altid den bedste service og hurtig tilbagebetalinger på mine spørgsmål!

Vastaus yritykseltä Arca
Altid søde og hjælpsomme hos Arcas kundeservice

Vastaus yritykseltä Arca
Hurtig og præcis svar på min problem, da jeg kontaktede dem via e-mail. Derudover fantastisk sted at træne og altid super trænere og hold 🙏🏻🙌🏻

Vastaus yritykseltä Arca
God service, og virkelig god behandling af staff. Skud ud til Patrick for ekstra god service😊

Vastaus yritykseltä Arca
Der opstod en fejl i deres app, som angav, at jeg ikke var mødt op til et hold – selvom jeg faktisk deltog. Jeg udfyldte formularen og gjorde opmærksom på fejlen, og det blev hurtigt rettet. Meget god og hurtig service!

Vastaus yritykseltä Arca
Havde nogle problemer med app og logge ind (hvilket viste sig at være egen skyld), men fik super hjælp af Patrick fra hovedkontoret.

Vastaus yritykseltä Arca
Lige blevet meldt ind. Er dukket op for 2. Gang i træk for døren ikke åbner som planlagt. Super træls at kører 20 km for at opdage døren er låst selvom den burde være åben.. må bare melde mig ud igen og finde et alternativ

Vastaus yritykseltä Arca
Arca er helt forrygende, dygtige trænere, venlig kundeservice og de bedste forudsætninger for at blive både stærkere, sundere og gladere :)

Vastaus yritykseltä Arca
Baby WOD er super fedt, men knap så fedt når der ikke kan skaffes trænere og holdene derfor bliver aflyst. De aflyste hold bliver der ikke kompenseret for, hvorfor vi betaler for et produkt vi ikke kan bruge.
Det er bare ikke i orden.
Når man skriver til administrationen virker de konflikt sky, og svarer ikke konkret på ens spørgsmål.
Det er sku en ommer.
Tænk på jeres medlemmer, det ville klæde jer.

Vastaus yritykseltä Arca
Det fleste boxe er lidt for beskidt (og jeg er ikke sarte), trængt, mange coache er ikke særlig dygtig og WOD er meget underlig programmeret.
Til gengæld er omklædning og bad super rent og pæn👍

Vastaus yritykseltä Arca
Rigtig god træning og kundeservice!
Man bliver altid mødt med et smil af trænere og et par opmuntrede ord mens man kæmper hårdt igennem dagens program 😊
Det samme gælder kundeservice, altid en venlig besked og meget hjælpsom og forstående.
En varm anbefaling herfra 👍🏻

Vastaus yritykseltä Arca
Arca tænker kun på penge og ikke på deres medlemmers behov.
Får ikke svar ved henvendelser og aflyser hold uden at finde en vikar, når de har været vidende længe om dette behov.
Trænerne er søde og dygtige ( får 5 stjerner), men administrationen er ikke servicemindede eller professionelle

Vastaus yritykseltä Arca
Ventetiden på kundeservice må ikke slå en ud af kurs, for når først de er der, så er servicen i top.
- Og et skud ud til Patrick skal lyde.

Vastaus yritykseltä Arca
I like that there are many Arca sites across Copenhagen and that there is also a good variety of classes and instructors.
That said, the number of classes you can book is ridiculously low, and for that reason you can’t make good use of everything Arca has to offer.
You’re only allowed to book 4 classes at the same time. This number increases to 8 when you’ve done 300 (!!) classes, and to unlimited when you’ve done 1000 (lol). This means that it would take you almost a year training 7 days a week to get to the first increase and it becomes simply impossible if you train 2-3 times a week.
And if you’re wondering why you could need more than 4 bookings if training 2-3 times a week, the reason is that classes open 2 weeks in advance and many get fully booked very soon. This means that the only way to get in is by booking way in advance, which you really cannot do if you can only book 4 classes.
This would be so easily solved by allowing people to pay more monthly to get more bookings, as I am sure many people would gladly do, but until then, I don’t think Arca deserves more than 2 stars because this is such a massive pain in the ass

Vastaus yritykseltä Arca
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.