Arbejdernes Landsbank Arvostelua 581

TrustScore 1.5/5 tähteä

1,6

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Værste bank og betjening overhovedet sikke en grov og ubehageligt kvinde jeg talte med i telefonen, så grov og negativt harsk og sur. Har aldrig haft behov for at tale med nogen i banken, da jeg kun... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1 tähti

On vastannut 92 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 1/5 tähteä

Dont even consider this bank

This is the worst customer service experience in a bank that I have ever had.I had so many bad experiences with them and always the same outcome, not taking responsibility of anything nor helping. They are always willing to say no to requests for help, even the advisors. Everything becomes complicated and takes a long time. To talk with customer service is also a nightmare with long waiting time on the phone. I recommend to stay away from this bank and find another one. Most of them also don't speak english.

23. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Min bror som jeg er værge til skulle…

Min bror som jeg er værge til skulle overflytte penge fra en konto til hans anden konto, så jeg tog ud til ham for at ringe til banken om fredagen for at overflytte hans penge sammen med ham så han kunne få til sin mors gravsten. Selvom jeg havde brugt over 1 time på at køre hjem til ham, og derefter 45 min for at få dem overført var der ingenting sket mandag, og da jeg ringede for at høre hvorfor der ikke var sket noget da min bror var gået forgæves i banken ville de ikke svare på mit spørgsmål før jeg kørte ud til ham igen, og brugte 2 timer mere på at få flyttet sine egne penge. En bank med styr på ingenting

23. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Trist nu har de slået sig sammen med…

Trist nu har de slået sig sammen med sydbank. Og så flytte de også om i sydbank. Og der er der bare ingen parkering og man skal gå langt om i gågaden for at hæve penge. Som om de kun er ude på at gøre det mere vanskeligt for alle kunder. Utroligt de ikke gør mere for deres kunder

I burde jo tænke på jeres kunder. Og ikke på en bygning. I fyrer jo også folk så hvorfor en bygning der kan være flere folk i??? Vi skal måske bare stå en en længere kø??? I åbner kl.13 dårlig tid. I burde åbne kl.9 og så have en bygning hvor det er til at kom til og fra. uden man skal gå langt fordi der ikke er til at kom til med bil.

Ja det skal jeg love for. Hvor kommer man af med mønter????

21. maaliskuuta 2026

Hej Carsten
Det er rigtigt, vi er fusioneret til AL Sydbank. Med fusionen forener vi det bedste fra tre banker med hver deres styrker og lokale
tilhørsforhold. Kombinationen af de tre banker og de mange dygtige rådgivere gør, at AL
Sydbank står endnu stærkere til at kunne servicere vores kunder.
Grunden til at tidligere Sydbanks lokaler er valgt i dit lokalområde skyldes med stor sandsynlighed, at den lokation bedst kunne rumme antallet af medarbejdere.

Jeg håber, at du hurtigt vænner dig til at skulle gå ind ad en anden dør på en ny lokation. Jeg ved ihvertfald, at mine kolleger i filiailerne er mere end klar til at tage godt imod jer det nye sted.

Værste bank og betjening overhovedet

Værste bank og betjening overhovedet
Har aldrig haft behov for at tale med nogen i banken, da jeg kun bruger online bank, men skulle nu tale med en "rådgiver",,, nej tak, aldrig oplevet sådan en nedladende måde en bank ansat talte til mig i telefonen, virkligt ubehageligt.

20. maaliskuuta 2026

Fra al bank til Al Sydbank. Utilfredsheden stiger

Min oplevelse af AL bank gøre fusionering med Sydbank, at det var en bank der var der for kunderne. At man fik en god følelse når man ringede til dem, og de var generelt venlige mennesker.

Efter fusionen, kan man tydeligt mærke at de har en anden måde at behandle kunder på. Som bestemt ikke er værdigt. De presenterar ikke sig når man ringer og har en flabet attitude som ikke er værdig for en kunde. Lægger på når du spørger hvem man snakker med. Virkelig uselt. Deres chef for kundeservice er højst sandsynligt den der har præget dem i dette, han burde som ansvarlig fjernes fra den post.

18. maaliskuuta 2026

Hej Hamid
Det er vi kede af at høre.
Jeg kan ikke genkende, at vi skulle have ændret os til det værre. Det er i hvert fald slet ikke hensigten.
Vi er i øvrigt slet ikke lagt sammen på den måde endnu, så fusionen burde ikke have noget med din oplevelse at gøre.
Håber vi kan finde hinanden igen, hvis du giver os chancen.

Vi er så glade for AL-bank og Sasha Tafdrup

Vi er så glade for AL-bank, og det skyldes især vores fantastiske bankrådgiver Sasha Tafdrup i Hillerød filial ❤️💪 Tusind tak Sasha 😊 Du er den bedste og mest kompetente rådgiver, vi nogensinde har haft. Vi er enormt trygge ved rådgivning, og i det hele taget er AL-bank rigtig god med kanon it-løsninger.

17. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Arbejdernes Landsbank

Hej Wickie, hvor er det pænt af dig at skrive!
Det er vi meget glade for at høre. :-)
Sasha takker også for de søde ord.

Saanut 1/5 tähteä

pas på og hold jer væk fra AL-Bank

pas på og hold jer væk fra AL-Bank, de spærre dine kort og fryser dine konti uden gyldig grund og glemmer så også at oplyse om det hvilket de lovmæssigt er forpligtet til, efterfølgende lyver man så om at man ikke kan se det er sket i systemet, heldigt jeg huskede at tsgr billeder af det, ellers havde de stadig nægtet jeg ikke havde adgang til min løn og budget konto i 5 dage

Dette er under al kritik og der er tid til at finde en ny bank

9. maaliskuuta 2026

Hej André
Jeg synes, du skal tage snakken videre med filialen, og få dem til at forklare dig, hvad årsagen er til, at de har spærret dine kort mv.

Saanut 1/5 tähteä

Jeg sad og hjalp min hustru (som ikke…

Jeg sad og hjalp min hustru (som ikke snakker/skriver 100% dansk inu) om at ansøge over i jeres bank fra hendes anden bank i Danmark. En temmeligt ligetil process. Tog mig en time cirka med jeres lange spørge skema, plus uploadning af diverse filer og dokumentationer i efterspørger. Det er snart 45 dage siden..og nej der mangler ikke noget information indsendt (før i kommer for godt igang med jeres undskyldninger og rationaliseringer)

i påstår man hører fra jer indenfor 10 dage højst. i er jo helt væk? Grotesk og skræmmende måde i fører jeres bank på.

Senere så jeg alle disse dårlige anmeldelser, og kan da kun konkludere at noget er helt galt med jer?

1. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Arbejdernes Landsbank

Det må vi beklage, hvis vi ikke har grebet jeres ansøgning. Jeg ved desværre ikke, hvad der er sket. Men det er selvfølgelig ikke godt nok og ikke vores normale standard.

Dårlig rådgivning og kundeservice

I efteråret 2025, gik vi i gang med at undersøge mulighederne for en anden bolig, derfor satte vi et møde op med vores rådgiver om hvilke muligheder der kunne være. Vi havde selv opsat 3 konkrete ønsker, som skulle være udgangspunkt for samtalen. Vores rådgiver mødte uforberedt op (selvom vi havde indsendt information 2 uger i forvejen for mødet), da vi afsluttede møde fik vi godkendt at kunne låne til et beløb, 2 uger senere havde vi fundet boligen (indenfor det godkendte beløb), svaret var nu at vi ikke kunne låne til boligen... Rådgiveren kunne ikke begrunde hvad der var ændret på de to uger eller hvorfor. Derudover bliver der ikke svaret på vores mails.

Derfor har vi taget konsekvens og rykket bank. I den forbindelse har vi både fået bedre service og renter på vores eksisterende boliglån.
Vi prøvede at kontakte en anden afdeling hos AL inden bankskiftet, men den afdeling vente aldrig tilbage. Det er vores oplevelse og ville ikke anbefale Arbejdernes Landsbank.

2. helmikuuta 2026

Kære Signe
Det er ærgerligt, at vi ikke kunne få enderne til at mødes i sin tid.
Ifølge mine oplysninger har vi ikke på noget tidspunkt sige ja til et lån ud fra de oplysninger, som I sendte og gav til os.

Silkeborgvej

Silkeborgvej, 8230 Åbyhøj
Denne afdeling, levede i DEN grad op til deres navn..
AL-bank
Arbejdernes Lortebank
Nærmere uddybelse er vist unødvendig ...

10. heinäkuuta 2025

Skrald bank

Skrald bank, de stiller krav til at jeg ikke må modtage mobilpay eller overfører penge til vores fællesbank ? Hvad skal jeg egentlig brug jer til hvis jeg ikke kan bruge jer til at sende penge til andre :D? i er til grin.

5. maaliskuuta 2026

Hej Asad
Jeg kender af gode grunde ikke til, hvorfor du har fået den orientering. Jeg synes, du skal række ud til din filial, hvis du undrer dig, så I kan tage snakken.

En pålidelig bank!

God service og kompetente medarbejdere! Kan varmt anbefales

2. maaliskuuta 2026

Hej 393116
Det er vi rigtig glade for at høre. Tak for at dele din tilfredshed med os, det betyder meget for os.

Dårlig service

Vi har ventet en uge på en tilbagemelding på vurdering af vores hus. Vi venter stadig.
Vi vil også flytte afdeling men venter stadig på at de ringer os op for at få lavet en aftale om et møde. Vi har ringet til kundeservice to gange for, at bede afdelingen om at ringe os op.
Dårlig kundeservice!!

20. helmikuuta 2026

Hej Freya
Jeg ved ikke, hvad I fik af lovning på tilbagemelding, men jeg er sikker på, at I snart hører fra dem. Evt. send dem en besked via netbank og mind dem om, at I meget gerne snart hører fra dem

Saanut 1/5 tähteä

Jeg har i dag modtaget afgørelsen fra…

Jeg har i dag modtaget afgørelsen fra Det Finansielle Ankenævn i min sag mod Arbejderens Landsbank. Selvom jeg har været kunde i 35 år og har fremlagt dokumentation for hver eneste krone, har ankenævnet valgt at give banken medhold i at opsige mit kundeforhold.
​Det er rystende at opleve, hvordan banken har sat deres jurister til at køre en sag mod mig, hvor de bevidst har valgt at se bort fra den dokumentation, jeg har indsendt. Jeg har spillet med åbne kort og givet dem svar på alt, men banken har i stedet valgt at mistænkeliggøre mig og ignorere fakta.
​Hvis banken mener, jeg har gjort noget ulovligt, bør de melde mig til politiet.
Det er mærkeligt, at en bank og deres jurister kan få lov til at agere både efterforsker og dommer. Hvis de rent faktisk mente, at mine penge ikke var lovlige, så burde de have overdraget sagen til politiet, så den kunne blive vurderet af en uvildig myndighed. Det har de ikke gjort, fordi de ved, at min dokumentation er i orden.
​Ankenævnet har i deres afgørelse lagt vægt på bankens ret til selv at vurdere deres kunder, hvilket i praksis betyder, at banken kan ignorere fremlagt dokumentation, hvis de har lyst. Det efterlader kunden fuldstændig retsløs, uanset hvor ærlig man er.
​Arbejderens Landsbank markedsfører sig på ordentlighed, men min oplevelse er det stik modsatte. De har jagtet en loyal kunde og brugt hvidvaskloven som et værktøj til at komme af med mig, på trods af at alt er dokumentere

19. helmikuuta 2026

Kære Jan
Det er naturligvis ærgerligt for dig, at du har tabt sagen ved det finansielle ankenævn.
Du og banken ser tilsyneladende sagen meget forskelligt, men nu er der faldet en afgørelse, og der er dermed sat punktum for sagen for vores vedkommende.

Ankenævnets formandskab er sammensat af en højesteretsdommer (formand) og tre næstformænd, henholdsvis to landsdommere og en byretsdommer. Ankenævnets medlemmer er i øvrigt udpeget af Finans Danmark og Forbrugerrådet Tænk.

Saanut 1/5 tähteä

Jeg har desværre fået en ny "rådgiver"…

Jeg har desværre fået en ny "rådgiver" - den forrige, tog kontakten til banken alvorligt, og vendte retur med svar hurtigt og effektivt - ikke altid med det svar jeg ønskede; men sådan er det jo :-)

Den nye derimod - er næsten umulig at træffe, svarer først når man forsøger tredje gang, glemmer at få de oplysninger de skal bruge, glemmer at gennemføre ordrer om flytning at midler der er aftalt, giver forkerte oplysninger om tidshorisonter og kommer med nye dokumentationskrav, når man rykker for gennemførelsen af ordrer der skulle have været foretaget.
Alt dette forsinker - for mig - vigtige processer, undergraver min troværdighed overfor mine samarbejdspartnere, idet lovede betalinger og lignende ikke gennemføres som lovet.

Jeg vil ikke blande mig i hvordan de vil drive forretning, men jeg havde en forventning om, at Arbejdernes Landsbank, der i de sidste 14-15 år er "kåret" som den bedste bank - ville opføre sig - om ikke andet professionelt, og ikke langt under hvad dårligere placerede banker yder af service.

Minimerer nu min portefølje og flytter de meste - for banken - indtægtsgivende konti til en af deres konkurrenter.

16. helmikuuta 2026

Hej Henrik
Vi er kede af at høre, at du ikke er lige så tilfreds med din nye rådgiver som den gamle. Jeg går ud fra, at du har fortalt vedkommende om din utilfredshed, så han/hun har haft mulighed for at ændre på dine kritikpunkter.

Ekspeditionen

Ekspeditionen
Du ringer til en bestemtrådgiver, og når man venter på at den ønskede rådgiver/afdeling bliver ledig - så er man i kundeservice, hvor de høflige medarbejder gang på gang omstiller, beklager på andres ''bankens'' vegne, fordi de ikke kan løse dit problem og der ikke er nogen der tager telefonerne.

Jeg har nu oplevet det mange gange og derfor brugt meget tid på at vente til ingen verdens nytte. Håber at AL-bank / Sydbank tager det til eftertanke.

12. helmikuuta 2026

Hej Eva
Jeg ved, at de dygtige og venlige kolleger i Kundeservice gør alt, hvad de kan for at omstille eller løse "problemet" selv. De/Vi kan ikke gøre mere, end vi gør i øjeblikket.

Hvis det er noget, hvor din rådgiver skal ind over, så kan du selv skrive direkte til din rådgiver via netbank eller mobilbank - og bede om at blive kontaktet.

Forfærdelig bank

Forfærdelig bank. Modtager trusler om at få lukket kontoen fordi jeg ikke har udfyldt nogle spørgsmål via et link de har sendt. Linket virker ikke og kan ikke åbne. Hold jer væk.

11. helmikuuta 2026

Hej Bob
Alle banker er forpligtede til at have solidt kendskab til kundernes brug af banken. Derfor er vi nødt til at bede om nogle informationer.
Hvis linket ikke virker, så kontakt din rådgiver/filial direkte - eller Kundeservice.

Saanut 3/5 tähteä

Uduelig app men okay bank

Super fin kundeservice og nemt at følge med i rente ændringer. Men det er fuldstændigt umuligt at følge med i sin indtægt og forbrug.
Hvis man vil følge med i hvad men har brugt penge på, skal man manuelt sidde og vælge en kategori for alle køb da alle transaktioner ender i "ikke kategoriseret". Dette gælder også hvis man overfører penge mellem kort.

11. helmikuuta 2026

Hej Frederik
Tak for både ros og ris.
Ja, det er ikke optimalt. Jeg ved, at vi løbende arbejder på at forbedre mobilbank og netbank. Jeg kan dog ikke sige noget om de konkrete ting, som du nævner.

Saanut 1/5 tähteä

Jeg har haftarbejdernes landsbank i…

Jeg har haft arbejdernes landsbank i mange år. Har også fået spørgeskemaer som jeg har svaret på så godt som jeg kunne. Jeg har en opsparingskonto og en alm lønkonto hvor jeg hver måned overfører et beløb til min opsparingskonto . Jeg hæver engang imellem på min opsparing for at have kontanter til og være hjemme hvis alt pludselig går ned eller hvad ved jeg og sætter også nogle af dem jeg ikke bruger tilbage på min opsparing og har informeret banken om dette. Pludselig fik jeg en besked om at mine indsættelser ikke passede med det jeg havde hævet stod lidt uforstående overfor det for det gør det da i den grad. Så fik jeg en besked om at jeg ikke længere kunne sætte kontanter ind i banken før jeg kunne vide en dokumentation for hvor jeg havde pengene fra, kunne enlig ikke lade være med og grine lidt af dem i starten, for de kunne for pokker da bare se at pengene kom fra min opsparingskonto i banken jamen altså det er op af bakke men var meget gal i hoved for jeg får førtidspension intet andet hvor svært kan det være men følte at banken fik mig til og føle at jeg gjorde noget galt og det gør jeg ikke. Så i dag da jeg skulle over og handle kunne jeg ikke engang købe mad forde de har lukket mine kontoer uden og informere mig om dette kontaktede banken kl 17.00 men de kunne ikke fortælle andet end jeg ikke havde svaret på et spørgeskema som var sendt ud og nej det har jeg ikke opdage, men at de lukker ens konto uden man har mulighed for at købe mad er dog det værste svineri og det burde de ikke have lov til jeg skifter bank øjeblikkelig det kan kun gå for langsom

9. helmikuuta 2026

Hej Nynne
Øv, det er jeg ked af at høre. Det lyder for mig som en stor misforståelse.
Jeg håber, du kan tale sammen med din rådgiver, så misforståelserne kan blive ryddet af vejen hurtigst muligt.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin