Δυστυχώς η δική μας εμπειρία ήταν άθλια
Δυστυχώς η δική μας εμπειρία ήταν άθλια
Κλείσαμε αυτοκίνητο 7 θέσεων 2,5 μήνες πριν το ταξίδι μας και ήμασταν ήσυχοι ότι θα έχουμε ένα αξιόλογο αυτοκίνητο.
ΟΤΑΝ παραλάβαμε το αυτοκίνητο εκτοσ Τις βρωμιές εσωτερικά και στα καθίσματα ανακαλύψαμε ότι το ένα κάθισμα πίσω δεν έκλεινε οπότε τα πράγματα μας ήταν δύσκολο να φορτωθούν αλλά δώσαμε τόπο στην οργή τα βάλαμε όπως όποια ξεκινήσαμε το ταξίδι μας προς Ζαγοροχώρια.. στον δρόμο προς τα εκεί και περίπου 2-2,5 ώρες στον δρόμο ανακαλύψαμε πως το αυτοκίνητο ΔΕΝ είχε φρένα (χαμηλή στάθμη υγρών φρένου που σημαίνει ότι τα τακάκια είχαν φαγωθεί σε ακραίο βαθμό)
Το καταλάβαμε όταν χρειάστηκε να φρενάρουμε λίγο πιο απότομα ( από 120 σε 70 χλμ) και τα φρένα ζεστάθηκα τόσο που βούιζε όλο το αμάξι και μόνο αυτό το καθιστούσε πολύ επικίνδυνο στην οδήγηση (συν ότι άναβαν 3-4 βλάβες μαζί με την χαμηλή στάθμη υγρών φρένου)
Όταν έγινε αυτό έλεγξα όλο το αμάξι και είδα ότι επίσης το αυτοκίνητο χρειαζόταν λάδι γιατί ήταν χαμηλή η στάθμη και τα πίσω λάστιχα ήταν άθλια.. δεν το συζήτησα άλλο είχα μωρό 10 μηνών μέσα στο αμάξι κάλεσα το γραφείο και κανονίσαμε αλλαγή αυτοκινήτου.
Σε 3 ώρες παρά κάτι το αυτοκίνητο μας είχε έρθει στην Ελάτη όπου και έγινε η αλλαγή, μας έφεραν το ίδιο αμάξι το οποίο δεν δούλευε ο αέρας στο καλοριφέρ παρά μόνο 4η σκάλα, πίσω δεν δούλευε τίποτα από καλοριφέρ και ας έχει να ρυθμίσεις και πίσω, 3 λάστιχα καινουρια και μια ρεζέρβα βαλμένη ανάποδα να μην φαίνεται η ημερομηνία παραγωγής, ένα φανάρι πίσω δεν άναβε, ήρθε πιο βρώμικο από το προηγούμενο αμάξι εσωτερικά, χρειαζόταν κάποια βάση μηχανής για βούιζε όλο το αμάξι, δεν δούλευε το ράδιο και επίσης δεν δούλευε το μισό τιμόνι ( από τα κουμπιά πάνω εννοώ )
Και βέβαια δεν αναφέρω καν το πόσο τρακαρισμένα ήταν και τα δύο αυτοκίνητα ή πόσο θαμπά ήταν τα φανάρια του δεύτερου αυτοκινήτου ή το ότι δεν είχε γυαλοκαθαριστηρες ας πούμε έτσι ; Ούτε ότι έβαζαν αέρα από παντού
Το μοναδικό ελαφρυντικό ήταν η τιμή του αυτοκινήτου αλλά καλύτερα να πλήρωνα 100-200 ευρώ παραπάνω και να ήξερα ότι ήμουν σε μια εταιρεία σοβαρή αλλά δεν ήξερα καν που έκλεισα το αμάξι γιατί εκεί με έστειλε η imperial όταν τις ζήτησα αμάξι στον Πειραιά και μου είπε ότι θα με στείλει σε συνεργαζόμενο γραφείο…
30. marraskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu