Tak for en dejlig dag i går. Virkelig lækker mad, super god betjening, skønne omgivelser😀.5 stjerner herfra.Vh Karen og Peter Laasby

Dejligt mad. Priser under normal for lignende restauranter. Ægte italiensk. Ejerne altid med overskud og klar til en sjov kommentar eller 2. Gode omgivelser ved torvet. Bemærk også de flotte... Näytä lisää

Lækker italiensk buffet Alt hvad hjertet kan ønske Hurtig betjening , ejeren har opmærksomhed på alle gæster. Unge venlige tjenere , alt smagte tip top.

God udsigt, men det var også det eneste positive. Tjeneren var så forvirret. Vi oplevede andre borde skulle vente længe på deres mad og fik oveni købet ikke det de havde bestilt. Vores mad smage o... Näytä lisää

4,0

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

4,0

Kaikki arvostelut

4 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Absolut forfærdelig oplevelse

Absolut forfærdelig oplevelse.
Da vi kom kunne personalet ikke finde vores reservation - hvilket vi havde lavet 3 uger forinden til 8 personer. Heldigvis fandt de den efter en del tid.
Vi fik vores bord. Der er SÅ LIDT plads mellem bordene og stole at det næsten er umuligt at komme ind og ud, samt sidder der nogen ved bordet bag dig, så kan du ikke komme ud.
Da vi skulle bestille skulle de fleste have steak-retter. Dette var dog svært for tjeneren at holde styr på, og der skulle startes forfra af flere omgange. Der blev ikke spurgt hvordan bøfferne skulle steges.
Vi fik serveret drikkevarer og manglede glas. Ingen service at hente ved tjenerne.
Vi fik serveret brød og smør - hvilket var det bedste mad vi fik hele aftenen.
Da vi fik maden blev jeg virkelig chokeret. Det så ikke engang lækkert ud.
Vi fik serveret 5 kogte kartofler - IKKE kogt i saltvand.
Vi fik et par grøntsager - primært peberfrugt.
Vi fik bøffer - De var enten helt gennemstegte eller helt rå og seje.
Bearnaise-sovsen var skilt og helt grynet. Det lignede virkelig bare en Knorr bearnaise som de ikke kunne redde. Alt dette kostede 269 kr. pr. person.
Kan man ikke finde ud at at stege en bøf eller lave en ordentlig bearnaise sovs så lad vær med at have det på menukortet, da min forventning til den pris er god bøf med god rørt bearnaise sovs.
Vi blev ikke spurgt én eneste gang om maden var god eller om vi manglede noget (drikkevarer).
Da vi havde spist det vi gad, kom de hurtigt og samlede tallerkner - heller ikke her blev vi spurgt hvordan det havde smagt.
Tjenerne kunne ikke så meget smile og virkede egentlig til at de heller ikke gad prøve på at yde god service. Dertil er det super upassende at have tyggegummi i munden når man er på arbejde, samt har med mad at gøre.
Det eneste positive ved denne aften var udsigten over vandet - men det opvejer ikke for den pris vi betalte pr. kuvert.
Alt i alt en helt forfærdelig oplevelse. Det er et sted jeg aldrig sætter mine fødder igen.

31. toukokuuta 2022

Maden var udmærket men …

Maden var udmærket. Men da servitrice endelig kom til vores bord og vi fik bestilt. Fik vi drikkevarer incl en kande isvand. Men ingen ekstra glas og ingen servering af brød med smør som aperitif/eller vente på bestilt mad. Efter ca. 10 minutters tid og ingen vendte tilbage med ekstra glas og aperitif gik jeg selv til baren/disken og spurgte efter dette. Ejer sagde. Vi kommer og servicerer jer om et øjeblik. Men vi har meget travlt. Ok. Sagde jeg. Det er for så vidt i orden at der er travlt. Men det skal jo nødvendigvis ikke gå ud over den enkelte kunde. Og betaling af maden inden vi gik var bestemt heller ingen god oplevelse. Bing bing på kasseapparat men ingen opsummering af hvad vi havde fået serveret. Så max 2 stjerner herfra. Og det er alene på grund af maden som smagte rigtig godt. Alt andet trækker desværre ned.

17. heinäkuuta 2021

Ægte italiensk

Dejligt mad.
Priser under normal for lignende restauranter.
Ægte italiensk.
Ejerne altid med overskud og klar til en sjov kommentar eller 2.
Gode omgivelser ved torvet.
Bemærk også de flotte italienske borde i udeområdet.
Fantastik 👍🏻

21. heinäkuuta 2020

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili