Til at starte med hurtig behandling samt afsendelse af bestilling. Modtog desværre en produktionsfejl, men endnu engang var behandlingen hurtig og professionel. Blev svaret og fik løst problemet sa... Näytä lisää

Bestilte to glasdøre på mål. Alt passede og dørerne er super fine. Virkelig god kvalitet.

Fantastisk kundeservice. Jeg købte en brusestang til loftet, som kom i en uskadt boks, men stangen var bøjet. Jeg ringede til firmaet, hvor telefonen straks blev taget. Selvom jeg sagde, at kassen v... Näytä lisää

Verdens bedste kundeservice:-) Havde desværre målt helt forkert og bestilt en alt for stor brusevæg (og havde booket håndværkere). Deres kundeservice hjalp mig og fik med al hast fremskaffet en mindr... Näytä lisää

1. Kylpyhuonetarvikeliike

Dansk webshop med online salg af lækkert og stilrent tilbehør til dit badeværelse.

4,9

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Super rigtigt firma

Hurtigt levering og super god service. Man behøver ikke venter på svar fra firmaet. Det hjælper også at tage returvare og bytte hurtigt ved fejlkøb. Super firma.

22. elokuuta 2022

Hej Thai,

1000 tak for de pæne ord og at du tog dig tid til at skrive om din oplevelse.

Jeg er glad for at høre, at mine gode kollegaer kunne hjælpe dig med at komme i mål, og at du oplevede vi vægter god service og professionel rådgivning meget højt i vores team.

De bedste hilsner fra Roman

SUBLIM Service.

SUBLIM Service.
Lynhurtige til at levere - vild hurtig på supporten og så har de bare nogle produkter andre ikke har ;-) Fantastisk shop.

13. heinäkuuta 2022

Hej Ninna,
1000 tak for dit køb og den fine anmeldelse.

Wow!

Wow.
Ingen slinger i valsen. Fejl på spejlet ved modtagelse. Nyt spejl eller kompensation uden problemer. Well done

6. toukokuuta 2022

Hej Jonas
Mange tak for din bedømmelse og de fem stjerner.

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os og sætter stor pris på, at du har givet dig tid til at vurdere os.

Aqua-shop.dk

Virkelig god oplevelse ved bestilling…

Virkelig god oplevelse ved bestilling og levering/montering - har fået lavet to glasdøre på mål med messingbeslag. Kan kun anbefale Aqua-shop

20. maaliskuuta 2022

Hej Marianne
1000 tak for din bedømmelse og de fem stjerner.

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os og sætter pris på, at du har villet bruge tid på at vurdere os herinde :-)

Aqua-shop.dk

Virkelig en positiv oplevelse og rigtig god service

Har fået monteret 2 brusedøre i special mål med messing hængsler. Vi havde montøren ude for at lave en opmåling. Montøren var yderst behagelig og kompetent. Leveringstiden på 3 uger inden montage var helt sikkert værd at vente på. Vi er simpelthen så glade for det færdige resultat. Vil klart anbefale jer til andre kunder.
Mvh. Benitta Lykke Andersen.

9. maaliskuuta 2022

Fantastisk service

Jeg bestilte flere produkter til badeværelset. 10 min efter jeg lagde min ordre, blev jeg ringet op kundeservice, hvor jeg blev spurgt om jeg ikke ville have alle mine produkter i mat, i stedet for en blanding af glas og mat, som jeg havde bestilt. Det havde jeg slet ikke tænkt over. 24 timer efter modtog jeg mine produkter.

10. tammikuuta 2022

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice
Desværre var et produkt, som jeg havde købt for nogle måneder siden, gået i stykker. Jeg kontaktede Aqua-shop og beskrev problemet. De svarede hurtigt, at de var de kede af at høre, og at de ville sende et nyt produkt med det samme.
Tak for uovertruffen kundeservice.

14. joulukuuta 2021

Super god kundeservice

Super god kundeservice. Ved en fejl var der pakket messing bruseforhængsringe i min ordre, selvom jeg havde bestilt dem i chrom. Aquashop svarer lynhurtigt på min henvendelse og sender straks de rigtige ringe.

4. marraskuuta 2021

Fantastisk service

Fantastisk service.

Jeg løb in i et problem med en af de brusevægge jeg havde købt, men efter at have mailer kundeservice og talt med Lilian blev mit problem løst hurtigere og bedre end jeg kunne have forestillet mig.

Flot service!

5. lokakuuta 2021

Købte to hvide selvklæbende…

Købte to hvide selvklæbende hjørnehylder til brusekabinen. De er bare super fine. Jeg er lidt skeptisk ift. "selvklæbende". Om det nu holder. Men de hænger der endnu👍 Det er dejligt med steder, der sælger lidt andre ting end de store butikskæder. Handlen gik som den skulle og hurtig levering. Handler der gerne igen.

3. syyskuuta 2021

Levering, montering og kundeservice i orden

Vi fik leveret og monteret glas brusevægge, og service og håndværk var bare i orden! Trods godt arbejde kunne vores gamle klinker ikke helt holde vandet, indeni brusekabinen, men efter 1 opkald blev det hurtigt og effektivt fikset af deres montør 👍selvom det var svært at arbejde med vores gamle badeværelse, var der ingen tøven da vi ringede, og de fiksede det uden at tøve - formidabel kundeservice!

31. elokuuta 2021

Flot udvalg og kanon god service

Flot udvalg og kanon god service
Vi kom selv til at bestille et forkert glas til bruseafskærmning, men Roman & Conny fra Aqua-Shop afhjalp lyn hurtigt og på bedste vis vores egen fejl.
Derfor stor anbefaling til at handle hos Aqua-Shop.

14. kesäkuuta 2021

Hurtig levering

Nu har jeg bestilt derfra et par gange. Der er aldrig noget at komme efter og altid super hurtig levering.

1. kesäkuuta 2021

Kanon service.

Kanon service.! Havde en god oplevelse med kundeservice, men bestemt også med en af firmaets montører. Kan klart anbefales.

14. toukokuuta 2021