Til at starte med hurtig behandling samt afsendelse af bestilling. Modtog desværre en produktionsfejl, men endnu engang var behandlingen hurtig og professionel. Blev svaret og fik løst problemet sa... Näytä lisää
Bestilte to glasdøre på mål. Alt passede og dørerne er super fine. Virkelig god kvalitet.
Fantastisk kundeservice. Jeg købte en brusestang til loftet, som kom i en uskadt boks, men stangen var bøjet. Jeg ringede til firmaet, hvor telefonen straks blev taget. Selvom jeg sagde, at kassen v... Näytä lisää
Verdens bedste kundeservice:-) Havde desværre målt helt forkert og bestilt en alt for stor brusevæg (og havde booket håndværkere). Deres kundeservice hjalp mig og fik med al hast fremskaffet en mindr... Näytä lisää
Dansk webshop med online salg af lækkert og stilrent tilbehør til dit badeværelse.
Langballe 12, 8700, Horsens, Tanska
- info@aqua-shop.dk
- aqua-shop.dk
Super rigtigt firma
Hurtigt levering og super god service. Man behøver ikke venter på svar fra firmaet. Det hjælper også at tage returvare og bytte hurtigt ved fejlkøb. Super firma.

SUBLIM Service.
SUBLIM Service.
Lynhurtige til at levere - vild hurtig på supporten og så har de bare nogle produkter andre ikke har ;-) Fantastisk shop.

Wow!
Wow.
Ingen slinger i valsen. Fejl på spejlet ved modtagelse. Nyt spejl eller kompensation uden problemer. Well done

Vastaus yritykseltä Aqua-shop.dk
Virkelig god oplevelse ved bestilling…
Virkelig god oplevelse ved bestilling og levering/montering - har fået lavet to glasdøre på mål med messingbeslag. Kan kun anbefale Aqua-shop

Vastaus yritykseltä Aqua-shop.dk
Virkelig en positiv oplevelse og rigtig god service
Har fået monteret 2 brusedøre i special mål med messing hængsler. Vi havde montøren ude for at lave en opmåling. Montøren var yderst behagelig og kompetent. Leveringstiden på 3 uger inden montage var helt sikkert værd at vente på. Vi er simpelthen så glade for det færdige resultat. Vil klart anbefale jer til andre kunder.
Mvh. Benitta Lykke Andersen.
Glad og tilfreds
Glad og tilfreds
Ingen problemer, varer til tiden og i god kvalitet.
Ikke sidste gang jeg handler hos jer :-)
Fantastisk service
Jeg bestilte flere produkter til badeværelset. 10 min efter jeg lagde min ordre, blev jeg ringet op kundeservice, hvor jeg blev spurgt om jeg ikke ville have alle mine produkter i mat, i stedet for en blanding af glas og mat, som jeg havde bestilt. Det havde jeg slet ikke tænkt over. 24 timer efter modtog jeg mine produkter.
Virkelig god kundeservice
Virkelig god kundeservice
Desværre var et produkt, som jeg havde købt for nogle måneder siden, gået i stykker. Jeg kontaktede Aqua-shop og beskrev problemet. De svarede hurtigt, at de var de kede af at høre, og at de ville sende et nyt produkt med det samme.
Tak for uovertruffen kundeservice.
Virkelig god og venlig service
Virkelig god og venlig service, også selv om jeg havde målt forkert i første omgang. 10 stjerner herfra 👍
Virkelig hurtig levering og god…
Virkelig hurtig levering og god kundeservice. Kan kun anbefale at handle herfra.
Super god kundeservice
Super god kundeservice. Ved en fejl var der pakket messing bruseforhængsringe i min ordre, selvom jeg havde bestilt dem i chrom. Aquashop svarer lynhurtigt på min henvendelse og sender straks de rigtige ringe.
Fantastisk service
Fantastisk service.
Jeg løb in i et problem med en af de brusevægge jeg havde købt, men efter at have mailer kundeservice og talt med Lilian blev mit problem løst hurtigere og bedre end jeg kunne have forestillet mig.
Flot service!
Købte to hvide selvklæbende…
Købte to hvide selvklæbende hjørnehylder til brusekabinen. De er bare super fine. Jeg er lidt skeptisk ift. "selvklæbende". Om det nu holder. Men de hænger der endnu👍 Det er dejligt med steder, der sælger lidt andre ting end de store butikskæder. Handlen gik som den skulle og hurtig levering. Handler der gerne igen.
Levering, montering og kundeservice i orden
Vi fik leveret og monteret glas brusevægge, og service og håndværk var bare i orden! Trods godt arbejde kunne vores gamle klinker ikke helt holde vandet, indeni brusekabinen, men efter 1 opkald blev det hurtigt og effektivt fikset af deres montør 👍selvom det var svært at arbejde med vores gamle badeværelse, var der ingen tøven da vi ringede, og de fiksede det uden at tøve - formidabel kundeservice!
Hurtig levering og god kvaliet
Flot udvalg og kanon god service
Flot udvalg og kanon god service
Vi kom selv til at bestille et forkert glas til bruseafskærmning, men Roman & Conny fra Aqua-Shop afhjalp lyn hurtigt og på bedste vis vores egen fejl.
Derfor stor anbefaling til at handle hos Aqua-Shop.
Hurtig levering
Nu har jeg bestilt derfra et par gange. Der er aldrig noget at komme efter og altid super hurtig levering.
Kanon service.
Kanon service.! Havde en god oplevelse med kundeservice, men bestemt også med en af firmaets montører. Kan klart anbefales.
Bestilte et badeforhæng og det levede…
Bestilte et badeforhæng og det levede 100% op til min forventning. Samt så kom det superhurtigt 🙏🏼
Kan helt sikkert anbefale Aqua-shop.dk