Tafel besteld, scheur in tafelblad, mail gestuurd en gelijk een nieuw tafelblad toegestuurd gekregen maar helaas weer een beschadiging maar een super reactie... we sturen nogmaals een nieuwe met een... Näytä lisää
R beste , we hebben onlangs een ronde tafel bij jullie aangekocht. De levering was prima en snel . Bij het openen van de verpakking was er aan het tafelblad toch wat schade .Na overleg met jullie hebb... Näytä lisää
De klantenservice was top, deze keer! Jammer dat het product niet allebei de keren schadevrij was. Uiteindelijk perfect opgelost. Hou van mijn tv kast! Bezorgers waren overigens óók top,vind wel d... Näytä lisää
De doos werd bezorgd met behoorlijke gaten erin.gelukkig was de salontafel niet beschadigd. Helaas met de poten vastdraaien draaide ik door het blad waardoor er bobbels in het blad kwamen, en nee ik... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
AQ-Living.com biedt een ruim assortiment aan huis- en tuinartikelen aan. Je vindt bij ons onder andere meubels, diverse tuinartikelen en diverse dierenverblijven. Maar bijvoorbeeld ook producten voor baby's en kinderen of verlichting en verwarming.
Wisent 7, 5236PX, 's-Hertogenbosch, Hollanti
- 0882266308
- info@aq-living.com
- aq-living.com
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 85 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Wel even moeten wachten op het kastje…
Wel even moeten wachten op het kastje maar was de moeite waard. Goed ingepakt.
Prachtige tuinmeubelen voor een goede…
Prachtige tuinmeubelen voor een goede prijs. Daarnaast ook nog eens geweldige service.
29 mei bestelt en 30 geleverd ik ben…
29 mei bestelt en 30 geleverd ik ben zeer tevreden stoelen zitten heerlijk
Heel erg tevreden
Mooi bankje snel geleverd
Mooi bankje snel geleverd, helaas te groot voor onze kamer en ze hadden hem helaas niet kleiner.
Gratis retour gestuurd en het bedrag stond snel weer op onze rekening.
Goede prijs kwaliteit & service!
Goede kwaliteit en goede service
Hele fijne goede service
Hele fijne goede service. Hele vriendelijke bezorger en behulpzaam.
Hij heeft mij erg goed geholpen en ben hem erg dankbaar.
Ik zou dit bedrijf zeker aanraden dikke 10
Mooie tafel en loungeset voor buiten…
Mooie tafel en loungeset voor buiten gehaald. In het bijzonder ben ik erg goed geholpen door medewerker Lennart
Mooie bank voor bij de eettafel
Mooie bank voor bij de eettafel. En leuk geprijsd
Telefonisch een Loungetafel verwisseld…
Telefonisch een Loungetafel verwisseld voor een luxere, die op voorraad was, meteen het verschil betaald, Top, maar niet heus, tijdens de levering van de loungebank, zat de tafel er niet bij. Wij bellen, NIET OP VOORRAAD, werd me verteld. Na de de teleurstelling maar verwisseld naar de andere, zou volgende dag aankomen. Ontvangen wij het 3 dagen later… 😠

Late and damaged
The delivery was scheduled for a day and without notice they just rescheduled for the next day and table arrived damaged, I pressume it was the logistics handling. It is visible damage on the edges of the table.

Bestelling en afhandeling
De bestelling ging vlot de levering was geheel volgens afspraak. De spullen zijn goed verpakt en compleet ontvangen.
Helemaal tevreden!
Toen we de barstoelen in mekaar hadden…
Toen we de barstoelen in mekaar hadden gezet wiebelden die enorm. Bleek dat er een verschil van 1 cm zat op de stoelpoten.

Vastaus yritykseltä Aq Living
De prijs is te hoog ten opzichte van de…
De prijs is te hoog ten opzichte van de kwaliteit en de inkoopprijs van alibaba.com. hij zit ok, maar niet goede constructie. Zelf Zou ik er een awarded van 50 euro op zetten, maar Alibaba vraagt Al meer😂

Super snelle levering
Bezorging duurde lang/doos was zeer beschadigd
Dynalogic is wel een slechte partner. Sinds enkele dagen de loungeset binnen en de doos is wel redelijk beschadigd.
Meubel moet nog in elkaar. Mijn advies voor aq living is sowieso een andere partner te kiezen voor de logistieke werkzaamheden.

Op de site wordt aan gegeven voor 21:00 bestel morgen in huis
Op de site wordt aan gegeven voor 21:00 besteld morgen in huis.
Dit is niet het geval, ik heb bijna 2 weken op mijn levering moeten wachten.
Na dagelijks telefonisch contact opgenomen te hebben wordt er vermeld dat het erg druk is bij transmission.
En de levering daarom langer duurt dan de verwachte levertijd, terwel er op de site wel nogsteeds staat voor 21:00 besteld morgen in huis... ik vindt dit best schandalig want als je als bedrijf al weet dat de levertijd langer is dan geplant hoor je dit aan te passen op je site.
Wij hebben hierdoor 1,5 week niet aan onze eet tafel kunnen eten.
Vervolgens na telefonisch contact wordt er beloofd dat ze contact opnemen met de leverancier en je terug gebeld wordt, dit gebeurd niet.
Maar er wordt wel vermeld als je niet thuis bent op de verwachten levertijd er kosten in rekening gebracht kunnen worden, alleen niemand kan je vertellen wanneer het product geleverd wordt? Uiteindelijk heb ik zelf de leverancier opgebeld met de vraag kan ik het dan zelf op komen halen? Dat kon gelukkig, alleen werden me stoelen de dag erna bezorgd... helaas wel zonder bericht van Q-living.
De klantenservice vindt ik hierom erg slecht.
Me stoelen zijn wel mooi van kwaliteit, goed verpakt en erg tevreden mee.
Alleen klantenservice 0 jammer want de kwaliteit meubels is echt heel goed en zoals afgebeeld op de foto.
Uiteindelijk is Q-living wel met een mooie oplossing gekomen, en dat waardeer ik. Niet vele bedrijven doen dat. En daarnaast ben ik zeer tevreden met me mooie stoelen 🥰

Vastaus yritykseltä Aq Living
Ik had in eerste instantie een minder…
Ik had in eerste instantie een minder goede review geplaatst, omdat ik bij mijn aankoop een aantal producten miste. aQ living heeft met mij contact opgenomen en mij een ruime vergoeding voor het ongemak aangeboden. Hierbij dus een herziening van een tevreden klant!! Dankjewel AQ living!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.