Appaz Arvostelua 422

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Appaz er simpelthen den mest fantastiske shop med det sødeste gaming tilbehør. Anne yder den bedste kundeservice, er så sød til at hjælpe og virker til oprigtigt at lytte til sine kunder, specielt når... Näytä lisää

Jeg har købt nogle tastaturer til arbejdet. Og deres designs er jo til at smelte over, inden jeg overhovedet har fået vores tastaturer, har service været meget over middel. Havde nogle spørgsmål på... Näytä lisää

Super fin hjemmeside med et godt udvalg af produkter, der gør det nemt at få et lækkert set-up til gaming, ligegyldigt hvilken platform man foretrækker. Produktet blev afsendt hurtigt, og da det... Näytä lisää

1. Elektroniikkaliike

Appaz er din webshop med kawaii gaming udstyr i Danmark. Går du og drømmer om et cute gaming setup med pink headset, keyboard og gaming mus, er du kommet til det rette sted. ✨

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

170 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Nemt og hurtigt

Jeg bestilte en musemåtte og den kom nemt og hurtigt uden problemer. Man kan mærke der er lagt en masse arbejde og kærlighed i hjemmesiden og da pakken kom var den pakken pænt ind og der var klistermærker, jeg er super tilfreds og kunne godt finde på at købe fra Appaz igen :)

4. helmikuuta 2026

Perfekt oplevelse!

Perfekt oplevelse! Det var nemt at købe, kom hurtigt, havde endda et sødt lille håndskrevet brev i, og produkterne er i fantastisk kvalitet!
Ud over det havde jeg også en lille smule emailing, og der var der bare skruet max op for hjælpen og service. Jeg fik svar inde for en time, og man kunne virkelig mærke, at formålet var at hjælpe mig 100% igennem mit problem (som jeg btw selv var skyld i)
Kan stærkt anbefales!! ❤️

2. helmikuuta 2026

Super lækkert produkt

Super lækkert produkt, sød sælger og fedt at der er så mange guides til at man kan optimere sit forbrug! 10/10 hele vejen rundt🩷

9. helmikuuta 2026

Tilfreds

Modtog min bestilling overraskende hurtigt, og produktet er virkrlig fin! Havde ingen problemer med hverken bestilling eller levering. Meget tilfreds :)

3. helmikuuta 2026

Købt tastatur mm. til popup event

Havde mulighed for at besøge butikken til et popup event i Aalborg. Der kunne jeg afprøve deres tastaturer, og fandt ud af hvad for et der passede til mine behov. Der var fin service fra start til slut :)

Instruktion til installation af software til tastaturet var dog forældet, så det krævede lidt mere arbejde at få det til at køre. Hvis man ikke har kendskab til lignende kan det godt være lidt svært at få til at du.

12. tammikuuta 2026

søde gaming tilbehør

søde gaming tilbehør, min datter elsker chromie, og da hun så koppen var den et must have, de fine håndledes hviler forme som skyer er lækker og have håndleden på, det eneste med dem er at den til musen ikke klæber lige som den til keybord men det ikke et kæmpe problem, ser frem til hvad der ellers må dukke op af produkter i dette firma.

4. helmikuuta 2026

Første gang jeg anbefale noget

Første gang jeg anbefale noget
Det er faktisk min allerførste gange jeg anbefaler en hjemmeside her på trustpilot, men det er Appaz fuldstændig fortjent. Bedste hjemmeside og hurtige svar på kundeservice og det blive leveret så flot og sikkert, jeg bestilte en taster og spurgte om hun ville lave det, da jeg ikke havde mulighed for at gøre det, det var hun så sød at gøre selvom hun kun gøre det på massere, hun har de flotteste vare på hendes hjemmeside som gøre ens oplevelse så megwt bedre når man har noget smuk at kigge på samtide med man spiller.

2. helmikuuta 2026

Jeg har lige indrettet mit nye kontor…

Jeg har lige indrettet mit nye kontor og manglede et tastatur i pastelfarver. Jeg fandt det perfekte tastatur med den fedeste lyd. Det er i rigtig god kvalitet og en fornøjelse st bruge. Man kan finde nemme vejledninger til alt på hendes side. Der er smuk og indbydene. Jeg modtog det også hurtigt. Kan klart anbefales

12. tammikuuta 2026

Virkelig glad for mit køb

Virkelig glad for mit køb! De fineste tastaturer at vælge imellem og alle andre produkter er også super cute. Alting var også så fint pakket ind og med et personligt håndskrevet kort 🩷

2. tammikuuta 2026