Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Muut katsoivat myös näitä
⚠️ VARNING
⚠️ VARNING for detta företaget. Jag ångrade köpet direkt efter beställning, eftersom jag upptäckte att företaget inte finns i Sverige, deras telefonnummer är inte korrekt, du kommer inte fram. Jag annulerade direkt på mail till dom och fick svar att ordern va cancellerad. Trots detta skickades varan ändå, FRÅN KINA. Deras hemsida hävdar att lagret ligger i Karlstad och leverans tar 5-6 dagar. Det har nu gått 22 dagar. Ingen återbetalning eller leverans har skedd. Totalt scam.
Jag säger som andra kunder
Jag säger som andra kunder. Jag ångrar att jag beställde eran vara. Jag gick också på erbjudandet om tre påsa r för cirka 400 kronor. Men fick levererat en påse. Vad är ni för ett skojföretag?
Tyvärr gick jag på eran reklam omProdukten, men det kommer inte ske igen. Det verkar vara ett oseriöst företag helt enkelt.
Beställde ett paket med 3 påsar för…
Beställde ett paket med 3 påsar för 399. När jag fixa paketet så var det bara 1 påse i. När jag mejlar kundtjänst så ljuger dom nu att erbjudandet var från ett helt annat datum och inte när jag beställde. Jag vet att jag beställde ett paket med 3 påsar för det erbjudandet fick jag upp som reklam och därför jag beställde. Men nu när man ifrågasätter så ljuger dom.
Extremt dålig kundservice
Extremt dålig kundservice. La order 28/7 och jag fortfarande idag 26/8 inte fått mitt paket. De hävdar att paketet ligger hos mitt ombud men får ingen länk med ID eller fraktbolag de skickat med. Tror att all deras kundservice är AI….
Under all kritik.
Absolute scam!
Absolute scam!! Says delivered but it wasn’t- can’t get tracking info, transferred to a Chinese courier site- I telephoned the number on product website- goes straight a full up voice mail!! I tried email but my emails are returned as cannot be delivered… Luckily I am with American Express who are refunding and cancelling future payments. DO NOT WASTE YOUR MONEY!
Paketet kom inte fram och jag mailade
Paketet kom inte fram och jag mailade . Erika hjälpte mig med nytt utskick tack.
Ibland tar jag några extra om dagen…
Ibland tar jag några extra om dagen haha de är så goda
Jag är inne på min tredje beställning…
Jag är inne på min tredje beställning nu och kan inte vara mer nöjd. Frakten tog lite mer än en vecka men väntan var definitivt värt det. Satt uppe I flera timmar om nätterna innan och hade ätit antibiotika flera gånger tagit lactal och intimtvål men inget funkat tills nu
Att inte läkarna rekommenderar detta är…
Att inte läkarna rekommenderar detta är helt sjukt! Aldrig någonsin trodde jag att lukten skulle försvinna av att äta gummies....
Tog väldigt lång tid att få produkten…
Tog väldigt lång tid att få produkten men efter att ha ätit detta en vecka känner jag stor skillnad. Ingen lukt, klåda eller konstiga flytningar. Jag kan verkligen rekommendera denna produkt.
Tar evighet när man beställt varor och…
Tar evighet när man beställt varor och kundtjänst är nån AI
The result from the product is so…
The result from the product is so quickly, it took only a few days then it was a big diffrence. I wish I knew this before.
Also the service from the staff is so helpful and so fast to respond via e-mails.