Prachtige producten, mooie site en snelle verzending. Ik weet wat ik voor mijn volgende verjaardag vraag ;)
Yritys on vastannut
Fijn dat je eerst testmonsters kunt bestellen, dat is echt een pluspunt. De Aphyta Gezichtsreiniger & Makeup Remover is mijn favoriet (en ik heb al heel wat makeup removers getest). Werkt zacht en eff... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik heb gevoelig huid, soms te droog soms te vettig. Aphyta producten maken mijn huid blij, én ze ruiken fantastisch. Eva is duidelijk bezig geweest met het ontwikkelen van het perfecte product wat een... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik was enorm benieuwd naar dit product, ik ben een groot fan van crèmes zonder chemicaliën. Ik heb een proef pakket besteld, nestjes mooi verpakt snel ontvangen. Het smeert heerlijk en het ruikt echt... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Aphyta natural skin care gelooft dat een gezonde, mooie huid begint bij pure, natuurlijke huidverzorging. Zeg je Aphyta, dan zeg je natuurlijk en plantaardig. Niet zo gek: het is een samenvoeging van ‘phyto’, wat het Latijnse woord voor ‘plant’ is, en ‘ava’, wat aanduidt dat de producten leven ademen. Maar ‘ava’ betekent nog veel meer: het is mijn – Eva, oprichter van Aphyta natural skin care – geboortenaam en de oorspronkelijke naam van mijn merk, voordat het Aphyta werd. Huidverzorgingsproducten voor de droge, rijpere en gevoelige huid. Helemaal natuurlijk en zoveel mogelijk biologisch. Duurzaam en ambachtelijk gemaakt in Nederland in een duurzame verpakking. Aphyta is dagelijkse natuurlijke voeding voor je huid!
Poortland 66, 1046BD, Amsterdam, Hollanti
Helemaal geweldig allemaal. Het is lang geleden sinds ik zo een heerlijke gezicht verzorging product gebruikt heb.

Vastaus yritykseltä Aphyta
Bestelling plaatsen is super makkelijk en de volgende dag heb ik het pakketje ontvangen!

Vastaus yritykseltä Aphyta
Vriendelijk persoonlijk kaartje! Heerlijke handcrème. Ruikt heerlijk, smeert fijn en trekt snel in. De handcrème gaat toch sneller op doordat de opening wellicht wat te groot is en er soms een hele klodder uit spuit. Wellicht een smallere opening waardoor het beter doseren is?

Vastaus yritykseltä Aphyta
De producten zijn een verademing voor mij en de aarde.

Vastaus yritykseltä Aphyta
Weer de heerlijke intensieve dag/nachtcreme van Aphyta besteld. Kreeg er een leuk cadeautje bij. Altijd mooi verpakt en snel bezorgd. Aphyta is een mooi bedrijf met kwalitatief geweldige producten en een menselijk gezicht. Ik ben fan!

Vastaus yritykseltä Aphyta
Top producten voor gezicht en handen.
Gebruik de face cream al langere tijd en vind deze prettig ruiken en goed smeren/intrekken. Daarnaast is Aphyta een onderneming met oog voor mens en natuur.

Vastaus yritykseltä Aphyta
Ik was al bekend met de dagcrème, nu met de cleanser en tonic erbij maakt het reinigen van mn gezicht compleet.
Fijne producten, zachte geur en zuinig in gebruik.

Vastaus yritykseltä Aphyta
Ik ben fan van de producten van Aphyta. Is echt het enige dat ik nog op mijn gezicht smeer.

Vastaus yritykseltä Aphyta
De producten van Aphyta zijn fantastisch. Fijne, goed smeerbare crèmes en vooral goed resultaat. De huid voelt gevoed en heerlijk zacht. Ik ben zelf ook groot fan van de handcreme. Die heb ik altijd bij me. Voor mij geen andere meer!

Vastaus yritykseltä Aphyta
De bestelling wordt altijd keurig verzonden en de producten zijn werkelijk heel goed. Ava denkt goed met je mee en de producten zijn het geld zeker waard.

Vastaus yritykseltä Aphyta
The products are all natural, and you feel clean using it. Personally, the toner did not work for my skin, but that doesn’t change the quality of the products. I wish the containers were lighter though. They use really nice glass containers which are fancy, but are heavy to take to travels.

Vastaus yritykseltä Aphyta
Topproducten, vlotte levering. Duurzaam en kwaliteit. Persoonlijke en snelle service. Heel blij mee, dankjewel Ava!

Vastaus yritykseltä Aphyta
heerlijke producten, licht op de huid en mijn gevoelige huid reageert er goed op.

Vastaus yritykseltä Aphyta
Kan alleen maar zeggen dat ik ondanks best kritisch heel blij ben geworden!Mijn huid is echt verbeterd!
Blij!

Vastaus yritykseltä Aphyta
Persoonlijke aanpak Ava, passie voor het product. Product dagcrème zit in fijne pompflacon, fijne consistentie, geur en trekt goed in. Milk en lotion mooie glazen flesjes, dito. Pompje en spray werken naar behoren.

Vastaus yritykseltä Aphyta
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.