1. Paperitavaran valmistaja
  3. Yrityslahjat
  4. Lahjatavaraliike
  5. Käsityö
  6. Toimistotarvikekauppa

En kuglepen er alt, du behøver. Milliarder af kuglepenne bliver hvert år smidt ud. The Pen fra A Pen Company er håndsamlet i Danmark, lavet i stål og designet til at holde hele livet. Tør for blæk? Vi sender en gratis refill. Elsk den – eller returnér den. 30 dages tilfredshedsgaranti

4,2

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

At I leverer en eksklusiv pen i en billig pap og plastic emballage !!

emballage lever ikke op til jeres fine pen

10. maaliskuuta 2026

Hej Per,

Tak for din anmeldelse. Først og fremmest er jeg virkelig glad for at høre, at du synes godt om pennen.

Jeg er rigtig ked af, at din oplevelse med emballagen ender med at have en negativ indflydelse på din samlede vurdering af produktet. Virksomheden er stadig relativt nystartet, og jeg leder fortsat efter den helt rigtige emballage. Det er tydeligvis ikke helt i mål endnu. Din mening bliver helt sikkert taget med i mine overvejelser, og jeg vil skærpe jagten yderligere for at finde en emballage, der matcher pennens kvalitet bedre.

Den bedste kuglepen

Super fedt koncept. Det giver bare en anden kvalitets følelse end alle andre kuglepenne.

20. tammikuuta 2026

Hej Simon, mange tak for din anmeldelse 🙌

Vi er rigtig glade for at høre, at, følelsen med pennen lever op til forventningerne.

Lasse

Woooow der er swung i den pen

Flot koncept og en virkelig lækker pen der ligger utrolig godt i hånden.

13. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä A PEN COMPANY

Wooow Susanne, tusind tak for din anmeldelse, og ikke mindst dit køb. Det betyder meget. Fedt at have dig med som en Pen Pal ✍🏼

Fantastisk kuglepen

Fantastisk kuglepen! Skrivningen er utrolig glat, designet er virkelig flot og elegant, og den føles solid i hånden med en god tyngde. Stor anbefaling!

24. syyskuuta 2025

Hej Peter, tusind tak for din anmeldelse 🙌
Vi er rigtig glade for at høre, at både skriveoplevelsen, designet og vægten lever op til forventningerne. Tak fordi du deler din anbefaling – det betyder meget!

En pæn pen

Fedt at investere i noget man ikke plejer at investere i. Lækker stål der giver fast greb og en kuglepen man ikke vil slippe igen

17. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä A PEN COMPANY

Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at både grebet og stålet gør en forskel 🙌

Vidunderlig kuglepen

Har brugt kuglepennen i lang tid og er virkelig tilfreds med dens holdbarhed !
Kæmpe anbefaling som alternativ til plastik kuglepennen 🖊️

16. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä A PEN COMPANY

Dejligt at høre, at du er tilfreds med både holdbarheden og pennen. Tak for din anbefaling!

Rigtigt god kuglepen

Rigtigt god kuglepen - med to streger under.

10. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä A PEN COMPANY

Tak for din anmeldelse - med to streger under. Vi er glade for, at kuglepennen lever op til dine forventninger 🙌

Vanvittig god kvalitet og robust…

Vanvittig god kvalitet og robust produkt. Ligger godt i hånden og man behøver ikke andre kuglepenne i sit liv.

5. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä A PEN COMPANY

Tak for, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.
Vi sætter stor pris på at høre, at pennen føles godt i brug 🙌

En lækker kuglepen i god kvalitet

En lækker kuglepen i god kvalitet. Man har virkelig følelsen af at, den vil holde for evigt.
En sjov detalje er at logoet viser de “kruseduller” man laver, når man skal have varmet en kuglepen op.

5. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä A PEN COMPANY

Tak for din anmeldelse – og dejligt at høre, at du er glad for pennen. Og fedt, du fangede krusedullen i logoet. Det er dér, idéerne begynder.