Jag beställde både print och ram och är supernöjd. Printet är på ett tjockare papper vilket var bra när det skulle sättas in i ramen eftersom man inte behövde vara orolig för att skrynkla detta, vilk... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Otroligt fin poster, man känner att det är hög kvalite på den, medföljer certifikat. Hade svårt att välja print men blev väldigt nöjd med min domherre. Jag är i tankarna på samma men i större storlek.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Förvånad faktiskt över hur bra tryck det är på papperet! Om man hade fått önska hade jag velat få den i ett platt paket då man inte vill råka förstöra så fint papper när man rullar upp den för att läg... Näytä lisää
Yritys on vastannut
ANTLER creates Scandinavian art in limited editions. Each work is developed through a careful creative process combining digital tools, AI-assisted techniques and museum-grade printing to create a refined, high-quality final result.
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Fick hem ”päls” och är så nöjd. Jättefin poster med ett utseende som gör så att det ser ut som en handmålad tavla. Färgerna stämmer bra överens med bilden på hemsidan. Smidigt att postern säljs med en anpassad ram. Vi är mycket glada över vår fina tavla!
Leveransen var dessutom snabb och smidig.

Vastaus yritykseltä ANTLER
I had the best experience purchasing such a special piece from antler nordic!! I’ve been looking for years for the perfect piece of art as a tribute to the time I lived in Sweden. Their Scandinavian inspired art is exactly what I’ve been looking for! The quality of the art paired with the frame is such a nice touch! It came packaged so nicely! So so happy with this addition to my walls!

Vastaus yritykseltä ANTLER
Snygg modern hemsida och enkelt att beställa. Snabb leverans. Enkel att montera. Kvalitetsprylar rakt genom - både ram och poster. Otroligt vackra motiv där man kan se penseldragen i verkligheten. Helnöjd. Kommer handla igen! 5 av 5 toast.

Vastaus yritykseltä ANTLER
Stunning piece of art printed in incredible detail. It looks as if it was painted.