Antilliaanse Toko Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Kan het niet vaak genoeg benadrukken en zeker NU prima producten steeds meer artikelen alles perfect Verpakt en snel geleverd je drukt op enter en de bel gaat bijna al op verzoek wordt er gek... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Top levering alles snel binnen 1 dag geleverd.Mijn bestelling was netjes professioneel ingepakt.Ik had onder andere ook flessen sap van Rica, alles is heel en droog aangekomen.Er was 1 artikel uitver... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Hele goeie communicatie.Ik had wat besteld die niet meer op voorraad was, en de eigenaar had mij zelf gebeld om het door te geven, en om mij te vragen wat voor andere alternatief ik zou willen.

Saanut 5/5 tähteä

Ik had goed ervering met jullie gehad want mij betaling was niet gegaan ennjullie hadden contact met me op genomen en laat me weten dat het niet goed is gegaan . Hartelijk bedank want ik woon niet in... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Supermarket
  2. Ruokakauppa

Yrityksen kirjoittama

Antilliaanse Toko is de webwinkel gespecialiseerd in Caribisch producten. Wij verkopen producten vanuit Aruba, Bonaire, Curaçao, Puerto Rico, Colombia, Venezuela, Dominicaanse Republiek, Afrika, Verenigde Staten en meer. Onze missie is om Antillianen wonend in het buitenland thuis te laten voelen..

Erinomainen

Kaikki arvostelut

72 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Wij hebben altijd goeie ervaring en…

Wij hebben altijd goeie ervaring en service mogen ontvangen van dit bedrijf, laatst nog onze bestelling netjes op tijd op kantoor bezorgd zonder extra kosten, was in die drukke feestdagen periode, das pas service.

17. joulukuuta 2025

Dag Benninkies,

Als dank voor uw vertrouwen ontvangt u van ons 5% korting op uw volgende bestelling met de kortingscode DANKI!!!.

Saanut 5/5 tähteä

Zeer vriendelijk en snelle service

Zeer vriendelijk en snelle service. Goede producten voor een normale prijs

9. joulukuuta 2025

Dag Natalie,

Fijne toko

Regelmatig bestellingen gedaan, deze worden snel bezorgd en zijn zoals omschreven.
Wij genieten van de lekkere antiliaanse producten.
Deze week een ham di pasku besteld, deze was bezorgd volgens DHL maar helaas niet bij ons.
Na een prettig app contact werd er meteen een nieuwe opgestuurd.

28. lokakuuta 2025

Dag Annemieke,

Over datum product

25 flesjes fria orange besteld en zijn ook geleverd maar de datum op de flesjes was al een half jaar verstreken en de drank bevat in het geheel geen koolzuur meer.Diverse malen gemaild maar nooit een reactie ontvangen.
Hier gaat dus nooit meer iets besteld worden!!!!!!

18. kesäkuuta 2025

Dag Hans,

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij reageren hier nu pas op, omdat wij sinds juli 2025 nieuw management hebben en recent actief zijn geworden op dit platform (Trustpilot).
Het spijt ons oprecht te horen dat uw ervaring destijds niet naar wens is verlopen.

Als nieuwe eigenaar zijn wij volop bezig met verbeteringen en werken wij hard om onze service en kwaliteit naar een hoger niveau te tillen.

Als blijk van onze excuses bieden wij u graag 10% korting aan met de kortingscode SORRY10. Wij hopen dat u ons hiermee nog een kans wilt geven en u opnieuw te mogen verwelkomen in onze webshop.

Bestelling niet compleet ontvangen

Bestelling niet compleet ontvangen. Hierover meermaals contact gezocht, maar geen reactie gekregen. Het nummer is daarnaast niet in gebruik. Makkelijk geld verdienen voor ze op deze manier….

18. kesäkuuta 2025

Dag Mira,

Antilliaanse Toko, Voor mij TOP

Door een klacht ingedient bij Post.nl over onze bezorger, hebben wij veel problemen met het ontvangen van onze bestellingen. Zo ook die van de Antilliaanse Toko. Hun namen zelf contact op omdat ze zagen dat we onze spullen niet hebben ontvangen. We hebben de spullen nog steeds niet of onze geld terug, maar het liet zien dat ze oprecht geintereseert zijn in hun klanten. JVK

17. heinäkuuta 2025

Dag JMNT,

Saanut 1/5 tähteä

Wat een trieste bedoeling is die zaak…

Wat een trieste bedoeling is die zaak zeg !! Je doet een aankoop via de webshop, krijgt deels de bestelling zonder verdere communicatie. Je stuurt de Klantenservice een mailtje met uitleg over het probleem en je hoort vervolgens niks meer ondanks dat er zogenaamd een ticket is aangemaakt. Dan bel je het nummer van de Klantenservice, blijkt het nummer niet in gebruik. Dan bel je de winkel en daar is een geautomatiseerd bericht dat het nummer niet te bereiken is. Deze mensen hebben nul respect voor hun klanten en ook nul respect voor zichzelf. Bestel nooit iets van deze webshop !!!!

22. toukokuuta 2025

Dag Staggs,

Saanut 1/5 tähteä

Placed an order with them received a…

Placed an order with them received a partial of the total ordered and no refund on the missing items so far. Basically they don’t reply on emails. This is a scam website.

9. toukokuuta 2025

Dag Ailet,

Saanut 3/5 tähteä

Online winkel kan beter

In het verleden waren ze beter, nu drama ik vermoed personeel tekort of dreigende faillissement of iets dergelijks. Winkel is sterk achteruit gegaan, ik zoek altijd de goede in mensen. Maar het klopt zoals ik meerdere ervaringen leest. Ik had een bestelling gedaan en er ontbrak een artikel. Bellen kan je vergeten, want je komt er niet doorheen, mailen, sms, wordt inderdaad nergens op gereageerd. Wat ik jammer vind want als je een klant goed benaderd krijg je meer klanten, zo niet krijg de winkel een slechte naam en verlies je klanten. Als een product niet op voorraad is, is het klantvriendelijk om de klant op de hoogte te brengen, of desnoods op de factuur de kosten aftrekken, en de ontbrekende product terug storten, of alsnog leveren als het op voorraad is. Zo hou je terug kerende klanten.
In het begin was dit online winkel veel beter, nu zijn ze sterk achteruit gegaan, best jammer. Of waarschijnlijk hebben ze andere inpakkers die dyslexie zijn, of analfabeet, dat je zelf telefoons, mails sms niet zelf kan beantwoorden. Echt jammer want ik vond het vroeger best een goed winkel waar je producten kon krijgen van mijn jeugd.

9. toukokuuta 2025

Dag Inachia,

Saanut 1/5 tähteä

5 artikelen besteld en maar 3…

5 artikelen besteld en maar 3 ontvangen.
1 artikel was 2 jaar over datum sinds maart 2023 en de ander sinds 07-04-2025. Telefonisch niet te bereiken en op de mail reageren ze niet. Niet bestellen!

24. huhtikuuta 2025

Dag RH,

Saanut 1/5 tähteä

Producten 2 jaar over datum en krijg…

Producten 2 jaar over datum en krijg geen enkele reactie na een 3 keer mailen

9. huhtikuuta 2025

Dag Mark,

Saanut 5/5 tähteä

Good selection of expat products

Ive now ordered from this company a few times and always have a good experience with them. Where items are not available, I receive an email and refund as the before the package is sent. I look forward to continuing to use their services going forward.

8. helmikuuta 2025

Dag Em,

Saanut 1/5 tähteä

Artikelen over de datum en niet leverbaar

11 April bestelling geplaatst en 12 april ontvangen. Helaas, er zat maar 1 artikel in ipv 3 en dat ene artikel was 2,5 jaar over datum (11/2022). Gemaild naar de Antilliaanse toko en ik zou het geld teruggestort krijgen van de 2 niet geleverde artikelen. Toen ik aangaf dat ik het artikel dat over datum was ook wilde retourneren en alles teruggestort wilde krijgen, hebben ze niet meer gereageerd. Ik heb wel iets teruggekregen maar dat was maar een deel van de werkelijke kosten (BTW en verzendkosten zijn niet vergoed). Ook het artikel dat over datum was hebben ze niet vergoed. Ik zou iedereen aan willen raden hier vooral niet te kopen en met een grote boog om deze webwinkel heen te gaan. Het lijkt op oplichting. Het artikel wat ze niet kunnen leveren staat gewoon nog op de website dus ze gaan gewoon door met het aanbieden terwijl ze het niet kunnen leveren. En dan moet je maar zien dat je je geld terugkrijgt.

12. huhtikuuta 2025

Dag Marijke,

Saanut 4/5 tähteä

Had een bestelling gedaan en alles was…

Had een bestelling gedaan en alles was aanwezig.
Maar er zaten 3 potjes kruiden bij met de houdbaarheidsdatum over de datum.
Heb hun een mail gestuurd met foto's van de kruiden met de houdbaarheidsdatum.
Netjes een mail terug gehad en ze hebben het geld van de kruiden potjes terug gestort.

6. helmikuuta 2025

Dag Deborah,

Saanut 1/5 tähteä

Heb een bestelling gedaan en nooit iets…

Heb een bestelling gedaan en nooit iets gekregen. Nu 12 dagen geleden, op de bestellijst staat bezig met verwerken. Telefonisch niet bereikbaar.
Hele slechte zaak, ik ga dan ook aangifte doen van oplichting.

17. tammikuuta 2025

Dag Koppe,

Goed.

Ik lees al de slechte reviews hier, maar heb alles goed ontvangen, juiste producten, niet overdatum, goede prijzen. Paar dagen te laat bezorgd, maar dat maakt niks uit. Top ervaring

18. tammikuuta 2025

Dag Levi,

Niet bestellen oplichters

Bestelling gedaan .toen mn pakket kwam had ik verkeerde en ontbrekende items én overdatum en niet een week neee maanden over datum.meteen contact gezocht op alle manieren telefoonnummer bestaat niet meerdere emails gestuurd instagram gestuurd facebook gestuurd. Geen reactie nergens op. Dit zijn gewoon dieven en oplichters. Konjo nan mama. Betaal liever nog 10 x meer zelfs dan dat ik ooit nog iets bij hun bestel en ik zal iedereen die ik ken ook zeggen niet te bestellen!

28. joulukuuta 2024

Dag A. Adamus,

Niet bestellen!!!

Niet bestellen. Producten zijn over datum en niet alle producten zijn geleverd.

19. lokakuuta 2024

Dag Mevrouw,

Saanut 4/5 tähteä

Snelle juiste levering , communicatie kan beter

Online een bestelling geplaatst voordat ik de reviews had gelezen . Na het lezen van de reviews had ik weinig vertrouwen in een goede uitkomst. Ik heb ze geprobeerd te bellen omdat ik geen orderbevestiging had ontvangen , maar het nummer was niet bereikbaar. Desondanks heb ik 2 dagen later netjes mijn bestelling ontvangen . Ik raad Antilliaanse toko aan beter te communiceren met hun klanten om het vertrouwen winnen. Verder heb ik persoonlijk een prima ervaring aan mijn bestelling overgehouden.

26. syyskuuta 2024

Dag Rydell,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij zullen ons best doen om beter te communiceren.

Verkopen over datum producten

Verkopen over datum producten. Nemen ze niet terug in je wordt geblokkeerd overal. Slechte reviews worden van Google en fb verwijderd

20. syyskuuta 2024

Dag Jan,

Team AT

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin