Anodyne.se - Hållningskorrigerande kläder Arvostelua 540

TrustScore 4/5 tähteä

4,1

Saanut 5/5 tähteä

Jag är mycket nöjd med mina köp hos Anodyne, t.ex. Posture Shirt känns riktig bra, och man kännar hur hållningen blir bättre. Jag kan därför rekommendra denna till alla som önskar att förbättre hå... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Produkten uppvisar tillfredsställande kvalitet och förtjänar en 4-stjärnig bedömning. Priset kan dock anses vara högt i förhållande till dess övergripande prestanda. Även om den uppfyller sin avsedda... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Det visade sig vara fruktansvärt svårt att returnera eller byta ut varorna. Du måste skicka paketet på egen risk utan spårning. Skjortans storlek visade sig vara liten, standarden var något inte juste... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Suverän service, returnerade min beställning för att byta till en större storlek. Returadress och returfraktsedel skrev jag ut och lämnade in på närmsta postkontor. Fick ett meddelande att Anodyne få... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Fysioterapeutti
  2. Kauneus- ja terveysmyymälä
  3. Hierontavälineet

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Anodyne® är återförsäljare av hållningskorrigerande kläder från Alignmed. Hållningskorrigerande kläder är inspirerade av kinesiotejp, en teknik som ofta används av fysioterapeuter för att korrigera muskelfunktion, förbättra blodcirkulationen, lindra och medverka till behandling av smärtor och spänningar. Hållningskorrigerande kläder aktiverar ryggmuskulatur, axlar och skulderblad. Det är viktigt att man väljer kläder i rätt storlek eftersom man annars inte uppnår optimal effekt.

4,1

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans, enkelt att byta. Bra produkt.

11. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä Anodyne.se - Hållningskorrigerande kläder

Tack för din feedback! Kul att höra att allt gick som det skulle med din beställning!

Kansellering av bestilling

Har prøvd å bestille to ganger nå, men får kun kansellering av bestillingen, uten å oppgi grunn.

31. lokakuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Hei Vidar
Takk for din tilbakemelding.

Dessverre er det ikke mulig for oss å sende til Norge og vi har derfor måttet kansellere bestillingen din. Vi har tidligere sendt deg en e-post som forklarer hvorfor, men vi beklager selvfølgelig hvis du ikke har mottatt den. Jeg har sendt deg en e-post i dag med mer informasjon om dette.

Vi kan sende til Sverige, men vår fraktløsning tillater dessverre ikke at vi sender til Norge.

Vennlig hilsen Team Anodyne

3. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä Anodyne.se - Hållningskorrigerande kläder

Tack för din vänliga feedback :)

Saanut 4/5 tähteä

Saknade dock ett tydligt kvitto på…

Saknade dock ett tydligt kvitto på betalningen

20. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Anodyne.se - Hållningskorrigerande kläder

Tack för din feedback! Tyvärr skickar vårt system inte ut en faktura för din beställning, men om du behöver kan du skicka ett mail till oss så kan vi göra en åt dig direkt :)

Saanut 1/5 tähteä

Jag tycker att ni har dålig service jag…

Jag tycker att ni har dålig service jag fick inte riktig hjälp med min retur jag beställare en ryggbelta men jag har inte kunnat skicka tillbak tyvärr tycker att ni har dålig service.

30. elokuuta 2023

Hej Sodad
Tack för din recension, jag är väldigt ledsen att du hade en dålig upplevelse.

Vi mottog ditt mail den 1 september och skickade ett svar inom 24 timmar, dock händer det att våra mail hamnar i mottagarens skräppostmapp. Jag har skickat ett nytt mejl till dig så att vi kan hitta en bra lösning :)

Du är också varmt välkommen att ringa oss om du har några frågor.
Team ANODYNE

Suverän service

Fick ett meddelande att Anodyne fått varan i retur och de skickade den nya storleken som passade bra. Snabbt och enkel hantering.

4. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Anodyne.se - Hållningskorrigerande kläder

Tack för din feedback, vi är glada att höra att allt gick som det skulle med din retur.

Saanut 3/5 tähteä

Det gör ont under armhålorna när jag…

Det gör ont under armhålorna när jag bär det.

22. elokuuta 2023

Tack för din feedback.

Vi beklagar att stödet kanske inte hade rätt passform för dig.
Du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst för mer information om storlek och passform:

Snabbt

Snabbt, enkelt & en bra produkt🙋

27. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Anodyne.se - Hållningskorrigerande kläder

Tack för din vänliga feedback :)

Saanut 3/5 tähteä

Selet för ryggen är bekvämt

Selet för ryggen är bekvämt. Stödet för axlar och nacken har inte varit bekvämt ännu. Det kanske behövs invänjningstid.

13. elokuuta 2023

Tack för din feedback!

Vi hoppas att det kommer att ge det stöd som behövs i slutändan, vissa av våra produkter behöver definitivt lite tillvänjning.
Om du upptäcker att det inte är vad du trodde i slutändan kan du alltid kontakta oss för en retur eller utbyte :)

Med vänliga hälsningar från Team ANODYNE

Saanut 5/5 tähteä

Produkten ännu inte testad(present)

27. heinäkuuta 2023

Tack för din recension.
Vi hoppas att produkten levde upp till förväntningarna.

Passade mig inte alls

Passade mig inte alls - jag behöver en med ficka för protes o bredare nedtill

30. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Anodyne.se - Hållningskorrigerande kläder

Tack för din feedback. Vi uppskattar det verkligen! :)

Saanut 1/5 tähteä

Mitt namn :Mohamad Aldeli. Jag från Sweden. Köpte jag Ryggbälte ×1 (M) från Anodyne i 2023.06.10 . Men får jag inte min beställning till idag. Telefonnummer : 073-4787148.

11. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Anodyne.se - Hållningskorrigerande kläder

Tack för din feedback och din beställning hos oss!

Jag beklagar att du ännu inte har fått din beställning.
Vi kommer att titta på detta fall omedelbart och skicka dig ett e-postmeddelande med ytterligare information om detta.

Tveka inte att kontakta oss direkt via e-post eller telefon för dessa frågor :)
Med vänliga hälsningar från Team Anodyne

Funkar bra!

Köpte till sambon som har ont efter graviditet. Funkar bra, stöttar rygg och axlar dessutom funkar grejorna ( tröja, bh och hållningssele ) att ha med ”vanliga kläder” utan att det ser konstigt ut.
Leverans gick snabbt och utan problem!

29. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Anodyne.se - Hållningskorrigerande kläder

Tack för din feedback. Vi uppskattar det verkligen! :)

Saanut 3/5 tähteä

Lång leveranstid sen var jag inte om…

Lång leveranstid sen var jag inte om det var postnords fel
Men det var en bra produkt

27. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Anodyne.se - Hållningskorrigerande kläder

Tack för din vänliga recension.
Om du någonsin har några frågor om din beställning, tveka inte att kontakta oss!

Med vänliga hälsningar

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin